İyigünler arkadaşlar. Ben uzun bir süre önce kendi serverlarını kullanan bi firmada çalışan tanıdıktan domain rica etmiştim hosting le beraber vermiş sağolsun. Fakat şimdi bazı sebeplerden dolayı ben bu şahısla görüşmüyorum. Kısaca şunu sormak istiyorum. Almış olduğum hosting in yönetici paneline veya bu işlemleri yapabileceğim arayüze falan nasıl girebilirim. ftp şifresi vs bende mevcut. Son bir sorumda bildiğim kadarıyla sınırsız email desteği veriyordu. Atıyorum ....@......com şeklinde bi kaç tane açmam gerekiyor. Bu adresleri nereden açıcam?
Öncelikle sitenin bir yönetim paneli olmalı. Bunun için de yönetim paneline giden adresi bilmen gerek. Tabi orada oturum açman için gereken kullanıcı adı ve şifreyi de.
Örneğinwww.benimsitem.com:2086;www.benimsitem.com:8080 gibi adresler genelde bu panellere ulaşabildiğin adreslerdir. Tabi dediğim gibi burada bir oturum açman dolayısıyla bir kullanıcı adı ve şifreye sahip olman gerek. E-Mail, Dosya Yükleme, Alt alan adı açma vs. gibi işleri buradan yapman mümkündür. FTP yalnızca dosya yüklemene yardımcı olabilir. Bunun için de bir FTP adresin olmalı ya da varsa FTP adresini bilmelisin.