Şimdi Ara

HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
11
Favori
261.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses sistemleri içlerinde ya da harici amfi içerirler ve içlerinde ses çözümlemelerini yapacak yeteneklere sahiptir.z5500 playerın 5+1 ses destekliyorsa 5+1 ses verir.Yapman gereken seti almak ve de playerın üzerinden 5+1 ses modunu seçip ve de sistemin desteklediği extra ses modlarını seçmek.z5500 film için iyi bir seçenektir fiyatına göre iyi bir settir.Setin tek eksiği biraz mid zayıflığı onu da playerından eq ayarı ile halledebilirsin.
  • nighteen teşekkür ederim...

sanırım player üzerindeki coaxial çıkış benim z5500'ü verimli kullanmam için yeterli bir çıkış...değil mi?
  • Ürün özelliklerinde olması lazım tam emin olmadığımdan kesin bir yanıt veremeyeceğim ama özelliklerde var ise playerda da var ise doğrudur.
  • thanks nighteen..

artık daha fazla suyunu çıkarmadan en ucuz z5500 ü aramaya koyulabilirim...
  • bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı balık çiftliği için ses sistemi yaptıracam alan epeyi büyük ve açık hava müşterilerin memnun olması lazım sesten ne önerirsiniz.
  • bütçe ve genel olarak ortam müziği olarak ne tarz çalınacak bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.Canlı müzik yapılacak mı vs detayları da belirtirseniz daha iyi olur.
  • Arkadaşlar çok sağolun paylaşımlarınız ve topikteki çabalarınız için hepinizde !!!
    Bende bir 5.1 ses sistemi alacağım ama çok fazla para veremem.müzik benim için önemli her zaman ama şu anda parada ön planda.
    Premier benim aklıma yattı fiyat ve ses özellikleri bakımından.Fakat kullananların deneyim ve bilgilerini paylaşması iyi olacaktır.toplam 125 watt rms ve subwoofer ı 50 watt. Katalog gücü olarak birçoğundan daha iyi ve güçlü görünüyor fakat bilmiyorum ne kadar kullanışlı.Bana fazla profesyonel bişey gerekli deil.Pc ye bağlayacağım ve müzik keyfini gerektiği zaman ortalığı yıkarak yaşamak istiyorum!..

İşte bahsettiğim canavar http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17804&productid=evpremphtv55

Bilgili kişilerden yorumlarını bekliyorum !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 19 Mart 2008; 15:34:16 >

• Arkadaşlar,

Ben %90 oranında PC'de film, oyun ve müzik amaçlı, %10 oranında da TV'de film amaçlı;

en fazla 60 YTL 'ye bir 2.1 ses sistemi yada,
    en fazla 100 YTL 'ye bir 4.1 yada 5.1 ses sistemi

satın almayı düşünüyorum. Ama ses sistemlerinin hangisi kaliteli deneme imkanım yok.(Sonuçta teknoloji marketleri gürültülü yerler...) Acaba bu işten anlayan arkadaşlar ne önerirsiniz? Bütçem kısıtlı olduğu için bir hoparlör aldıktan sonra bayaa uzun bi süre değiştirmeyeceğim. O yüzden Fiyat/Performansta en iyi ürünü almak istiyorum... Benim araştırdığım bikaç ürünü de örnek olarak yazayım mesela:

Logitech

Logitech S220 2+1 Speaker Siyah (17W)---------------31$ (Frekans cevabı: 55Hz-15KHz)

Logitech X210 2+1 Speaker Siyah (25W)-----------49$ (Frekans cevabı: 48Hz - 20kHz)

Logitech X230 2+1 Speaker Siyah (32W)-----------69$

Creative

Creative A300 2+1 Speaker Siyah (21W)---------------31$ (SNR:75 dB)

Creative Inspire M2600 2+1 Speaker Siyah (29W)----------47$ (Frekans cevabı: 40Hz ~ 20kHz SNR:80dB)

Creative Inspire M4500 4+1 Speaker Siyah (41W)-----59$ (Frekans cevabı: 40Hz ~ 20kHz SNR:80dB)

Creative Inspire T3100 2+1 Speaker Siyah (29W)----------57$ (Frekans cevabı:40Hz ~ 20kHz SNR:80 dB)

Creative SBS A500 5+1 Speaker Siyah (47W)----------68$ (SNR:75 dB)

Creative Inspire T6100 5+1 Speaker Siyah (76W)----------88$ (Frekans cevabı:40Hz ~ 20kHz SNR:80 dB)

Creative T3000 2.1 Ses Sistemi---------------------------??$

SPEAKER MICROLAB ML 4500 5+1 SIYAH (70W)--------53$
    (Frekans Araligi: 30Hz~20KHz {AC-3,DTS ve THX e hazir})

JWIN SPS-6303 5+1 (100W)-----------------------------96YTL

Gerçi genelde inspire serisi kötü denmiş ama M4500 fiyatı ve özellik toplamında çok cazip geldi.
    Logitech X230 (2.1)'dan 4.1 olmasına rağmen 10$ daha ucuz. Ayrıca microlab ml 4500 'de öyle.
    fiyat/özellik olarak cazip duruyorlar... Ama tabiki ses performansları hakkında hiçbir fikrim yok.
    Siz bu ürünlerden birini mi önerirsiniz yoksa başka bitane mi?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre255 -- 22 Mart 2008; 11:35:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre255

Arkadaşlar,

Ben %90 oranında PC'de film, oyun ve müzik amaçlı, %10 oranında da TV'de film amaçlı;

en fazla 60 YTL 'ye bir 2.1 ses sistemi yada,
    en fazla 100 YTL 'ye bir 4.1 yada 5.1 ses sistemi

satın almayı düşünüyorum. Ama ses sistemlerinin hangisi kaliteli deneme imkanım yok.(Sonuçta teknoloji marketleri gürültülü yerler...) Acaba bu işten anlayan arkadaşlar ne önerirsiniz? Bütçem kısıtlı olduğu için bir hoparlör aldıktan sonra bayaa uzun bi süre değiştirmeyeceğim. O yüzden Fiyat/Performansta en iyi ürünü almak istiyorum... Benim araştırdığım bikaç ürünü de örnek olarak yazayım mesela:

Logitech

Logitech S220 2+1 Speaker Siyah (17W)----------31$

Logitech X240 2+1 Speaker Siyah (25W)--------------62$

Logitech X230 2+1 Speaker Siyah (32W)----------69$

Creative

Creative A300 2+1 Speaker Siyah (21W)---------------31$

Creative Inspire M2600 2+1 Speaker Siyah (29W)----------47$

Creative Inspire M4500 4+1 Speaker Siyah (41W)-----59$

Creative Inspire T3030 2+1 Speaker Siyah (29W)----------62$

Creative Inspire T6100 5+1 Speaker Siyah (76W)----------88$

Creative T3000 2.1 Ses Sistemi---------------------------??$

SPEAKER MICROLAB ML 4500 5+1 SIYAH (70W)--------53$

JWIN SPS-6303 5+1 (100W)-----------------------------96YTL

Gerçi genelde inspire serisi kötü denmiş ama M4500 fiyatı ve özellik toplamında çok cazip geldi.
    Logitech X230 (2.1)'dan 4.1 olmasına rağmen 10$ daha ucuz. Ayrıca microlab ml 4500 'de öyle.
    fiyat/özellik olarak cazip duruyorlar... Ama tabiki ses performansları hakkında hiçbir fikrim yok.
    Siz bu ürünlerden birini mi önerirsiniz yoksa başka bitane mi?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım benm bi mesaj önce yazdığım Premier bana çok cazip geldi.Senin orda yazdığın 5.1 lerin fiyatı 100-120 YTL gibi bişe ortalama. Ama ses çıkışı 100 watt tan fazla olan yok.100 wat çıkışa sahip olan Jvin'inde diğer özelliklerini(uzaktan kumanda,kabin dizaynı vs.) özelliklerini tam bilmiyorum ama marka olarak çok basit ve kalitesiz malzemeler üreten bir marka bence(en azından hoparlörlerde öyle).Yani fazla kaliteli ve sağlam bi ses bekleme bence bu markadaki bir hoparlörden.
    Fakat benim sözünü ettğim Premier hoparlörün toplam çıkış gücü 125 Watt. Ben kullanmadım ama bunu gözüme kestirdim almayı düşünüyorum.Ayrıca; ekranlanmış hoparlör kabinleri(yani cep telefonu şebekesindne etkilenmemesi için manyetik korumaya alınmış kabinler),Uzaktan kumanda, Dijital küçük bir gösterge... gibi özellikleride var.Görünümü oldukça iyi.Fiyatıda Jwinle hemen hemen aynı. Ben bunu tavsiye ederim ama kullanan arkadaşlardanda bilgi edin.Her zaman tecrübe önemlidir.Bak bu linkten fazlasıyla bilgi sahibi olursun bu ses sistemi hakkında arkadaşım kolay gelsin.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17804&productid=evpremphtv55
    Eğer alırsanda burada yorumlarını paylaş.Benden önce alcaksın sen galiba

Ben her zaman "çok para harcamadan,daha kaliteli şeylere sahip olabilmenin ve bunu herkese göstermenin-öğretmenin" taraftarıyım !!!

• işte senin için buldum hepsiburada.com dan alan ve kullanan arkadaşların yorumları...(dijital gösterge konusunda yanlış bilgi vermişim galiba yorumlara bakılırsa... eğer öyle bişey olduysa kusura bakmayın). Okuyunca bende yanılmadığımı anladım.İlk fırsatta alacağım ve sakın kaçırma derim arkadaşım.dost tavsiyesi benden sana çok para verip daha büyük kaliteye sahip olacağını sanma !.. İşte kullanıcı yorumları ;

Ürünü geçen hafta aldım. TV uydu alicisi ve DVD me bağladım, çalıştırdım. Gerçekten cok güzel ses veriyor.Hışırtı yok. Tasarımı çok güzel, bir de dijital göstergeleri olsaydi, bir TV dizisinde denildiği gibi "Tam Süper Olacaktı :-)"
    ERDAL IŞIK - Yaş: 35 , SARIYER/İstanbul/Türkiye

Ürünü sipariş verdikten 3 gün sonra aldım.renk seçeneğinde gri renk yoktu ama hepsiburada.com sayesinde gri olarak istedim ve o şekilde de geldi görüntü olarak çok hoş sade bir görünümü var ses olarak gayet başarılı baslar müthiş. yalnız eksi taraflarıda var biri dijital ekranı olmaması diğeride hem tv hem dvd yi aynı anda bağlıyamıyorsunuz 2+1 ch input a ne girerseniz 5+1 den onu alıyorsunuz yani kablo söküp takıcaksınız (bu konuda premiere mail attım cevap vermediler)bunlarıda göze alırsanız kesinlikle alınabilir

arkadaşlar fiyatı çok ucuz ben urunun gelmesini sabırsızıkla bekledim geldiğinde ise sabırsızlıkla kurdum ben urun gelmeden oncede bass duşuk olur seste hıjıltı olur sanmıştım ama yok oyle bişiey hem subwofwer ve kolonların boyutlarıda guzel kuçuk değiler ben urunun boyutları kuçuk olacağından korkuyordum ama boyutları buyuk urunde tek kusur buluyorum oda dijital eranının olmaması bence kaçırmayın pişman olmıyacağınızdan eminim

Bu ürünü 6 gün önce sipariş verdim ve sabırsızlıla evime gelmesini bekledim. Eve gelince büyük bir heyecanla ürünü kurdum ve kulaklarıma inanamadım. Gerçekten güzel.
    Özelliklerini ve fiyatını diğer ürünlerle karşılaştırarak bu ürünü beyendim ama ürün özelliklerinde 50w subwoofer yazmasına rağmen ürünle gelen kataloğunda maksimum güç 35w diyor. Diğer 5 hoparlörün ise gücü daha küçük yazılmış siteye. Burda 15w yazıyor ama katalogda 18w yazıyor.
    Yani bu ürünü alan bu kadar kişi var, sitedeki hatayı neden göremediler hiç anlamış değilim. Neyse bu ürünü herkese tavsiye ederim.

Muhammed Gökçe - Yaş: 21 , ÜSKÜDAR/İstanbul/Türkiye

Ürünü almadan önce çok kararsızdım subwoofer ı çok küçüktü fazla verim alamıyacağımı düşündüm fakat eve getirip kurunca bütün düşüncelerim değişti tek kelimeyle harika..!!ürünü aldığımdan itibaren komuşular ziyaretime gelmeye başladı :D çok memnunum bu fiyata bu sistem kaçmaz herkese tavsiye ederim..!

Burada ilk gördüğümde boyutu ve ses kalitesi yönünde terettüd ettim fakat mükemmel ötesi zarif ve çok sesli şimdi komşuların kapıya gelip gelmemesi terettütündeyim acele tavsiye ederim

bu ses sistemi manyak bısey son seste tek bır cızırtı bıle yok bası ve tızı cok guzel komşularınızı rahtsız edebılecek güçte tavsıye ederım :)))
    doğan demirci - Yaş: 19 , EŞME/Uşak/Türkiye

Bunlar sana yeterli galiba... Son karar senin arkadaşım

• Ben yine şiddetle tavsiye ediyorum sana +++ %100 PC'de film, oyun ve müzik amaçlı, %100 oranında da TV'de film amaçlı
    Kavga etmek istediğin komşun varsa bu sana sebebiyet verebilir!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 21 Mart 2008; 14:10:38 >
  • ForAS_06 arkdaşım, cevabın için teşekkürler. Ancak benim amacım bir ürün denemekten ziyade bu işten anlayan insanların bana önerdiği ürünü gözüm kapalı almak. O yüzden (hem premier'e de pek güvenemiyorum) bu ürünü pek düşünmüyorum. Ama sen yada atalayalper arkadaş gibi biri gelip detaylı inceleme ile kefil olursa çok güzel olur...
    Bu arada " LOGITECH S220 2+1 SPEAKER "ın frekans hızı: 55Hz-15KHz
    ama diğer ürünlerin genelde Frekans cevabı: 40Hz ~ 20kHz
    Buradaki rakamlar bayaa fark oluşur izlenimi veriyor... Hesaplı vede övülen bi ürün olduğu için ısınmaya başlamıştım ancak rakamlar biraz kötü gibi geldi bana. Ne dersiniz??
  • emre255 ben sana kalitesinde kefil olurdum ama henüz alamadım ve maddi durumumu şu anda göz önünde bulundurursam sanırım bi süre yine alamayacağım. Ama benm oraya kopyaladıklarım hepsiburada.com dan bu ürünü alan ve kullanan arkadaşlara ait yorumlardan sadece birkaçı.istersen benm aktarmaya gerek duymadığım diğer yorumlarada bakabilirsin.herkes beklediğinden fazlasını almış bu cihazdan.hatta yorumlardan birinde yanılmıyosam "ben düşük seviyedeyken cızırtılı ve biraz bozuk bir ses beklerken ,kurduğumda kulaklarıma inanamadım.çünkü seste iyice yükseltsen bile ne bir cızırtı nede başka bir sorun yok" diyor.Hemen hemen böyleydi yorumu. oraya yorum yazanların birçoğuda zaten bilmiyorlarmış ve büyük ihtimalle maddi durumları elverdiği için şansını denemekten kaçınmamışlardır. senin bu dediğin Creative,Logitech,Sonny,Philips gibi ünlü markalar sadece markalarıyla ürünün satış fiyatını neredeyse ikiye katlayabilirler.Premier ses-sinema sistemlerinde fazla çalışma yapmamıştı daha önceleri.Ama son zamanlarda şirketini diğerlerinin arasında kaybetmeye başlamalarından olsa gerek bir çabaya düştüler. Ve oldukça kaliteli,sağlam,çokta teknolojik ürünler üretmeye başladılar.
    Şu anda cebimde sadece 100 YTL olsa ve iyi,kaliteli,odamda havasını hem görüntü,hem ses olarak estirecek bir ses sistemi arıyorsam; kimsenin fikrine ihtiyaç duymadan,gözüm kapalı bu ürünü tercih ederim.Premier aynı teknolojiyi daha ucuza satan bir marka.Çünkü büyük projeli bir reklamını göremedik henüz.Ben kendim Premier in diğer elektronik eşyalarını kullandım ve çevremdede kullananlar çok; en ufak bir şikayetleride yok.Zaten bu ürün 2 yıl firma servis garantili bir üründür.Bir sorun çıkacağını sanmıyorum 2 yıl boyunca sen yerden yere vurmadığın takdirde. Bak benm tam 2 -2,5 yıldır kullandığım,daha üzerinde markası bile yazmayan,bana bilgisayarımın yanında gelen 2+1 hoparlörlerim var.Ve şu anda yetinmeye çalıştığım bu hoparlörün toplam ses çıkış gücü sadece 8 watt(5 watt woofer+ 2 adet 1,5 watt stereo). Basları filan yerinde fakat adi bir mal olduğu her halinden belli.Şu anda hala ilk günki gibi çalışıyor tıkır tıkır.Benm 2+1 den çıkan 8 wattlık bir ses. fakat bu sana tavsiye ettiğim Premier'in tek bir anfisi 15 watt ses veriyor. Ayrıca bu Premier de genelde en iyi markalarda bile rastlayamayacağın bir özellik var ; sadece ortadaki büyük woofer değil, diğer küçük(15 wattlık olan) hoparlörlerinde her birinin kendi çapında verdiği bas sesleri var. Senin buraya yazdığın o markaların hiç birinin uydu hoparlörlerinde bas yoktur .onLar sadece orta woofer ın tiz düzenlemesini yaparlar.
    Sen yakın zamanda alacaksan eğer, benim sana kullanıp-deneyipte yazmam biraz zor.Çünkü maalesef benim biraz daha zamanım var. Ne kadar güvenirsin bilmem ama ben kesinlikle alırsan pişman olmayacağından,hatta ilerde belki hastası olacağından,defalarca"iyiki almışım,iyiki almışım"diyeceğinden,bu ses sistemini gören arkadaşlarının hayran bakışlarına ve senin onların arasında havayı kaptığına şahit olacağından hiç ama hiç şüphem yok.

Her zaman olduğu gibi yine karar senin!.. Fakat anladığım kadarıyla sen markalara fazla takılıyosun ve bütçen senin için önemliyse bundan zarar edersin... hadi kolay gelsin hepinize!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 22 Mart 2008; 0:22:47 >

• Hem bu rakamlara takılma fazla.Senin kulağına o rakamlar değil,hoparlörden çıkan ses gelecek.Ve bunu o zaman anlayacaksın.Benim istediğim pişman olmadan önce bunu anlaman ve zarar etmemen dostum!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Arkadaşlar çok sağolun paylaşımlarınız ve topikteki çabalarınız için hepinizde !!!
    Bende bir 5.1 ses sistemi alacağım ama çok fazla para veremem.müzik benim için önemli her zaman ama şu anda parada ön planda.
    Premier benim aklıma yattı fiyat ve ses özellikleri bakımından.Fakat kullananların deneyim ve bilgilerini paylaşması iyi olacaktır.toplam 125 watt rms ve subwoofer ı 50 watt. Katalog gücü olarak birçoğundan daha iyi ve güçlü görünüyor fakat bilmiyorum ne kadar kullanışlı.Bana fazla profesyonel bişey gerekli deil.Pc ye bağlayacağım ve müzik keyfini gerektiği zaman ortalığı yıkarak yaşamak istiyorum!..

İşte bahsettiğim canavar http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17804&productid=evpremphtv55

Bilgili kişilerden yorumlarını bekliyorum !..

kesinlikle ama kesinlike fiyatının karşılığını verceğine inanıyorum x540 ında sesini dinledim onunda ve tabiki premier gene üst konuda..

• Bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara.Anlayanlar çıkıyor Allahtanki zamanla
    Fiyatı en uygun olan 5.1 lerden biri bu.Hemde bu niteliklerle,bu sesle,bu kadar olumlu öneri ve yorumla alınası bir ses sistemi bencede. Alacağım artık kafaya koydum ama ne zaman bilmem.Creative den 200 ytl ye alacağın üründe bile uzaktan kumanda değil, o bozulduğunda yana yana çözüm arayacağın kablolu işe yaramaz kumandası var sadece. İşte size yarı fiyatına elde edeceğiniz 2 kat donanım !..(işi biliyosun sinan )
  • Z5500 üstüne tanimam.
  • Arkadalar çok kötü arada kaldım hangisini alayım bilmiyorum lütfen yardım ediinnn:

SONY - HT-DDW890, 6.1 Kanal Ev Sinema Sistemi:
    1000W toplam güç çıkışıyla 6.1 kanal ev sinema sistemi
    Yüksek kalite dijital ses ve görüntü için HDMI™
    3 Komponent Video Girişi
    Dijital Sinema Otomatik Kalibrasyonu (DCAC) - otomatik ses optimizasyonu
    Digital Media Port - dijital müzik cihazlarınızla bağlantı
    Derin saf bass için 20cm aktif subwoofer
    Düz panel TV ile mükemmel ses ve görüntü senkronizasyonu için AV Sync
    FM/AM radyo

Ayrıntılı Bilgi:http://www.webdenal.com/store/sony-ht-ddw890-6-1-kanal-ev-sinema-sistemi_fiyat.htm?idProduct=52462&idCategory=221&topnavCategory=36

LG HT902TB:
    Total 1000W (155WX5 + 225W)
    XTS Pro Digital Amplifier
    HD AV Sync.
    V.S.M (Virtual 10.1Ch Sound)
    HDMI 1080i Up-Conversion
    Progressive Scan
    Maximum Playback Compatibility
    - DivX5.0 / Xivd
    - DVD±RW/R / WMA / MP3 / JPEG
    USB Plus
    Portable Audio In (3.5Φ Stereo In)

Ben Sonyi düşünüyorum ama sizlerin fikirlerini almak istedim çünkü bütçem nedeniyle uzunbir sürebunlara idare etmek zorundayım....! şimdiden teşekkürler

• http://www.forumhaylaz.com/spaker-satin-alma-rehberi-ve-kullanici-izlenimleri-lari-ve-leri-t25958.html

ADAMA BAK FORUMHAYLAZ DİYE BİR SİTEDE BENİM BU KONUNUN BAŞINDA YAZDIĞIM BÜTÜN YAZILARI KOPYALAYIP YAPIŞTIRMIŞ ALTINA DA SANKİ KENDİ YAZMIŞ GİBİ KENDİ İSMİNİ YAZMIŞ...BİLGİ HIRSIZI NE DEMEK TAM ANLAMIYLA TARİFİ OLMUŞ YANİ...O YAZIYI ORDAN KALDIRTICAM BENİM ADIM DA ALPERSE....
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.