Şimdi Ara

Honor Magic V6 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
19
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhabalar. Aylardır bu cihazı bekliyordum. Fiyat beklentim de 99.999 TL idi. Kullandığım telefon oneplus 9 pro. Artık bataryası mahvoldu. Acil telefon almam lazım fakat bütçemi aşıyor. Bir kaç ay daha idare etsem en azından 110.000 seviyelerine gelir mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ağırlık: İlk başta aynı gibiydi 10 gram farkı hissetmemiştim ama alıştıktan sonra eskisini elime alınca bariz fark hissettim. Bende beyaz versiyon var o daha hafifmiş, hassas tartıda 220g geliyor. Günlük kullanımda büyük artı.

Ses: Eskisine kıyasla yüksek seslerde bozulma daha az ve bas biraz daha fazla. Ama hala aşırı kaliteli ses yok bence. Öncesinde Magic 6 Pro kullandım o en iyisiydi aralarında. Birde hoparlör konumlandırması kötü olmuş. Açık vaziyette yan tutarsanız bir hoparlörü elinizle kapatıyorsunuz. Magic V3'te ekranı açınca hoparlörler simetrik kalıyordu kapanmıyordu.

Ekran: Bariz bir fark var. Yansıma oranı daha az, renkler ve siyah daha net gözüküyor, özellikle güneş altında. Bir de benim için önemli değildi ama ortadaki kırışıklık farketmesi zor hale gelmiş.

Pil: Yeni cihaz olmasının verdiği avantaj da var ama ikisi de günlük kullanımda bitmiyor 5150 mAh vs 6660 mAh.

Kamera: Gece çekimleri iyileşmiş, renkler daha doğru, zoom kapasitesi daha yüksek. Selfie kamerası bariz daha iyi.

Dipnot: Beyaz modelin kamera çevresi rosegold renginde. Ben fotoğraflardan gri metal sanıyordum. Kılıf kapatıyor, kılıfsız kullanmam diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 11 Ağustos 2026; 12:42:8 >

• Bende beyaz rengini sipariş verdim. Eski bir iPhone 7 vardı onu verdim. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aykuttb A kullanıcısına yanıt

Buyurun burada detaylısı var.

www.sikayetvar.com
    Honor Magic8 Pro'da Güven Kırıcı Kalitesiz Donanım Ve Desteksiz Müşteri Hizmeti
    https://www.sikayetvar.com/honor/honor-magic8-proda-guven-kirici-kalitesiz-donanim-ve-desteksiz-musteri-hizmeti
    Teşekkürlee görüşlerini paylaştığın için. Bilmiyorum herkes aynı sorunları yaşıyor mu çoğunda ama ben bu konularda biraz hassasım, kafama takıldı şimdiden. Magic v6 yı elimdeki iphone u vererek uygun fiyata alabilirim. Ancak şu an artık emin değilim 😓

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 12 Ağustos 2026; 0:29:33 >
  • aykuttb A kullanıcısına yanıt
    Samsung şikayetlerine baksana her cihazda var sıkıntı. Şuan iPhone 17 pro max kullanıyorum alev topuna dönüyor koca yaz sönük ekranla kullandım

• Android auto problemi honor icin cok duyulan bir şikayet, sırf bu yüzden elim almaya gitmiyor..

Benim şikayetin cevaplarına bakarsan herkesin aynı şeylerden muzdarip olduğunu görürsün.

Altta yorum yapanlar destek sayısı. HB'da telefona 1 yıldız veren yok hepsi Honor Türkiye'nin tutumuna 1 yıldız vermiş girin Magic 8 Pro yorumlarını okuyun.

Umarım bu cihazı alanlar hiçbir sorun yaşamaz.

Üstteki yorumda Samsung şikayetlerinden dem vurmuş arkadaş, iPhone'da da problem var demiş. Önceki cihazım S24Ultra'ydı onu da kullandım, 16 ProMax'im de var şirketten. Hepsinde eksik sayabilirim tabii. Ama burada eksikleri umursamama konularına değindim ben.

en.

Samsung'da "Türkçe Klavye'de Emoji Aratamama" ve "Stabil hızlı şarj alamama" (25v altında şarj için konuşuyorum gerçi onun nesi hızlıysa, Honor 50-60w ile şarj olunca yavaş diyorum artık) sorunları dışında bir problem yaşamadım örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemef -- 12 Ağustos 2026; 10:12:57 >

Android 16'dan sonra herkes benzer sorunlar raporluyor. 16 almayan 200 gibi modellerde hâlâ taş gibi.

Beklemeni öneririm. Magic 8 Pro'yu lansmanında 84 bine alanlardanım. 63 binlerden sattı Vatan gece indirimleriyle. 100 Bin'e yakalaman çok uzak bir ihtimal değildir.

Honor magic v3 kullanıyorum 18 aydır. Android auto problemi son güncelleme ile çıktı daha öncesinde hiç sorun yaşamadım. Şuandaki sorun da çok basit çözülüyor. Araca binmeden önce bir kere telefondan android auto açınca uygulama arka planda uyanmış oluyor. Böylece hiç bağlantıda sorun olmuyor.Buna göre değerlendirebilirsiniz.Honor yazılımın en büyük problemi harici laucnherlara destek vermemesi. İllaki kendi arayüzünü kullanmak zorundasınız.

Anladım.. Tüm yorumları okuyunca bekleme kararı aldım şimdilik ben. Fold 8 ve honor arasında git gel yaşıyordum. Özellik bakımından elbette honor ağır basıyordu ama şimdilik bekleyip nihai kararı sonra vermem daha iyi olacak gibi..

Alan herkes iyi günlerde kullansın👍

Honor Magic V6

Honor Magic V6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 12 Ağustos 2026; 18:3:1 >

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi düşünüyorum hocam acaba nasıl oluyor süreç fiyatı öldürüyorlarmı

Daha önce katlanır telefon tecrübem oldu pixel fold 10 z filp 6 fakat bu başka bir deneyim özelleştirmesi vs ekran çok iyi. Yaklaşık 6 saattir kullanıyorum şimdilik memnun kaldım. Hoparlör biraz zayıf kalmış bu rakama ama ekran gayet iyi

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Herşeyin bi eksiği oluyor hocam illaki ,cihaz genel anlamda güzel gibi duruyor. Bayadır aklımda var katlanır telefon almak var. Samsung ekosisteminden vazgeçmek var işin ucunda birde :)

Bende normal de 17 pro max kullanıyorum Apple ekosistemiyle ama honor MacBook bağlantı olayı çok iyi ekosistemi bozmadan kullanabiliyorum. Samsung almıyorum artık normal de fold 8 e gönlüm kaydı ama 16m renk bir panele artık 100 üstü veremem.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.