Şimdi Ara

Host alacağım ama hangisi olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güzelnet her yerde övülse de (bir kaç yer de uzak durun demişler ) aşırı pahalı . Alastyr ise hem çok uygun hem hiç şikayet görmedim(kullananlar varsa yazarsa daha iyi olur.). diğer yandan GoDaddy öneriyorlar. turhost da güzelnet le fiyat olarak aynı civarda ve çok sayıda şikayet okudum hakkında. Sınırsız linux host alacağım ama hangisinden almalıyım ? Araştırmaktan gına geldi :)



  • hocam bende bir şey soracamda. Linux ve Windows arasındaki fark nedir anlayamadım. işletim sistemi Windows olanlar Windows, Linux olanlar Linux mu seçicek. Yoksa başka bişey varmı?

    Hosting önerisi olarak da Sadecehosting i öneririm. yıllık eko paket 47 tl.
  • sanırım kullandığın veritabanına göre seçim yapıyorsun . bende dedikelri doğrultuda aldım. windows daha bilenin işi imiş. ya anlatılan o bana :) o yüzden linux aldım bende . bilen sana daha iyi açıklar
  • Selam ;
    Babamın oğlu değiller,
    şahsımında tek alakası 3 senedir çalışmam.
    TC dışı hızlı ve her zaman sorunsuz destek alınabilecek ,
    en önemlisi epey EKONOMİK hizmet alacağınız bir yer arıyorıyorsanız (ingilizce çatpat bilseniz veya google trans. kullansanız konuya hakimseniz sorun yaşamazsınız)

    GHESİ

    tavsiye ederim.

    web hostig, reseller hosting ,vps sunucuları Romanyada (neden Romanya ? Türkiyeye yakın ping (erişim) süresi düşük alt yapısıda iyi) Romanya sunuculu hosating
    dedicated-server USA da

     Host alacağım ama hangisi olmalı ?

    NOT : Alastyr
    ile de hali hazırda çalışıyorum İYİDİR sorunsuzdur (25-mayıs da ayrılacağım 5 senedirde çalışırım.Neden ayrılacağım AVRUPA konum istediğimden).Dediniz gibi ekonomiktir.Türkiye içi istiyorsanız onuda tavsiye ederim.
    Ama yurt dışı yakınlığı ve hız konusunda + ekonomik Romanya GHESİ derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milleniumprince -- 17 Mayıs 2015; 16:03:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muz joe

    hocam bende bir şey soracamda. Linux ve Windows arasındaki fark nedir anlayamadım. işletim sistemi Windows olanlar Windows, Linux olanlar Linux mu seçicek. Yoksa başka bişey varmı?

    Hosting önerisi olarak da Sadecehosting i öneririm. yıllık eko paket 47 tl.

    Böyle bişi söz konusu değil,

    İhtiyacınız doğrultusunda seçim yapmalısınız.

    Windows asp,php,mysql,mssql destekler. Fakat php konusunda linux kadar başarılı değildir. PHP kullanıcak biri için tercih olmamalıdır. Bunun en büyük nedenlerinden biri seo için htaccess desteklememsidir. Diğer yandan asp bir proje yada yazılım kullanıcaksanız doğru seçim windows serverdır.

    Linux php ve mysql en randımanlı çalıştıran sistemdir. Bu nedenle php ile ilgili bir proje yada yazılım çalıştırıcaksanız tercih edilmelidir. ASP ve MSSQL desteklemez dışarıdan kullanabilir ama yazılım olarak desteklemez.

    Yani bu kanı doğru değildir. Linux kullanıcıları linux windows kullanıcıları windows kullanmalı gibi. İhtiyacınıza göre siz seçmelisiniz bit html site için pratikte windows ve linux aynı işi yapar.

    Kolay Gelsin..




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.