Şimdi Ara

Hosting arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yeni kurduğum bir site var. 10tl ile denedim ama hataları biraz fazla geldi. Yani bedava tamam. Ama ödeyebileceğim paralar var. Ve param varsa bir hosting alabilirim artık.
    Web işinden aşırı anlamam.
    Şimdi aradıklarım
    -Mybb sitesi olmalı
    -Sitemin mümkünse direkt taşınmasını istiyorum
    -Hata olursa kısa sürede ilgilenilmeli
    -Süreklilik garantisi isteyeceğimden dolayı amatör bir hosting firması olmamalı
    -Yakında gitar alıcam. Birde Tes online çıkınca paralı da olsa alıcam. Bu yüzden bir öğrenci olarak aşırı meblalar ödeyemem.
    -Ödeme kolaylığı olmalı
    -Müşteri hizmetleri falan kafamı bozmamalı
    Önerilerinizi alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogdu96

Selamlar. Yeni kurduğum bir site var. 10tl ile denedim ama hataları biraz fazla geldi. Yani bedava tamam. Ama ödeyebileceğim paralar var. Ve param varsa bir hosting alabilirim artık.
    Web işinden aşırı anlamam.
    Şimdi aradıklarım
    -Mybb sitesi olmalı
    -Sitemin mümkünse direkt taşınmasını istiyorum
    -Hata olursa kısa sürede ilgilenilmeli
    -Süreklilik garantisi isteyeceğimden dolayı amatör bir hosting firması olmamalı
    -Yakında gitar alıcam. Birde Tes online çıkınca paralı da olsa alıcam. Bu yüzden bir öğrenci olarak aşırı meblalar ödeyemem.
    -Ödeme kolaylığı olmalı
    -Müşteri hizmetleri falan kafamı bozmamalı
    Önerilerinizi alabilirmiyim?

Merhaba;

Şu an mevcut bir web siteniz varsa ve uygun panel olması halinde ücretsiz olarak taşıma işlemini gerçekleştirmekteyiz ve %100 MyBB ile uyumlu hosting hizmeti sunmaktayız.

Web sitemizden web hosting paketlerimize gözatabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan paketimizin siparişini verebilirsiniz.

Ancak, hatırlatmak isteriz ki, hosting firmaları site hataları ile ilgilenmemektedirler. Yani, bir modul yüklediğinizde, bir kodu sildiğinizde, sitede değişiklikler yaptığınızda siteniz hata vermeye başlar ve yanınızda hosting firmasını arıyorsanız, yanlış arayış içerisinde olduğunuzu belirtmek isteriz. Çünkü, hosting firması, altyapıyı sağlamaktadır. Diğer işlerle ilgilenmemektedir.

Size tavvsiyemiz, eğer sitenize çok fazla konu eklemediyseniz tarafımızdan alacağınız hosting paketine yeni bir kurulum yaptırmanızdır, ücretsizdir.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc
    Merhaba;

Şu an mevcut bir web siteniz varsa ve uygun panel olması halinde ücretsiz olarak taşıma işlemini gerçekleştirmekteyiz ve %100 MyBB ile uyumlu hosting hizmeti sunmaktayız.

Web sitemizden web hosting paketlerimize gözatabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan paketimizin siparişini verebilirsiniz.

Ancak, hatırlatmak isteriz ki, hosting firmaları site hataları ile ilgilenmemektedirler. Yani, bir modul yüklediğinizde, bir kodu sildiğinizde, sitede değişiklikler yaptığınızda siteniz hata vermeye başlar ve yanınızda hosting firmasını arıyorsanız, yanlış arayış içerisinde olduğunuzu belirtmek isteriz. Çünkü, hosting firması, altyapıyı sağlamaktadır. Diğer işlerle ilgilenmemektedir.

Size tavvsiyemiz, eğer sitenize çok fazla konu eklemediyseniz tarafımızdan alacağınız hosting paketine yeni bir kurulum yaptırmanızdır, ücretsizdir.

Bilginize...

Alper İZGÜDEN

Şimdi şöyle ki. Kod silmeile ilgili hata yok çünkü dediğim gibi siteyi açalı 2 hafta olmadı galiba. Üstelik ana sorun hız. Yani kod silinmedi, eklendi, tema falan yüklendi.
    Şimdi dediğim gibi bedava bir deneyim sundukları için sonuçta ben çıkıpta 10 tl yi kötüleyemem ama altyapıları da bedaava olmasına göre galiba. Çünkü bu son günlerde mesela inanılmaz bir hız düşüklüğü oldu. Yani sayfayı enilemee korkar oldum sitedeyken.

Şu anda tema hazır. Temanın direk geçmesini istemeliyim. Sitede hiç konu yok denebilir. Yani olan konularda kopyalanabilir durumda şu anda. Yani site tema ve profil düzenlemeleri dışında ilk alındığı gibi. Birde destek forumdan aldığım 1-2 kod var.

Neyse eğer siz sadece görev tanımı yapıyorsanız ki sitenin hızı firmanın alt yapısına da bağlıdır o zaman sorun yok. Ve elbette bu ilk aldığım andaki saçma salak paket halinde sorunlar olmayacaksa. Ama eğer siz "Hocam sana siteyi veririz gerisine de ellemeyiz. Hatamız olduğunu da asla kabul etmeyiz" gibi bir tavırınız varsa müşteriye karşı, yanlış konu içerisinde olduğunuzu belirtmek zorundayım bende.

Çünkü ben telefon firmalarının müşeri hizmetleri gibi "şikayet dilekçesi vermenize rağmen dilekçeyi sallamayan(5-10 defalık tekrar dilekçe yollama konusu da vardır üstelik). Aptalca faturalar gönderen. Sürekli yönlendirerek müşterinin sorununu çözmemeye odaklanan. Ve bilgisayar bilgisi benden daha kıt müşteri hizmetlerinin işi bilen(!) elemanlarını milletin karşısına çıkaran"(bkz:vodafone)

Gibi bir şirketseniz eğer. O konuda deneyimliyim. Ve tekrar da deneyimlemek hoşuma gitmez.

Eğer bu konularda sorun yoksa öm den tekrar ulaşın. Sitemi size atıyım. Önerilerinizi siteye göre verin. Ve fiyat konusuna geçelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc
    Merhaba;

Bilginize...

Alper İZGÜDEN

Şimdi şöyle ki. Kod silmeile ilgili hata yok çünkü dediğim gibi siteyi açalı 2 hafta olmadı galiba. Üstelik ana sorun hız. Yani kod silinmedi, eklendi, tema falan yüklendi.
    Şimdi dediğim gibi bedava bir deneyim sundukları için sonuçta ben çıkıpta 10 tl yi kötüleyemem ama altyapıları da bedaava olmasına göre galiba. Çünkü bu son günlerde mesela inanılmaz bir hız düşüklüğü oldu. Yani sayfayı enilemee korkar oldum sitedeyken.

Şu anda tema hazır. Temanın direk geçmesini istemeliyim. Sitede hiç konu yok denebilir. Yani olan konularda kopyalanabilir durumda şu anda. Yani site tema ve profil düzenlemeleri dışında ilk alındığı gibi. Birde destek forumdan aldığım 1-2 kod var.

Neyse eğer siz sadece görev tanımı yapıyorsanız ki sitenin hızı firmanın alt yapısına da bağlıdır o zaman sorun yok. Ve elbette bu ilk aldığım andaki saçma salak paket halinde sorunlar olmayacaksa. Ama eğer siz "Hocam sana siteyi veririz gerisine de ellemeyiz. Hatamız olduğunu da asla kabul etmeyiz" gibi bir tavırınız varsa müşteriye karşı, yanlış konu içerisinde olduğunuzu belirtmek zorundayım bende.

Çünkü ben telefon firmalarının müşeri hizmetleri gibi "şikayet dilekçesi vermenize rağmen dilekçeyi sallamayan(5-10 defalık tekrar dilekçe yollama konusu da vardır üstelik). Aptalca faturalar gönderen. Sürekli yönlendirerek müşterinin sorununu çözmemeye odaklanan. Ve bilgisayar bilgisi benden daha kıt müşteri hizmetlerinin işi bilen(!) elemanlarını milletin karşısına çıkaran"(bkz:vodafone)

Gibi bir şirketseniz eğer. O konuda deneyimliyim. Ve tekrar da deneyimlemek hoşuma gitmez.

Eğer bu konularda sorun yoksa öm den tekrar ulaşın. Sitemi size atıyım. Önerilerinizi siteye göre verin. Ve fiyat konusuna geçelim.

Merhaba;

Gerekli açıklama özel mesaj yolu ile yapılmıştır,

Bilginize...

www.proirc.net / destek@proirc.net

• sana her an destek verebilecek, yardım edicek, kaliteli, ucuz bir hosting firması arıyorsanız webim'i seçin.
     Hosting arıyorum

• Hosting sorgulama hosting hizmetinde en iyilerden biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.isimkayit.com burada ki web hosting paketlerini inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • http://wmosting.com/ paketleri gayet hesaplıdır inceeyin derim
  • Arkadaşlar en azından konuyu canlı tuttuğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum ama. Şimdi bazı gelen tekliflere gerçekten gülüyorum. Hem özelden hem buradan. -Yanlış anlamayan son mesaj atanları kastetmiyorum- Mesela birisinin en üst düzey paketi bile yılda 94 tl ama 5 gb alandı. Yani ben böyle küçük çapta bi site açacak olsam zaten burada olmazdım. 000webhost gibi bir ücretsiz sağlayıcıdan sağlardım. Ya gelen tekliflerden birisinde yıllık 132 dolar olmasına rağmen tamamen sınırsız olmuyordu 10 gb alan diyordu. Arkadaşlar natro hozzt gibi pro şirketler varken bu şirketler sınırsız subdomain+sınırsız alan+sınırsız trafik+2 şer üçer domain+%99.5 gibi tescilli uptime garantileri sunuyorken. Yanına 100 dolarlık google ads + 1 adet domain hediye ediyorken ve bunu 100-120 tl ye sunuyorken buradaki tekliflerin birisi hariç gerisinin önemi kalmıyor.
    Proirc'i fiyat nedeni ile düşünebilirim gibi geliyor.
    Ha mesela özel mesajdan gelen çok daha iyi tekliflerde oldu belirtiyim. Yani mesela birisi sınırsız sunuyordu ve bunu çok ucuza sunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogdu96 -- 1 Kasım 2013; 22:45:08 >

• quote:

Arkadaşlar en azından konuyu canlı tuttuğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum ama. Şimdi bazı gelen tekliflere gerçekten gülüyorum. Hem özelden hem buradan. -Yanlış anlamayan son mesaj atanları kastetmiyorum- Mesela birisinin en üst düzey paketi bile yılda 94 tl ama 5 gb alandı. Yani ben böyle küçük çapta bi site açacak olsam zaten burada olmazdım. 000webhost gibi bir ücretsiz sağlayıcıdan sağlardım. Ya gelen tekliflerden birisinde yıllık 132 dolar olmasına rağmen tamamen sınırsız olmuyordu 10 gb alan diyordu. Arkadaşlar natro hozzt gibi pro şirketler varken bu şirketler sınırsız subdomain+sınırsız alan+sınırsız trafik+2 şer üçer domain+%99.5 gibi tescilli uptime garantileri sunuyorken. Yanına 100 dolarlık google ads + 1 adet domain hediye ediyorken ve bunu 100-120 tl ye sunuyorken buradaki tekliflerin birisi hariç gerisinin önemi kalmıyor.
    Proirc'i fiyat nedeni ile düşünebilirim gibi geliyor.
    Ha mesela özel mesajdan gelen çok daha iyi tekliflerde oldu belirtiyim. Yani mesela birisi sınırsız sunuyordu ve bunu çok ucuza sunuyordu.

Merhaba; şuan için düzenlediğimiz dh için özel kampanyamız bulunmaktadır.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83353481

Bu sizin ihtiyacınızı karşılamıyor isehttp://dnsbilisim.net üzerinden diğer paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Başka sorularınız ve detaylar için sabit numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vds stoklari bitti yanlız domain hosting alımı yapicaksanız kolay ödeme yöntemleriyle bizi tercih edebilirsiniz
    mobil ödeme sayfamızdan bi görüntü
    http://www.facebook.com...93693055&type=1&theater
    Müşterimizden Nasıl Mobil Ödeme Yapılır Videosu
    http://youtu.be/VcpzgbCbrDo
    Kredi Karti Ödeme Sayfamızdan Bi Görüntü
    http://dosyaresim.com/?di=UD3E
    Alan Adı(Domain) Yönetim Panelimiz
    http://dosyaresim.com/?di=3RS8
    facebook sayfamız
    http://www.facebook.com/AxiTRBilisimCom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.