Şimdi Ara

HOPİ UYGULAMASI ALT LİMİTSİZ 500 HOPİ PUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hopi telefon uygulamasında 26 mayıs 3 haziran tarihleri arasında her gün sorulan 3 soruyu en kısa sürede doğru cevaplayan ilk 100 e giren kişilere alt limitsiz 500 hopi puan veriyor. çözüm yapan kişiler soru cevaplarını da buradan paylaşırsa herkese yardımcı olmuş olur... Başarılar

• Bunun bir taktiğini bulmuşlar ama bilmiyorum, elemanlar 7 saniyede cevaplıyor ama bu imkansız normal koşulda çünkü 2 adet onay kutucuğu ekrana geldiği halde bile süre başlıyor. sorulara cevap verirken sayfa değişim süresi de var, tüm bunları yapınca garanti 10 saniye üstü oluyor ama herkes 7 saniyede vs yapıyor.

• waterduo W kullanıcısına yanıt
    Türkiye de hala böyle şeylere şaşırıyor musunuz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendi elemanları ve bot programlar

normal vatandaş almasın diye

• waterduo W kullanıcısına yanıt

Ben 8 saniye 168 felan yapabiliyorum hile değilde internet hızı farkediyordur, bende normal parmağımla tıklıyorum 1 saniye geride kalıyorum.

• J3ASKAN kullanıcısına yanıt

bugün ben de denedim de 8 saniyede yaptım, adamlar bugün 6 saniyeye indirmişler skoru yarın 5 olur hahahha

• kazananlar instigram hopiapp öne çıkanlar da , burası nerede bütün gönderilere baktım bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • answer my question kullanıcısına yanıt
    One cikanlarda bilgi yarismasi kisminda ikinci storydeki baglanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dccpma -- 2 Haziran 2025; 21:53:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer çok ihtiyacınız yoksa boşuna yıpratmayın kendinizi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.