Şimdi Ara

Hosting Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

En kısa zaman da bir bayi paketi almam gerekiyor. Netdirekt ve Butur arasında kalmış durumdayım. Biliyorum belki ikisini kıyaslamak bile bazılarınıza saçma gelicektir ama fiyat olarak bakınca kıyaslamak gerekir diye düşünüyorum. Aşağıdaki resimlerdede görüceğiniz gibi Butur'un fiyatları gerçekten çok uygun fakat daha adını bile duymayanlar var, ayrıca aradığım her dakika ulaşabileceğimi sanmıyorum vede en önemlisi yedekleme konusunda hiç bir garanti vermiyor. Müşteri kendi yedeğini kendisi alsın diyor. Netdirekt ise her cumartesiden cumartesiye yedeklerini alır. Gece 3-4 civarı aradığımda müşteri hizmetlerinin yardım ettiğini hatırlarım. Fakat ücretleri biraz pahalı.

Sizce hangisi arkadaşlar. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.. Görüşleriniz benim için çok önemli..
    Şimdiden teşekkürler..

Netdirekt
     Hosting Seçimi

Butur
     Hosting Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceswan -- 19 Temmuz 2012; 17:37:40 >

• Merhaba;

Netdirekt veya butur hakkında herhangi bir öneri veya fikirde bulunamayacağım için şimdiden özür dilerim. Size, ProIrc Hosting adı altında hizmet vermekte olan TReseller'den bahsetmek istemekteyim.

TReseller.Com'da, Aylık, Yıllık ve TReseller Sistemi ile çalışan 3 türde linux reseller seçeneği mevcuttur ve yıllık reseller paketleri 45 TL'den başlamaktadır.

Bir de bizim paketlerimizi incelemenizi tavsiye etmekteyiz.

İyi çalışmalar...
    2 ay önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.