Şimdi Ara

Hoşlandığım kız mesajıma cevap vermedi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beni tanıyanlarınız vardır tahminimce. Uzun yıllardır dh'nın üyesiyim. Bir takım sebeplerden ötürü bir kaç yıldır takılamıyordum foruma. Bi müddet ayrı kalınca takip edemedim olanı biteni öyle de devam etti.
    Neyse, kısaca olayı özetleyeyim ben.
    Sınıftan bir kız arkadaşım var. Biz bu kızla aşağı yukarı 1.5 senedir arkadaşız. Ondan öncesine kadar pek fazla samimiyetimiz daha doğrusu arkadaşlığımız yoktu. Bir proje sayesinde bir araya geldik. Daha öncesinde ise ben bu kızı beğeniyordum halihazırda. Hatta okulda ilk gözüme çarpan kız da oydu. Zamanla benim duygularım ondan hoşlanma yoluna doğru girdi. Tabi ben hiçbir zaman çaktırmamaya çalışıyordum kendisine. Ufak tefek ipuçlarını yakaladıysa bilemem tabi. Ona karşı bi aralar bi ilgi gösteriyordum, bi soğuk davranıyordum, bi ilgili bi soğuk. Sebebi de kendisiydi aslında. Mesela ben onu görünce yanına gider muhabbet ederdim. O benim yanıma pek gelmezdi. Görmezden gelirdi hatta bazen. O yüzden o şekilde davranmıştım.
    Karakterimden bahsedecek olursak ben açık sözlü,net bir insanımdır. Yalanı ve yalancıyı sevmem. Samimi ve içten biriyim. Muhabbetlerimizde de bunu yansıtırım.
    Yani kızın beni iyi kötü tanıdığını düşünüyorum.
    Ben ondan hoşlanıyorum ama onun da benden hoşlandığını hissediyorum mesela. Bu kanıya şöyle vardım. Mesela 4-5 kişi sohbet ediyoruz masada, diğerleri kendi aralarında konuşuyorlar ben de dinliyorum. Kız da farklı bi şeyle ilgileniyor. Kafamı kaldırıyorum bana bakıyor,telefonunu kurcalıyor. 3-4 sn göz göze geliyoruz bana bakarken gülümsüyor,kafalarımızı hafif utanmış gibi çeviriyoruz. (bu 2 defa yaşandı) Neyse, ben başka bi kızdan bahsediyorum değişik bi kız beni kesip duruyor. Acaba benden hoşlanıyor mu diyip gülüyorum, bunun suratı düşüyor sevmiyorum ben o kızı vs diyor. Ayrıca bir keresinde bana gidiyorum ben göynümün efendisi demiş ve biraz utanmıştı ve toparlamaya çalışmıştı.
    Bir keresinde de ortak arkadaşımız olan bir çocuğa (kızın arası o elemanla daha iyi) ben hoşlanıyorum galiba bu kızdan demiştim.
    Neyse ipuçları bunlardı.

    Gelelim esas konuya. Biz bununla telefondan öyle çok uzun sohbetler etmedik hiç. Kısa kısaydı hep ve onun sohbeti bitirici cümleleri oluyordu ben de çok uzatmıyordum. Derslerle,okulla ilgili konuşurduk daha çok.
    Bundan 10 gün önce mesaj attım ona seni göremedim gelmedin mi diye cevap atmadı. Görmemesi imkansız çünkü son görülme saati,tarihi vs. belli Ben de sinirlenip 2 gün sonra mesajı sildim görürse ve cevap vermezse mavi tıkı görmeyeyim diye.
    Kısaca 10 gündür attığım mesaja cevap vermiyor. Acaba amacı ne? Ne yapmaya çalışıyor? Ben gururlu biriyim mümkünatı yok o cevap yazana kadar yazmam. Ayrıca olaydan 2 gün sonra instagramdan fotoğrafımı beğenmişti.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.