Şimdi Ara

Hosting e yeni domain atama yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara domain.com dan bir isim aldım. ve şimdi hostuma bağlamak istiyorum. Domain.com manager e ne igib bilgiler girmem gerekirki isimi direk tıklayınca hostumdaki site açılsın. Hostumdaki Cpanel den eklemeyi biliyorum.

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Bir ara domain.com dan bir isim aldım. ve şimdi hostuma bağlamak istiyorum. Domain.com manager e ne igib bilgiler girmem gerekirki isimi direk tıklayınca hostumdaki site açılsın. Hostumdaki Cpanel den eklemeyi biliyorum.

Öncelikle hostunuza aldığınız alan adını işlemelisiniz. Daha sonra alan adınızın kontrol panelinden gerekli NameServer'ları güncelleyerek sitenizi bağlayabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: MehmetGaranti

quote:

Bir ara domain.com dan bir isim aldım. ve şimdi hostuma bağlamak istiyorum. Domain.com manager e ne igib bilgiler girmem gerekirki isimi direk tıklayınca hostumdaki site açılsın. Hostumdaki Cpanel den eklemeyi biliyorum.

Öncelikle hostunuza aldığınız alan adını işlemelisiniz. Daha sonra alan adınızın kontrol panelinden gerekli NameServer'ları güncelleyerek sitenizi bağlayabilirsiniz.

İlgi alaka için teşekkürler. NS leri ekledim. Hostgator billing panelinden de eklediğim geçici domain i değiştrebildim sonunda.

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /

• quote:

quote:

quote:

İlgi alaka için teşekkürler. NS leri ekledim. Hostgator billing panelinden de eklediğim geçici domain i değiştrebildim sonunda.

Ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun bu arada Türkiye lokasyon tercih etmenizi öneririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun bu arada Türkiye lokasyon tercih etmenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    quote:

türkiye lokasyon bencede çok önemli. amerika lokasyonlu siteler her zaman çok yavaş çalışır. ve türk telekomun yurt dışı bant genişliği pekte iç açıcı değildir.

• 250 MB Alan
    250 MB Trafik
    1 Adet E-Mail
    1 Sub Domain
    1 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    Paketimiz:2 tl

500 MB Alan
    10 GB Trafik
    3 Adet E-Mail
    3 Sub Domain
    3 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:6tl

1.5 GB Alan
    20 GB Trafik
    5 Adet E-Mail
    5 Sub Domain
    5 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:14 tl

2.5 GB Alan
    25 GB Trafik
    5 Adet E-Mail
    5 Sub Domain
    5 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:20 tl

5 GB Alan
    28 GB Trafik
    15 Adet E-Mail
    15 Sub Domain
    20 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:30 tl

10 GB Alan
    30 GB Trafik
    30 Adet E-Mail
    30 Sub Domain
    30 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:45 tl

paketler içinhttp://hosting.somee.in

Paketlerimiz hepsi linuxtur ve 24 saat destek verilmektedir 7 gün içinde para iademiz vardır.Ve Bedava site isteyenler içinhttp://somee.in buda bizim hizmetimizdir ve siteler bedava direk wordpress kurulu olup 20 tasarım hediyeli sizde bir blog açabilirsiniz.Somee Bilişim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.