Şimdi Ara

Hosting Firması Açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Host firması açmayan bi ben kaldım galiba ? Bende karar verdim açayım diye, ilk reseller ile işe başlasam sonra ys felan derken büyütsem olmaz mı ? Başka ne gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: msaidb

Host firması açmayan bi ben kaldım galiba ? Bende karar verdim açayım diye, ilk reseller ile işe başlasam sonra ys felan derken büyütsem olmaz mı ? Başka ne gerekiyor ?

Merhaba;

Maalesef söylediğiniz işler söylendiği kadar kolay değildir. Böyle düşünerek hareket etmeniz halinde birçok kişiyi mağdur edebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Elbette ki, biz bir sağlayıcı olarak, reseller hizmetimizi satmak adına size hizmetlerimizi de tanıtabilirdik.

Söylemek istediğimiz şey, bir konuda bilginiz yoksa o işe hiç girmemenizdir. Sonuçta, problem yaşanabilecek, karşılığında ücret aldığınız ve fatura düzenlemediğiniz için yasa dışı iş yapmış olacak, tek başınıza çalıştığınız için 24 saat teknik destek sunamayacak ve problemlerde 24 saat tarafınıza ulaşılamayacaktır.

O kişiler hosting firması açmamaktadırlar. Yalnızca, harçlık çıkarmak adına reseller üzerinden satış yapmaktadırlar. Peki, reseller hizmetindeki kısıtlamalara takılması halinde sonuç ne olmaktadır? Tüm siteler kapatılmakta ve yüksek miktarda para istenmektedir. Siz de bunu ödeyemeyince tüm siteler kapatılmakta ve firma diye tabir ettiğiniz kişi de kayıplara karışmaktadır.

Siz daha işe girişmemişsiniz, üstünüze alınmayınız. Ancak, ciddiye almadığınız bir işte sonuç bu olacaktır.

Ciddi olarak sektörde yer almak isterseniz, iletişime geçerseniz tarafınıza hem reseller hem de domain bayiliği konusunda yardımcı olabiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Firma demem yanlış oldu galiba, bayilik desek daha doğru olur.
  • msaidb kullanıcısına yanıt
    Elinizde mevcut müşteri portföyüne bağlı. Reseller hesabı ile başlayabilirsiniz. İşi baştan planlı bir şekilde yürütürseniz sıkıntı yaşamazsınız. Hosting paketlerinizi ve onların sınırlarını iyi belirleyin. Müşterilerinize pazarladığınızda paket sınırlarını iyi bir şekilde anlatın. Bunları da web sayfanızda açık şekilde belirtin. Sunucuda sıkıntı çıktığında aldığınız firma ile irtibata geçebilirsiniz. Onlar zaten size yardımcı olurlar. Reseller hesabında sunucu yönetimi tamamen sizin elinizde olmadığı için çıkan soruna sizin üstünüz yani reselleri veren firma da sorumludur (Tabi sorunu siz çıkarmadıysanız :). Gerçi çıkarsanız da yardımcı olacaklar ;)). Belirli bir deneyim kazandıktan sonra VPS VDS sunuculara geçebilirsiniz. Belirli bir süre sonra da datacenter sizi bekler ;). Zaten Türkiye'de datacenteri bulunan firma parmakla sayılır durumda.

Saygılar.
  • Teşekkür ederim.Zaten su anda 20 ye yakın web tasarım müşterimiz var.Reseller alıp bunlardan başlasam iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msaidb kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Reseller sizin için ideal. Başarılar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.