Şimdi Ara

Hosting Satmak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye locasyonlu server satmam mümkün değil. Kendi karım ve bana satacak olanı düşünürsek TR locasyondan kar etmem mümkün değil. Bu konuda yanılorsam lütfen bilgilendirin.

Hosting satmaya gerçekten istiyorum hatta domain dahi olabilir bu işe girmek istiyorum. Hostingim var kendi sitelerimi çapımız çerçevesinde gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bu düşünce 1 yıldır bende var. Fakat yardım almadan bilgilenemden girilmemesi gerek bir iş olduğunu biliyorum. Sizlerden bilgilendirecek olan var ise beraber kazanabileceğimizi düşünen yardım edebilir.

Üniversitede okurken çok boş vaktim oluyor ve genelde programlamaya yönelik olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu boş vakitlerimden bir kısmını hosting satarak müşteri bularak cüzi gelirler elde etmek için ayırabilir. Eksik bilgilerimi lütfen tamamlayarak bana yardım edebilirmisiniz.

• Konu hakkında önerim: bilginiz az seviyedeyken müşterilerinizi zor durumda bırakırsınız. Oyüzden bir süre ciddi bilgilenmeniz gerekli.

Donanım Haberde hakkımızdaki yorumlara bakarsanız, mence.net olarak 3 yıdır internet hizmetleri vermekteyiz.

- eğer ciddi bir potansiyel çevreniz varsa, cv ve oluşması muhtemel müşteri potansiyelinizi belirten bir e-maili ( destek@mence.net ' e) yada pm ile bana ulaşın.

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

Ama dediğim gibi. direk bu işe girmenizi tavsiye etmem.

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 4 Temmuz 2008; 9:12:15 >
  • Mesleğim etkisi ve web sitelerimi kullanarak referanslarımı arttırabilirim. Gerekirse bu iş adına site dahi kurabilirim. Bilgi bölümüne gelince makale okuyarak nereye kadar ilerleyebilirim, yoksa şimdi başlayıp sorunlarla yüzleşerek çözümleri bulup geçte olsa müşteriye dönersem ne kadar ilerlerim. Bunu göz önünde bulundurarak bana öneriniz ne olur. Tabi ki açık olmak gerekirse hosting bilgim 10 üzerinden 1 :). yardımlarınız ne kadarla sınırlı olur.
  • Konunun arka plana düştüğünü düşündüğüm için yenilemek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micromalik

Mesleğim etkisi ve web sitelerimi kullanarak referanslarımı arttırabilirim. Gerekirse bu iş adına site dahi kurabilirim. Bilgi bölümüne gelince makale okuyarak nereye kadar ilerleyebilirim, yoksa şimdi başlayıp sorunlarla yüzleşerek çözümleri bulup geçte olsa müşteriye dönersem ne kadar ilerlerim. Bunu göz önünde bulundurarak bana öneriniz ne olur. Tabi ki açık olmak gerekirse hosting bilgim 10 üzerinden 1 :). yardımlarınız ne kadarla sınırlı olur.

Öncelikle programlama yapan birisi sistem yönetiebilir diye birşey söz konusu değil. Çok fazla kişi tanıdım çok iyi derecede programlama bilgisi olupda sunucu yönetimi hakkında hiçbir bilgisi olmayan.

Size tavsiyem öncelikle site barındırma hakkında temel bilgileri öğrenmenizdir. Ardından size uygun (satış yapmak istediğiniz alan) sunucuları araştırmanız ve pazar araştırması yapmanızdır.

Ayrıca türkiye veya yurtdışı sunucu satışındaki kar oranı pek değişmemektedir. Değişen tek şey trafik limiti. Bundan dolayı bir çok site sahibi yada sunucu sahibi yurtdışı sunucuları tercih etmektedir.

Bu işi yapacak iseniz kurumsal olmanız, faaliyet belgesini almış olmanız ve internet sayfanız olması gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

quote:

Mesleğim etkisi ve web sitelerimi kullanarak referanslarımı arttırabilirim. Gerekirse bu iş adına site dahi kurabilirim. Bilgi bölümüne gelince makale okuyarak nereye kadar ilerleyebilirim, yoksa şimdi başlayıp sorunlarla yüzleşerek çözümleri bulup geçte olsa müşteriye dönersem ne kadar ilerlerim. Bunu göz önünde bulundurarak bana öneriniz ne olur. Tabi ki açık olmak gerekirse hosting bilgim 10 üzerinden 1 :). yardımlarınız ne kadarla sınırlı olur.

Öncelikle programlama yapan birisi sistem yönetiebilir diye birşey söz konusu değil. Çok fazla kişi tanıdım çok iyi derecede programlama bilgisi olupda sunucu yönetimi hakkında hiçbir bilgisi olmayan.

Size tavsiyem öncelikle site barındırma hakkında temel bilgileri öğrenmenizdir. Ardından size uygun (satış yapmak istediğiniz alan) sunucuları araştırmanız ve pazar araştırması yapmanızdır.

Ayrıca türkiye veya yurtdışı sunucu satışındaki kar oranı pek değişmemektedir. Değişen tek şey trafik limiti. Bundan dolayı bir çok site sahibi yada sunucu sahibi yurtdışı sunucuları tercih etmektedir.

Bu işi yapacak iseniz kurumsal olmanız, faaliyet belgesini almış olmanız ve internet sayfanız olması gerekir.

Bir soruda ben sorabilir miyim?
    Peki bu hosting ve sunucu yönetimi bilgilerimizi nasıl geliştirebiliriz? (Bu işi yapacağımdan değil bilgim olması amacıyla soruyorum.)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

quote:

Bir soruda ben sorabilir miyim?
    Peki bu hosting ve sunucu yönetimi bilgilerimizi nasıl geliştirebiliriz? (Bu işi yapacağımdan değil bilgim olması amacıyla soruyorum.)

Alırsınız kitapları eğitim cd lerini oturup okursunuz yada gidersiniz bir eğitim kurumuna öğretirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki biz şunun farkındayız hiç bir iş emek vermeden iş olmuş olmuyor. İşe girmeden önce düzenli bir çalışma ve disiplin şart olmayınca girişiminiz yarıda kalabiliyor. Bunun farkındayız. Hosting satabilmek için bir bilgi birikimine ihtiyaç elbette var, bizim yapmak isteğimiz bize imkan sunularak yapmak istememiz. Ben böyle düşünüyorum.

Kazancımın miktarı önemli değil işin dengede kalması yeterli. Reseller alarak bu işe başlamayı düşünüyorum. Aslında amacım gelecekte bu işi yapma düşüncesi değil, bu yıl ki boş vaktimi bu çalışma ile değerlendirmek ti.
  • öyle aklıma geldi yazayım saolsun blueboob mu ne vardı birzamanlar onların döneminde bende denk geldim aynı senn gibi hatta ben satmak bile istemedim hayrına veriyordum resel vardı 1tane ama..tostcumu olmadık bi halttan anlamayan mı olmadık yemediğimiz laf kalmadı yani..ondan bence dh nin suyu çıkmış durumda ..inş sana denk gelmezler
  • Ek İş Olarak Hosting Satıp Para Kazanmak İsteyenler Buraya...

SINIRSIZ ALAN + SINIRSIZ TRAFİK ve SINIRSIZ BİR ÇOK ÜRÜN DAHA

Bilgi için: gamzeyarimay@hotmail.com adresinden ulaşabilir veya sayfamı beğenebilirler
    https://www.facebook.com/webtasarimci.gamzeyarimay?ref=hl
  • Resellerclub bayisi olup uygun fiyata domain satabilirsiniz. Hosting satmak için de reseller, VPS, VDS veya dedicated server alabilirsiniz.
  • Hosting satışı yapmak isteyen kişiler için özel destek verilir.
    Gerekli alt yapı sağlanır. Lütfen mail ile iletişime geçiniz. destek@gigabayt.net

Tayfun S.
    0(216)6326006
    destek@gigabayt.net
    www.gigabayt.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.