Şimdi Ara

host satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. internet üzreinden host ve domain adı satın almak istiyorum ne çeşit kredi kartı yada hesaba sahip olmam gerekiyo bankaya başvurdum ama kendileri domain ve host kelimesinden haberdar degil ben kredi kartı alamam acaba hesap kartıyla alıveriş yapibilecegim bir banka hesap kartı almam mümkün mü bugun pazar bankaları arastıramıyorum ben sadece hesabımdaki para ile alısveriş yapmak istiyorm kaç param varsa okadar alabileyim yardımcı olursanız sevinirim...

host satın alma olayına netten baktım aynı imkanları sunmalarına ragmen aralarında fiyat farkı var bunun nedeni nedir kimi yerde 100 lira olan şey kimi yerde 50 lira 50 liralık olanı alsam benim için sorun olur mu

• host yada domain alımlarında banka kartındakı hesabınızdakı paralarla tabııkı alısverıs yapabılırsınız
    bız sıze bu ımkanı sunuyoruz sız bıze almak ıstedıgınız hostun ozellıklerını buraya yazın sıze en uygun fıyatı verelım
    host ve domaın alımlarından baska web tasarım hızmetlerıde verıyoruz sıtenızı ısteklerınıze gore ıstedıgınız sekıılde tasarımlar yapıyoruz

daha detaylı bılgı alamak ıcın

MSN: msn@ulutasbilisim.com

CEP: 0535 889 22 62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWalker -- 26 Eylül 2010; 16:22:43 >
  • Pozitif İnternet Olarak, 5 yılı aşkın süredir 100 den fazla elit kurumsal müşterimize web tasarım , barındırma ,tescil ve tanıtım konusunda hizmet vermekteyiz.

bahsettiğiniz bilgiler doğrultusunda sizin için en uygun paketimizi pm ile bildiriyorum. geri dönüş yaparsanız memnun olurum

iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURUMSAL DENEME SATIN ALMA?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.