Şimdi Ara

Hoslandigim kiza biri yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba aynı sınıfta 2 yıldır hoşlandığım kız var işler biraz karışık olduğu için hiç açılamadım zaten nasıl açılıcam onuda bilmiyorum tecrübe 0 bu yaz açılmayı düşünüyordum zaten seneye okuldan ayrılıcaktı ama bir eleman var sınıftan böyle yavşıyor gibi yani bilemiyorum

bu arada kızla muhabbetimiz var güleriz vs. ama hiç mesajlaşmadık sizce napmalıyım ? kızdan gerçekten çok hoşlanıyorum yani hergün düşünüyorum yatmadan önce hayal kuruyorum rüyalarımada giriyor of offf

Not : onceki konuda yorum yazilamiyordu yeniden actim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 7 Mayıs 2016; 23:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlıktan sonrasını okumadım.

Çöp + + BLok
  • Batman esprisini bir daha mı yapayım?

Kaç kere daha açacaksın konuyu?
  • Yatmadan önce kızı ve ona yürüyen elemanı hangi pozisyonda hayal ediyorsun? Rüyanda neler yapıyorlar? Şöyle detaylıca anlatırsan ergenlere malzeme çıkar..
  • Aynı durum takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Yatmadan önce kızı ve ona yürüyen elemanı hangi pozisyonda hayal ediyorsun? Rüyanda neler yapıyorlar? Şöyle detaylıca anlatırsan ergenlere malzeme çıkar..

Ya manyakmisin kardesim kizi ruyamda goeuyorum ben goruyorum ama oyle sapikca degi kiza karsi gidim sapikca ilgim yok dedigim elekansa sinuftan kiza yuruyor gibi

• Sapıkça ilgi nedir anlamadım. Erkek kıza arkadaşlık dışında ilgi duyuyorsa ve de bu erkek yumuşak değilse ilginin sonu bellidir. Sen en iyisi kızdan uzak dur da mundar etme, yürüyen elemana destek at bari de o işini görsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sapıkça ilgi nedir anlamadım. Erkek kıza arkadaşlık dışında ilgi duyuyorsa ve de bu erkek yumuşak değilse ilginin sonu bellidir. Sen en iyisi kızdan uzak dur da mundar etme, yürüyen elemana destek at bari de o işini görsün.

Yav ne kadar değişik insanlar var bu ülkede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Sapıkça ilgi nedir anlamadım. Erkek kıza arkadaşlık dışında ilgi duyuyorsa ve de bu erkek yumuşak değilse ilginin sonu bellidir. Sen en iyisi kızdan uzak dur da mundar etme, yürüyen elemana destek at bari de o işini görsün.

yoo adam hakli harbiden sapikca ilgi duymamak nedir ya ? sevdigin kizi en cok cinsel olarak istersin diger kadinlardan daha cok. bizim ulkemizde cok acayip bi sapik grubu var sevidigim kizla yatamam diyen tipler. ulan o zaman kizkardesine asik ol bu nedir nasil ulkedir ya ? bide kizi cinsel olarak kasabin topal kardesi kadar notr goruyorum diyince goze giriyom sanan var.

lafim sana degil aklima geldi.

• Kardeşim bak bende lise zamanlarımda ona benzer şekilde birini sevdim ve sonrasında açılmadım açılmadım senin gibi çekingen davrandım. Kekonun biriyle sevgili olup gitti sonra kafamı taşlara vurdum da fayda etmedi. Aşırı üzülüyosun birader. İnan buna seni reddetse o akdar üzülmezsin. Go For Fucking it
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

Kardeşim bak bende lise zamanlarımda ona benzer şekilde birini sevdim ve sonrasında açılmadım açılmadım senin gibi çekingen davrandım. Kekonun biriyle sevgili olup gitti sonra kafamı taşlara vurdum da fayda etmedi. Aşırı üzülüyosun birader. İnan buna seni reddetse o akdar üzülmezsin. Go For Fucking it

Yazın yapıcam aklımda planlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Batman esprisini bir daha mı yapayım?

Banada yapar mısın o espriyi
  • quote:

quote:

Adamın dediği doğru. Evlendikten sonra da karıya mı gidecen? Elbet sevdiğinle yapacan bu işi. Tabi meşru dairede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Batman esprisini bir daha mı yapayım?

Banada yapar mısın o espriyi

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116661193
  • En kısa zamanda mesajla hislerini söyle, bu durumdan kendini kurtarmalısın. Olur olmaz ama en azından hayatına devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

En kısa zamanda mesajla hislerini söyle, bu durumdan kendini kurtarmalısın. Olur olmaz ama en azından hayatına devam edersin.

Mesajla söyleyemem hocam mesaj ile söylenmez ki böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

quote:

Adamın dediği doğru. Evlendikten sonra da karıya mı gidecen? Elbet sevdiğinle yapacan bu işi. Tabi meşru dairede.

Yav dostum anlatamadım tam olarak benim için bu kızla cinsellik ön planda değil anlatabildimmi hani kızın gülüşü olsun hareketleri konuşması vs. Çok tatlı geliyor

Şimdi barbara palvin ile kafe uptoni bir tutamazsınız kare puronun başka bir yanı ağır basar barbaranın tatlılığı hareketleri vs. Umarım anlatabilmişimdir

• Upppp

• Sen kıyamazsan başkaları kıyar :)
  • Herkes emer sevdiğini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.