Şimdi Ara

----HORDE LİDERİ BELLİ OLDU---- (VİDEOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ally olsam da horde lideri voljin olmasına sevindim. Umarım troll şehri de yeni horde kalesi olur. Thrall' den sonra voljin reis horde' a yakışan doğru karar oldu diyor, tebrik ediyor, bol bol kesilmesini diliyoruz...kendinize iyi bakın

kaynak ve video

http://www.merlininkazani.com/Hordeun_yeni_lideri_belli_oldu_Video-oyun_haber-65736p1.html
     ----HORDE LİDERİ BELLİ OLDU---- (VİDEOLU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 13 Eylül 2013; 0:13:27 >

• ----TEŞEKKÜRLER----
  • ÖL DE ÖLELİM REİS HARİKA VİDEO
  • Sonunda Troll 'leri adam yerine koyan oldu bir gün troll'ler olarak Chief olacağımızı biliyordum.
  • FOR DA HORDE
  • Oh be çok güzel oldu bu.
  • Varian koymuş postayı(qapaq)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakniarm -- 12 Eylül 2013; 12:57:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakniarm

Varian koymuş postayı

onun da sonu gelecek eğer anduine değil jainaya uyarsa, garroshun sonu allya olan abartı kininden oldu, varian jainaya uyarsa onun da sonu garrosha benzer ama variandan çok jainanın ölmesini istiyorum ben.
  • Yeni Warchief in Vol'jin olacagini hala sanmiyorum,gecici lider gibi bisey olabilir.Bu arada Outland den Alleria Turalyon ve Rexxar doner,Alleria high elf lideri Rexxar hem ork hem ogre lideri olur,Turalyon da Argus'da olan bitene karsi bizimkileri uyarir boylece Burning Legion expansion Diye umut ediyorum

Edit : Turalyon ve Alleria nin onca yilda yasanan olaylara verecegi tepkiyi merak ediyorum,Scourge Cataclysm ve ozellikle pandalara

Edit 2: Horde tarafının cinematic ini izledim tamam Vol'jin warchief Ama hala rexxar alleria turalyon teorimin arkasindayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 12 Eylül 2013; 14:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• V-jaina orusbusuna bak!

Konu komple spoiler.
  • Vol'jin olması iyi olmuşta bir Lor'Themar beklerdik...

Madem warchief oldu troll grafiklerini düzenlesinde troll oynamamız zor olmasın ya bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 12 Eylül 2013; 13:49:59 >
  • Lorthemar warchief artık kesin diyenler filan vardı noldu onlar
  • Dantery kişisel konuşmuyorum fakat gözlemledigim kadarı ile bu lorthemar lobisi ya wowa geç başlamış ya da geç başlamasa da eskiden oynadıgından birşey anlamamış genç arkadaşlardan oluşuyor. Lore bilmek veya okumak farklı birşey, 2008 yılında varimathras oçluk yaptıgında voljin ile omuz omuza undercity basıp geri almak ayrı birşey. Voljin Thrall veya Rexxar veya Varok Saurfang varken Lorthemar'ın adının aynı cümlede geçmesi bile komik, kıyas bile götürmez. Sylvanas bile olur Lorthemar olmaz. Tabi blizzard bu yaptım oldu diyebilir bir garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 12 Eylül 2013; 13:56:39 >
  • TAZ'DINGO, MON!

Ulan Taran Zhu yine ölmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RFyo

Dantery kişisel konuşmuyorum fakat gözlemledigim kadarı ile bu lorthemar lobisi ya wowa geç başlamış ya da geç başlamasa da eskiden oynadıgından birşey anlamamış genç arkadaşlardan oluşuyor. Lore bilmek veya okumak farklı birşey, 2008 yılında varimathras oçluk yaptıgında voljin ile omuz omuza undercity basıp geri almak ayrı birşey. Voljin Thrall veya Rexxar veya Varok Saurfang varken Lorthemar'ın adının aynı cümlede geçmesi bile komik, kıyas bile götürmez. Sylvanas bile olur Lorthemar olmaz. Tabi blizzard bu yaptım oldu diyebilir bir garantisi yok.

Warchief'in ben Saurfang yada Thrall olmasından yanaydım, fakat saurfang yaşlı ve Thrall'ın geri dönmesi pek mümkün değil.Rexxar zaten twisting netherda. Lor'Themar 5.1den itibaren çok öne çıktı, Warchief olmasınada yakıştırırım kendisini.En sevdiğim liderlerden biridir fakat bir o kadar da Vol'jin'i destekliyorum.Warchief olmasına sevindim.

• Bu jeinaya nooldu böyle ben frozen throne oynadığım zamanlarda thrall ile kankalardı....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Bu jeinaya nooldu böyle ben frozen throne oynadığım zamanlarda thrall ile kankalardı....

Thrall bamya çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Lorthemar warchief artık kesin diyenler filan vardı noldu onlar

bendim, ilk defa haksız çıktığıma bu kadar sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

biz konuşuyorduk ama voljin reis olsun yeni şehir de troll karekterinde olsun diye
    thrall reisten sonra voljin bence çok yakıştı horde' a
    benim de stormscalede 4-5 horde 85im var birini 90laya bilirim, voljin reis, boru değil.

yalnız bizim kral feci gider yaptı Thrall' e ve Voljin' e
    Jaina Arthas' tan sonra zaten götürdü kafayı, kral gaza gelirse jaina yüzünden sıkıntı çıkıcak,
    biz de emir kuluyuz sonuçta, kısmet

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

biz konuşuyorduk ama voljin reis olsun yeni şehir de troll karekterinde olsun diye
    thrall reisten sonra voljin bence çok yakıştı horde' a
    benim de stormscalede 4-5 horde 85im var birini 90laya bilirim, voljin reis, boru değil.

yalnız bizim kral feci gider yaptı Thrall' e ve Voljin' e
    Jaina Arthas' tan sonra zaten götürdü kafayı, kral gaza gelirse jaina yüzünden sıkıntı çıkıcak,
    biz de emir kuluyuz sonuçta, kısmet

warchiefin voljin olmasını istiyordum her zaman ama lorthemar üstünde çok fazla durulduğu için dedim acaba lorthemarı mı warchief yapacak blizzard.

evet seninle konuşmuştuk zg, za tadında bir şehir olsa ne kadar güzel olurdu diye.voljin warchief olduğuna göre muhtemelen orgrimmarda durmaz, ben gelecek pakette echo islea şöyle güzel bir troll şehri bekliyorum.

bu arada hiç konuşulmamış ama orcların racial lideri kim olur bu durumda? bence thrall olmaz, sanmıyorum başa geçeceğini, karısı ve bebeğiyle beraber savaştan uzak sakin bir hayat sürmek istiyor thrall.orcların racial lideri saurfang yada eitrigg olur bu durumda çünkü ortada hiç orc herosu kalmadı.

variana gelince, jainayı dinlerse bence onun da sonu garrosh gibi olur.

edit: bu arada garrosh hala hayatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 12 Eylül 2013; 15:09:33 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.