Şimdi Ara

Honor Win / Win RT (10,000🔋- SD8 Elite Gen 5 ☣️- 185hz Amoled 📱 - Fanlı Soğutma 🌪️ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar cevab veririse sevinirim.
    1 yazılım global mı
    2 android auto çalıyor mu
    3 GPS nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba

satıcıya sormanız gerek, cihaz çin varyantı ise sıkıntılı olabilir, global ise daha rahat olur.

Ben iletişime geçmedim hic biriyle YD almam zaten.

İyi forumlar.

-Corsair Vengeance Cl16 2x8GB - oc 3333Mhz
    -MLD M300 1TB SSD
    -Gameforce GF600W 80+ Bronz
    -HP 245 G9 = Ryzen 5 5625U
  • destroy-er D kullanıcısına yanıt

Merhaba

Kullanan satın alan yok galiba görmedim hiç. Galiba cihazı YD alan Forum üyeleri yok :)

İyi forumlar.

-MLD M300 1TB SSD
  • Türkiyeye keşke gelse baya satardı. YD cihaz ben almam. Zaten fiyatlar uçuk.

Aynen bende YD cihaz almam ama Win / Win RT gelmeyecek.

-MLD M300 1TB SSD
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

Honor 600 gelecek onu beklemek lazım. Win serisinin sonraki modeli gelebilirmiş de honor 600 gelirken gerek yok.

Merhaba

Honor 600 Pro güzel bir cihaz olabilir ama önemli kriter fiyat. Yoksa Magic 8 Pro kötü mu tabiki degil ama fiyat konusunda kesinlikle bir avantajı yok rakiplerine göre.

Magic 6 Pro, Magic 7 Pro gibi rakiplerinden daha agresif bir fiyatla çıkamadı o yüzden de satmayacak.

Honor 600 Pro, Snapdragon 8 Elite Gen 5 veya Dimensity 9500 ile gelirse, Win veya Win Rt deki gibi 10K mAh batarya suan 185Hz ekranlı olursa ve fiyat Honor 400 Pro gibi agresif olursa 30-35K o zaman fark yaratmış olur heyecan getirir sektöre

İyi forumlar

-MLD M300 1TB SSD
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Kur artışıyla bellek fiyatları artışıyla honor 600 ün 35k, 600 pronun 45k geleceğini düşünüyorum. Magic 8 pro 1100 euro falan sanırım Avrupada. Biz de agresif fiyatla geleceğiz demişlerdi 80k.

Ben de s24 Fe var memnunum aslında da düşük pwm değeri gözlerimi yoruyor gibi hissettiğimden honor 400 benzeri cihazlara geçeceğim.

Honor 500 de 8s gen 4 var antutu 10 dan 2 milyon alıyor. Şuan benim s24 fe 1.4 milyon falandı s24 fenin bile en ağır oyunları açtığını 8k video çektiğini düşünürsek çok güçlü işlemciye gerek yok. Ben 4k 60 fps bile çekmiyorum çok yer kaplıyor:) İyi işlemci fiyat olarak yükseltiyor cihazı. Hatta honor 400 falan alırsam antutu skoru 700 800k falan 3-4 kat düşük olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 9 Şubat 2026; 20:20:6 >

Merhaba

Hocam seninle aynı şekilde düşünüyorum. Çünkü;

Win, Snapdragon 8 Elite Gen 5 Chipsetini kullansa da çıkış fiyatı 480€ Demek ki chipset en iyisi olunca cihazın fiyatını artırmiyor. 480 X 52 dersek 25K dümdüz kurdan cevirme fiyat ortaya çıkıyor. YD olarak cihazı 32-38 Bin TL arasında satıyorlar zaten.

Bir telefonu uzun ömürlü yapan donanım parçası sadece chipsetidir!

İyi forumlar.

-MLD M300 1TB SSD

480 euro Çin fiyatı ise Avrupaya geldiğinde fiyatlar artıyor. 25k vergisiz fiyatıysa vergiyle 50k oluyor. İşlemcinin fiyatı artırmaması mümkün değil. 7 gen 3 ile 8 elite gen 5 işlemci arasında uçurum fiyat farkı olacağını tahmin ediyorum.

Uzun ömürlü cihaz kullanmıyoruz pek artık. 3 sene civarı değiştiriyorum kendi açımdan bakarsam. Benim s20 fe mesela snapdragon 865 ile hala delta force gibi bir oyunu oynatıyor ama çok ısınıyor ve bataryası bitiyor. 3 sene sonra honor 400 bile sıkıntı çıkarmaz herhalde 600 rahat 5 sene gider. O yüzden 8 elite gen 5 var diye 50k vermek istemiyorum. 8s gen 3 olsun 35k verelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 11 Şubat 2026; 1:14:52 >

Merhaba

"480 euro Çin fiyatı ise Avrupaya geldiğinde fiyatlar artıyor. 25k vergisiz fiyatıysa vergiyle 50k oluyor. İşlemcinin fiyatı artırmaması mümkün değil'"

📌Yukarıda tırnak içindeki cümlende fiyat artışını ülkelerin durumlarına ve vergilerine bağlayıp fiyat artışını tekrardan işlemciye bağlamışsın ve cümlenin tamamı çekişkilerle ve varsayımlarla dolu. Fiyat, vergiler yüzünden artıyor ama işlemci suçlu diyorsun? 😄

Honor Win: 480 Euro

Honor Magic 8Pro: 1050 Euro

Bu iki telefondaki işlemci aynı ama en belirgin donanım farkı kamera alt yapısı bence fiyat farkı islemciden değil kamera alt yapısından gibi ama sen bilirsin. işlemciden olsa Win bu kadar ucuz olamazdı ama Win'de Magic 8 Pro kameraları bulunmuyor.

"Uzun ömürlü cihaz kullanmıyoruz pek artık."

📌Yukarıdaki kısacık cümlen seni bağlar. Ben 2018 yılında çıkan Galaxy Note 9 kullanıyorum mesela! zamanının en iyi telefonu.

"Benim s20 fe mesela snapdragon 865 ile hala delta force gibi bir oyunu oynatıyor ama çok ısınıyor ve bataryası bitiyor."

📌Yukarıdaki tırnak içine aldığım cümlen çekişkili durumunun kanıtıdır. Çünkü Snapdragon 865 zamanının üst seviye chipsetidir. snapdragon 600 - 700 degil. Snapdragon 8 Elite 5Gen'in Soy atasıdır. Kullandığın cihazdaki chipseti çıktığı dönemde en iyi üst seviye telefondalar vardı.

Lütfen artık Üst Seviye chipseti gereksiz deme sende zamanının en iyi chipsetini kullanmıssin demek ki gereksiz değilmiş 😄

İyi forumalar dilerim.

-MLD M300 1TB SSD

Senin gibi paragraf paragraf özenerek yazmıyoruz kusura bakma :) işlemciden bağımsız Avrupaya gelince fiyatlar artıyor. Bunu daha önce çok modelde gördüm. Magic 8 proda Çinde 800-850 dolara falan çıktı avrupaya geldi 1100 euro oldu.

480 euro olmasının sebeplerinden biri işlemci dedim. Yoksa cihaz belki 400 euro olacak. Snapdragon 8 gen 3 ün maliyeti 200 dolar diye bir haber okumuştum neye göre 200 hatırlamıyorum araştırabilirsin.

S20 fe aldığımda fiyat performans cihazıydı şuanki s25 fe gibi. S25 fe işlemcisiyle kıyaslarsak s25 fe işlemcisi antutu 1.5m falan alıyor. Elite gen 5 3m falandı sanırım. Elite gen 5 kullanan cihazların fiyatları 70k civarında. Honor win de o fiyatlara yaklaşacak. O yüzden ilgimi çekmiyor :)

Snapdragon 865 işlemcisi zamanının iyilerindendi ama o zamanlar teknoloji ve oyun dünyası daha hızlı gelişiyordu. Şimdi son bir kaç senedir yerinde sayıyorlar. İnsanlar hala 10 yıllık pubg oynuyorlar. 20k lık telefonlar bile rahatça oynatıyor. Yapay zeka özellikler ekleyip telefonları şişirmeye çalışıyorlar. Bir de telefon fiyatlarını artırıyorlar.

Üst seviye işlemci elite gen 5 tarzı çoğu insan için gereksizdir :) 5090 alıp 4k da 300 fps oyun oynarsın ama 8 gen elite 5 alıp yapabileceğin bir şey yok. İleriye dönük de gerek yok. 5 sene sonra 7 gen 3 ile de instagram yağ gibi akacak :)

Senin gibi paragraf paragraf cevap verdim çok yorucuydu. Daha da uzatmayalım. Ben fiyat performans odaklı cihaz seviyorum. 8 elite gen 5 işlemcili telefonlar fiyat performans olmuyor. 7 gen 3 lü cihaz bakıyorum ben 20k ya. İşlemcisi iyi olacak diye 50k veremem :) ama batarya artışları hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 11 Şubat 2026; 17:5:43 >

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

Merhaba

Estağfurullah hocam kusur degil bu sadece mesajlarında çelişkiler gördüm. 😄

haa 400 olmuş 480 olmuş fark etmez o, 1100 olmamış ama demi ? benim sana anlatmak istedigim Magic 8 Pro ile Win ayni performansı veren cihazlar biri 480 Euro iken digeri 1050 Euro ee uygun oluyor işte 480, 1050 ye göre cok uygun zaten.

İyi forumlar dilerim.

-MLD M300 1TB SSD
  • 300-400 dolara telefon hadi 1000 dolar vergilerle 45k onun yerine konuda 80 k telefon önermişler. başka biride telefonum işlemcisi düşsün ihtiyacım yok diyor komedi ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İşlemci güç olarak 8 pro ile benzer olacak ama geri kalan özelliklerde geri olacak. Bir de ilk win win rt serisi gelmeyecek demişti yetkili 2. Serisinde getirmeye çalışacağız falan demişti. Yani her türlü bizi ilgilendirmiyor gibi :) Gelirse de 600 euro falan olabilirdi çinde 480 ise eğer. Neyse Honor 600 gelecek ama onu beklemicem ben. Honor 400, 8 lite veya nothing 3a lardan alır geçerim.

Merhaba

Sonunda benimle ayni düşünen bir forum üyesi hoş geldiğiniz efendim. 😄 Mutlu oldum konuya geldiğiniz için

Kendimi yalnız hissediyordum

İyi forumlar dilerim.

-MLD M300 1TB SSD
  • FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

Merhaba

Madem listenizde Honor 400, 8 Lite gibi cihazlar var ise bu konuda ne işiniz var o zaman Hocam.😄 Sizi listenizdeki takip ettiğiniz cihazlarin ana konularina davet ediyorum.

İyi forumlar

-MLD M300 1TB SSD

Burdayım hocam bende ön kamerası olmayan en iyi işlemcili yüksek bataryalı meh arka kameralı uygun bir telefon bekliyorum. Şubatın yarısı geldi daha telefon çıkmadı adam gibi bu sene. Çin içinde çıkan çok güzel telefonlar var 10bin batarya elite 5 li telefonlar vs globale getirmediler bir türlü.

Merhaba

Hocam telefon ihtiyacım yoktu ama anlık olarak Android Alcore yüklenebilen telefon ihtiyacım var. Yazılım geliştirmek için Alcore olması gerekiyor. Kullandığım telefonda bu destek yok. AlCore yazılım desteği için üst seviyede chipseti istiyor galiba cihaz.

YD olarak alasım var açıkçası Win modelini 🤔 32 bin TL ye kadar bulunabiliyor. Sizce alınır mı ?

İyi forumlar

-MLD M300 1TB SSD

10bin bataryası ucuz fiyatına rağmen 4. sırada çin içinde satılıyor şuan. Test gibi birşey yapıyorlar sanırım globale gelmesini beklicem ben şahsen win gelmesse win 2 gelir.

Honor Win / Win RT (10,000🔋- SD8 Elite Gen 5 ☣️-  185hz Amoled 📱 - Fanlı Soğutma 🌪️ )
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.