Şimdi Ara

Hoover WDYN 854 DG 8 Yıkama 5 Kurutma 1000tl+150parapuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bakla38

ben iki sene önce uygun fiyatlı buldugum icin hooverin bulasık makinasını almak istedim. spot magaza elinde her turlu marka var. illaki bu cok kalite memnun kalır bana dua edersin dedi.bircok markanıın tamiratını yapan bir servisi (telefonla aradım- adamları hic tanımıyorum) ben hoover makine begendim nasıldır dedim adam bana kac yıldır servisligini yapıyorum diger markalar surekli gelir bu markada 3 yılda 4 makine servise geldi dedi. artı biz servis oldugumuz icin bütün markaların icini - dısını bilirim malzeme ve işcilik kalitedir gonul rahatlıgıyla alabilirsiniz bu markayı tavsiye ederim dedi. aldım kullanıyorum memmnunum. gecen sene buzdolabım bozuldu gene bircok marka gezdim. hoover buzdolabı hem cok genis hacmiyle hemde en en uygun fiyatıyla evime geldi. kuruluma gelen yetkili servisin elemanı degil sahibiydi. benim evdekide bundan dedi. bende gayet memmunum. simdide çamasır makinesi son gunlerini oynuyor bende aynı modeli dusunuyorum. aslında 9 kıloluga 6 kiloluk olanını istiyorum ama 1 kilo fark icin 400 - 450 tl oynuyor iki makine arasında. mecbur 8-5 lik alacagım. evdeki esyaların hepsi hoover olacak. ( bu urun piyasadaki bilinen marka bircok urunden kaliteli ancak fazla tanınmadıgı icin insanlar acaba dedigi icin fazla satılmıyor bundan dolayı fiyat uygun. digerlerinin resmen adına - reklamına para veriyorsun.) sanada tavsiye ederim.

hocam teşekkürler önce.çok emin ve kesin konuşmuşsun.hoover önceleri çoook kaliteli olarak ürünler çıkarmış.ama forumda şikayetlerde çok .BU MAKİNA NASILDIR ? SEN ALACAK MISIN ? BAKABİLME ŞANSIN VAR MI ?

• yıllar önce cocuklugumda vardı hoover bizim elektirik süpürgemiz ve camasır makinemiz vardı dedigin gibi o zamanlar kalite superdi. sonra yıllarca piyasadan cekildi. candy grup yeniden almıs yurt dısında. turkiye piyasasınada girdi. bana göre piyasa tekrar girdiginde ilk 1-2 yıl yapılan urunler dedigin gibi insanların sikayetci oldugu gibi kötüymüş (acemilik kısmı diyelim birde her sektörde duymussundur bir seri urun kötü olur piyasadan toplatılır.bunlarında bir seri uretimi patlamıs catlamıs iste ama adı kotu kaldı biraz.) bence gunden gune kendilerini geliştirip kaliteyi yeniden yukseltttiler. forumda diger arkadaslarda demis benim servisde dedi şu son 3-4 yıldır sikayetci olan yok- urunler ici - dısı malzeme kalitesi işciligi iyiymiş.ve kullanımı gayet guzel. dedigim gibi şuan benim evde 2 yıldır bulasık makinesi ve 13 aydır buzdolabı var gayet memnunum(yapması gereken neyse yapıyor. baska markalar gibi). media markt da 9/6 olanını gördüm inceledim. hosuma gıttı ama fıyat farkından dolayı 8/5 lık olanı hepsib.. siparsim verdim beklemedeyim. tabiki iyi dusun herkesin kendi tercihi en son karar yine senin. birde elektronik sans isi her markada her urunde olabilir. aynı urun benimki iyi öburununku bozuk cıkabiliyor . aynı urunde sen memnun oluyorsun öbur adam binbir sikayet. ... bunu markaya maledip kötü dememek lazım. aynı işi yapan seylerde- kalitede iyi ise uygun fiyat olanı tercih ederim ben. iyi aksamlar.

• Ürünü geçen hafta hepsiburada'dan satın aldım, cumartesi montajı yapıldı, ilk program 4 saatte 3 kg renkli çamaşırı yıkayıp kuruttu, daha sonra 59 dk lık hızlı yıkama kurutma programında beyaz çamaşır(karışık deneme için gömlek, çorap, havlu, masa örtüsü vb.) denedim, çıkan çamaşırların 59dk sonra gömlek tam kurumuştu ekstra 30dk sonra çoraplar tam kurudu ve masa örtüsü , daha sonra ekstra 30dk sonra küçük el havluları tam kurumuştu, büyük havlu (yıkanma değil) hafif nemliydi, cihaz çalışırken kurutma ve yıkamada normal makina sesi neyse o , kurutma yaparken bulunduğu ortam fazla ısınmıyor. tek karşılaştığım olumsuzluk, renkli çamaşırların tulup, yada pamukçuk tarzı yün toplanmaları kapağın önündeki lastikte toplanmıştı, servise sorduğumda bunlar olabilmekte şeklinde cevap aldım, fazla olursa bakarız denildi. kirli çamaşır çıktıkça yorumlarımı yazarım,

• arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.