Şimdi Ara

hoparlör ses açma tuşu atama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler eski klavyemde ses açma kısma tuşları vardı..şimdi ki klavyede bunlar yok..kullanmadığım 2 tuşa bunları kombinasyonla da olsa atamak istiyorum. var mıdır bir yolu yordamı bu işin??

Orijinalden alıntı: samez

beyler eski klavyemde ses açma kısma tuşları vardı..şimdi ki klavyede bunlar yok..kullanmadığım 2 tuşa bunları kombinasyonla da olsa atamak istiyorum. var mıdır bir yolu yordamı bu işin??

Mp3 Playerin kısayollarını kullabilirsiniz.

Winamp'ta olacağını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: samez

beyler eski klavyemde ses açma kısma tuşları vardı..şimdi ki klavyede bunlar yok..kullanmadığım 2 tuşa bunları kombinasyonla da olsa atamak istiyorum. var mıdır bir yolu yordamı bu işin??

Mp3 Playerin kısayollarını kullabilirsiniz.

Winamp'ta olacağını düşünüyorum.

açıkçası dediğini tam olarak anlamadım ama bs player winamp gibi media oynatıcıların ses kısma açma kısayollarından bahsediyorsan o yöntemler biraz bile olsa ihtiyacımı karşılamıyor...bir oyun açtığımda veya nette bir video açtığımda her seferinde ses ayarı yapmak zorunda kalıyorum...

Win 7 de açtığınız programa göre ses ayarı yapabiliyorsunuz..

Ses simgesine sağ tık karıştırıcı açarak buda ihtiyacınızı karşılamayacak

İyi forumlar diliyorum.
    Bluetooth Hoparlör seçimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse usta hallolmayacak bu galiba ya..yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim..

ayrıca wepaslan arkadaş klavyeyi ben almadım pcyle geldi..eski klavye yurtta yaz için taşımak istemediğimden getirmedim..laf olsun diye yorum yapmanı gerektirecek bir şey yok ortada..klavye alırken düşünseydin demenin alemi yok...
  • Üzerinden zaman geçmiş ama bundan sonraki arkadaşlar için söyliyeyim. VOLUMOUSE adlı program ile ister mouse a ister klavyede herhangi bir tuşa ses azaltma çoğaltma atayabilirsiniz. Ben + ve - ye atadım örneğin. Ayrıca mouse da tekerlek tıklanmış halde iken tekerlek çevrildiğinde de ses açma kısma yapabiliyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.