Şimdi Ara

Horlama Önleyici Clips sadece 3,15 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Horlama Önleyici Clips Mıknatıslı sadece 3,15 TL

Firmamızın yaptığı bu kampanyada kısabir süreliğine KDV DAHİL 3,15 TL

Ödeme seçenekleri: Kapıda ödeme,Kredi kartı,havale eft,Paypal
    maximum karta peşin fiyatına 3 taksit

İletişim:
    tel:0216 632 44 21
    cep: 0532 664 81 91
    e posta: info@magzaci.com

link:http://www.magzaci.com/horlama-onleyici-clips-miknatisli-urun81625.html

• Bilgilendirme amaçlı yazıyorum; kargo 5 TL.

Sepet Toplamı (KDV Dahil) : 3.15 TL
    Sepet Toplamı (KDV Hariç) : 2.67 TL
    KDV : 0.48 TL
    Kargo : 5.00 TL
    TOPLAM (TL) : 8.15 TL
    HAVALE İNDİRİMİ (%2) : 8.09 TL

Hayırlı satışlar..
  • Kargosu ne kadar?

Ekleme:Ben mesajı yazarken bir arkadaş kargo ücretini yazmış teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 5 Aralık 2011; 22:52:22 >
  • 15 adete kadar tüm illere 5,00 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magzaci -- 5 Aralık 2011; 22:55:56 >
  • evet haklısınız kargo anlaşmamız 5 desiye kadar 5,00 tl bu üründe adet farketmeden aynı kargo fiyatına gönderiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum; kargo 5 TL.

Sepet Toplamı (KDV Dahil) : 3.15 TL
    Sepet Toplamı (KDV Hariç) : 2.67 TL
    KDV : 0.48 TL
    Kargo : 5.00 TL
    TOPLAM (TL) : 8.15 TL
    HAVALE İNDİRİMİ (%2) : 8.09 TL

Hayırlı satışlar..

evet tek adet'te kargo maliyeti yüksek ama adetli alımda kargo aynı fiyat tutarında diğer firmaların satışlarında'da + kargo ekleniyor
    teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magzaci -- 5 Aralık 2011; 23:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magzaci
    evet tek adet'te kargo maliyeti yüksek ama adetli alımda kargo aynı fiyat tutarında diğer firmaların satışlarında'da + kargo ekleniyor
    teşekkür ederiz

Sanki konuyu up'lamak amaçlı yazılmış bu mesaj, bana mı öyle geliyor yoksa Hocam kargo fiyatına felan birşey demedim yanlış anlaşılmasın, sitenize üye olmadan kargo fiyatı gözükmüyor, bende arkadaşlar fazla uğraşmasın diye ekleme yaptım sadece. Hayırlı akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

teşekkür ederiz

Sanki konuyu up'lamak amaçlı yazılmış bu mesaj, bana mı öyle geliyor yoksa Hocam kargo fiyatına felan birşey demedim yanlış anlaşılmasın, sitenize üye olmadan kargo fiyatı gözükmüyor, bende arkadaşlar fazla uğraşmasın diye ekleme yaptım sadece. Hayırlı akşamlar.

Bu amaçla düşünmemiştik sizin mesajınızı sonradan farkedip cevaplamak istedik ayriyetten ilginizden temenninizden dolayı teşekkür etmek için

• Şu burnumuzun üzerine bant gibi takılanları diyorsanız; akrabam denemiş ve yan odada şahsım uyuyamamıştır.
    Test edilmiş ve tarafımdan onaylanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Aralık 2011; 0:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şu burnumuzun üzerine bant gibi takılanları diyorsanız; akrabam denemiş ve yan odada şahsım uyuyamamıştır.

Burnun üst tarafına takılandan değil bu ürün burnun iç kısmına takılıyor piyasada nose clips diye bilinen tv reklamlarında 49,00 TL kadar satışı yapılan ürün bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şu burnumuzun üzerine bant gibi takılanları diyorsanız; akrabam denemiş ve yan odada şahsım uyuyamamıştır.

Burnun üst tarafına takılandan değil bu ürün burnun iç kısmına takılıyor piyasada nose clips diye bilinen tv reklamlarında 49,00 TL kadar satışı yapılan ürün bu

tekrar ürün görseli şu şekilde diğer ürün görselinde net görüntü olmadığı için çelişki yaratıyor

• Mesajim bulunsun
  • internetteki yorumlara bakarsanız, ben baktım birazda :)) alan herkes AYNI HIZDA HORLAMAYA DEVAM EDİYORMUŞ, horlaması kesilen okuyamadım yorumlarda :) buradan alan arkadaşlar da yorum yapabilirmi?
  • Horlama burundan değil dil ve yutak kısmından kaynaklı oluyor genelde. Bu ürünün işe yarama olasılığı şampuanla saç çıkartılması olayı gibi olur
  • Hatta yolu kapattığı için daha fazla horlama ihtimali yüksek :)
  • Off off sormayın. 2 sene önce eşim bana bunu eczaneden 70 TL ye almıştı. Ancak bende etkisi yok gibi birşey oldu. Buradaki fiyat çok iyi. Denemek isteyenler deneyebilir. Ben şu anda bunun tersi birşey kullanıyorum. Burun kanatlarını içeriden açıyor. O biraz daha iyi gibi. Şuna benzer bir şeyhttp://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=29424 ancak ben bunun 2 tanesi 15 TL ye Sirkecideki Doğubank'tan almıştım.
  • hiç bir işe yaramıyor.
    bir kere sanki herkesin burnu aynı büyüklükteymiş gibi standart bir yapısı var.
    ben aldım eczaneden. ayının burnuna takılan halka misali taktım.
    hiç bir işe yaramadı çünkü karedenizliyim ve burun yapım uzun.
    o misket gibi burun içine giren yer kısa kaldı..

kısacası alan arkadaslar benim gibi koca burunluysalar almasınlar. direk çöpe atarsınız
  • ıngır zıngıra para harcamayın,
    adam gibi doktoruna gidin tıbbi tedavisine başlayın,
    yoksa (en ileri halini söylüyorum)
    bir yatarsınız, sabaha kalkamazsınız...

azımsanacak bir konu değil.
  • her turlusu test edildi... ancak onaylanmadi hic biri bi ise yaramaz... gidin bi merkeze tedavisine baslayin. her horlama hayra alamet degil cunku.. basit bir horlama bile olsa dedigim gibi bu gibi aparatlar hic bir ise yaramiyor..
  • Horlama aparatları,penis büyütücü,kilo verdirici haplar...İnternet çıktı mertlik bozuldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.