Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
40
Favori
41.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme olan yerde sağ üst köşede 3nokta ... oradan açılır kapanır.

Veya ayarlara GÜNCELLE yaz

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Açık olanları kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tanerozbabacan T kullanıcısına yanıt

+1 çok kötü, cihaz grm aşırı pahalı, güya HONOR un poliyikası halka uygun telefon sunacak olmasıydı, yurtdışı şikayerlerde çok aslında, ama Türkiye'de boşluklardan yararlanıyorlar, müşteri memnuniyetine küçümsedikleri vivo kadar değer vermiyorlar, satış sonrası felaket ve hatta sizin gibi birçok örnekle rezalet.

Marka fanlığına gerek yok çok adi bir çakal firma Türkiye kısmında. Muhatap yok.

Ürünü ben kaliteli de bulmuyorum. Kendi kendine çizilen soyulan üst ve dış ve iç ekran mı olur ? Eski telefonlarından daha özenli itinalı kullandığım halde inanılmaz kötü buldum.

• Sanki artik daha az aciliyor gibi telefon. 180 degilde 175 gibi diyeyim. Sizlerde durum nasil? 1 yil oldu alali

• tanerozbabacan T kullanıcısına yanıt

Evet maalesef servis konusunda kötü deneyim yaşatıyor Honor. LG de öyle milleti çok mağdur etti ve sonunda piyasadan silindi. Bunlar da böyle olmak istiyor. Yani yasaların umursamadığı bir ülkede yaşadığımız için maalesef uğraştırıyorlar. Apple bile çok mağduriyete sebep veriyor.

Bence hakem heyetine başvurun. Süreç uzun oluyor ama büyük ihtimalle kazanırsınız.

• Portre modum bozuldu arka plani flu yapmiyor. Odagi yapiyor. Basina gelen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 9 Şubat 2025; 21:4:57 >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

Ekstra bir indirim varmı bakamadım.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Yuh android olmayan bir telefon icin istedikleri paraya bak. Sacmalik. Huawein kendi sitesinde saat sigorta ve sarj cihazi hediye ediyorlar ama genede pahali

8000 TL indrim varmış. 102.000 TL oluyor. Yanında Huawei Watch GT 4 metal kayışlı (ortalama 8000 TL saatin fiyatı) olanı veriyor. Huawei sitesinde isterseniz 41 mm (6000TL) olan modeli alabiliyorsunuz.

66W hızlı şarj adaptörü (1700 TL fiyatı) de veriliyor. Hediyelerin fiyatlarını düşersek kabaca 92.000 TL ye gelir. İndirimi bitince Honor Magic V3 ile kafa kafaya oluyor.

Kutu içeriğinde şarj adaptörü yok. Bir de Huawei 1 yıllık 1 kullanımlık ekran yenileme (21.000 TL maliyetliymiş bu da eğer kullanmak durumunda kalırsanız.) garantisi de veriyor.

Ama Huawei'ye güven olmaz. "Biz bu şekilde söz vermemiştik, şu şekilde vermiştik" diyebilirler. (Benim Huawei Watch Buds için kayıp kulaklık desteğini kullanmak istediğimde "1 yıl içinde 1 kulaklık kayıp olursa ücretsiz veriyoruz." yazdığına eminim hatta şikayetvar üzerinde benimki gibi bir durum gördüm, ama müşteri hizmetleri "indirimli veriyoruz, siz yanlış anlamışsınız." dediler ve kulaklık için ücret çıkardılar. Hakem heyetiyle uğraşmak istemedim. Yoksa verecektim koca şirket yalan söylüyor diye. Bu yüzden bu arkadaşlar başta olmak üzere her şirketin sözünü ürünü almadan önce ekran görüntüsü alın.)

Huawei üst marka olarak fiyatı yüksek tutmuş. Adaptör vermemesi falan Samsung ve Apple yolunda gidişat. Ama işin garibi alt marka Honor Magic V3, donanım ve yazılımda daha önde. (Malzeme kalitesi olarak Huaweii daha iyi olabilir. Ama bu Honorun malzeme kalitesi düşük demek olmaz.) Fiyatı da daha ucuz.

Tam bir VW Golf - Seat Leon f/p farkı olmuş. Gerçi Golf daha iyiydi ama fiyat farkını hakedecek kadar iyi değildi. (2016 da bu konuda çok kafa patlatıp sonunda Leon almıştım.) Burada Honor Magic V3 hem daha iyi hem daha ucuz. Garip bir pazarlama. Amaçları ne anlamadım. Getirdikleri telefon Mate XT olsa anlarım ama işte hem donanım hem yazılım konusunda daha geri telefonu daha pahalıya satmak farklı bir kafa.

Bu arada Honor da gelmeyen kırmızı rengin benzeri bu telefonda var. Güzel görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 12 Şubat 2025; 0:35:39 >

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Ben sana YouTube kanalıın ateşine odun at diye boşuna demiyorum ;)

Nevi lahsına mğmhadır yorumlar ile kanala arada sırada at bişeyler yahu

• Resmen doğrulandı: DeepSeek Honor cihazlara entegre oluyor

Honor, hem dizüstü bilgisayarlarında hem de akıllı telefonlarında DeepSeek modelini entegre etmeye hazırlanıyor. Şirket kendi asistanı YOYO'nun DeepSeek-R1 tarafından destekleneceğini resmen duyurdu.

https://www.donanimhaber.com/resmen-dogrulandi-deepseek-honor-cihazlara-entegre-oluyor--187639

Bu güzel sözler için çok teşekkür ederim 😊😊

Hayırlısı olsun bakalım.

• Havadurumu uygulamasini sildim yanlislikla. Bulamiyorum. Nerededir orjinali

• Sert-aç kullanıcısına yanıt

Araçlar (Saat ve Hava Durumu Dahil) Başlangıç Ekranında Yok

Araçlar başlangıç ekranında yoksa aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

Aracı tekrar ekleme

https://www.honor.com/tr/support/content/tr-tr00409513//

yazı ve görsellianlatım

eğer işe yaramaz ise.

Bir aracın kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol etme

Aracın kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol etmek için Uygulamalar bölümüne gidin. Araç kaldırılmışsa tekrar yükleyin ve başlangıç ekranına ekleyin.

Örnek olarak Hava Durumu Aracı verilmiştir:

Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar > Hava Durumu . Bulunamaması durumunda Hava Durumu uygulaması kaldırılmış demektir.

Kaldırılan uygulamanın nasıl geri yükleneceği hakkında ayrıntılar için lütfen şu bölüme bakın: Ön yüklü sistem uygulamaları kaldırıldıktan sonra nasıl geri yüklenir

• Uygulama markette cikmiyor. Tam adi nedir acaba hava durumunun

B

Honor markette yok ise Google play store dan google hava durumunu indirip kullanabilirsin . Ben eskiden başka tellerde Samsung default program uçurunca öyle yapıyordum.

• Ara kismindan havadurumu diye aratinca geriyukle secenegi cikti. Hallettik tesekkurler

• HONOR ilk günlerinde başkanı, şirket politikasında HALKA/VATANDAŞA UYGUN FİYATLI ürünler için varız demişti. Kuruluşunun halka kaliteli ucuz cihazlar olduğunun altını çizip durdular yıllarca. Ama son yıllarda ben fiyaty politikalarını beğenemedim.

Ayrıca TÜRİYE HONOR da DENEYİM MAĞAZASI(LARI) kurması gerekirken acaip yanlış işler yapıyor. Son kullanıcı olarak mağdur ediliyor .

LALE DEVRİ YAŞAMIŞLAR LANSMANLARDA ayrıcalıklı zümreye sefa, bize cefa.

zevkü sefa lansmandan sonrada devam etmiş. sabahlar olmamış, akmışlar eğlencenin dibine.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriHONOR Türkiyeyoutube
    HONOR Magic7 Serisi ve Pad V9 için gerçekleştirdiğimiz lansman etkinliği, değerli misafirleri ve eğlenceli oyunlarıyla birlikte çok güzel bir etkinliğe imza attı. Magic7 Lite'ın Ultra Güçlü Direncini ve Magic7 Pro'nun inanılmaz AI özelliklerini test etme şansı bulan misafirlerimizle beraber bu eğlenceli anlardan görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik. #HONOR #HONORAI #Magic7Pro #Magic7Lite #PadV9
    https://www.youtube.com/watch?v=6NOSH0gi9_k&feature=youtu.be

Haa işte bunlarda bizim pahalı cihazlar almamızın bir açıklaması. influencer, youtuber, kaymak kesim ihya onlara beleş. bize ise herşey kullanıcı hatası, parça yok, o garantiye dahil değil. Dünyayı ilerde hükümetler yerine şirketler yönecek deniyordu ya. bence çoktandır yönetiyorlar.

"boşanda semerini ye" aklıma geldi rahatlığa bak lansmandakilerde. aple, samsung vs hepsi kıskanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 16 Şubat 2025; 19:9:57 >

• Daha ben HMv3 e dokunamazken, canlı göremezken
    Oppo find 5 cazip gelirken
    Google servis neymiş Huawei 3e katlarıra bak
    Samsung geliyor 2 sene sonra
    Aolle iphone ios katlanıra geliyor

Hooop

Yeni havadis

Honor Magic V4’ün çıkış tarihi netleşmeye başladı
    Katlanabilir akıllı telefon pazarında rekabet günden güne artmaya devam ederken Çinli teknoloji şirketi Honor’un yeni modeli Magic V4’ün çıkış tarihi netleşmeye başladı.
    Uğur Tufan?+Takip Et17.2.2025, 21:32 (12 sa.)2 Abone Olgoogle news butonu
    Honor Magic V4’ün çıkış tarihi netleşmeye başladı
    Oppo, katlanabilir telefon pazarındaki rekabeti kızıştırmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni modeli Oppo Find N5, 20 Şubat’ta tanıtılacak ve tasarımıyla rakiplerine meydan okuyacak. Ancak Oppo yalnız değil, Çinli üreticiler arasında Honor, Vivo ve Huawei de yeni nesil katlanabilir cihazlarıyla sahne almaya hazırlanıyor. Bu yarışta özellikle Honor’un Magic V4 modeli büyük bir merakla bekleniyor.Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Honor Magic V4, Mayıs sonunda ya da en geç Haziran başında kullanıcılarla buluşacak. Magic V3’ün ultra ince tasarımıyla dikkat çekmesinin ardından, yeni modelin de bu konuda sınırları zorlaması bekleniyor. Oppo Find N5’in sadece 8.93 mm kalınlığa sahip olacağı düşünüldüğünde, Honor’un bu unvanı geri almak için daha hafif ve ince bir cihaz üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. Yeni modelin, gelişmiş malzeme kullanımı ve daha yenilikçi bir menteşe tasarımıyla geleceği konuşuluyor.Henüz teknik özellikler kesinleşmiş değil ancak sızıntılara göre cihazın gücünü Snapdragon 8 Elite işlemciden alacağı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra, batarya kapasitesinin 6.000mAh seviyesinde olacağı öne sürülüyor. Tanınmış teknoloji kaynaklarından biri olan Smart Pikachu, Magic V Flip 2’nin de 2025’in ilk yarısında piyasaya sürülebileceğini belirtiyor.
    AOC oyun monitörü seçeneklerine bir yenisini daha ekledi
    Geçmiş modellere bakacak olursak, Honor Magic V3’ün 7.92 inçlik katlanabilir OLED ekranı ve 6.43 inçlik dış ekranı, her ikisinde de 120Hz yenileme hızı sunmasıyla öne çıktığını hatırlıyoruz. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili bu model, 16 GB RAM ve 1 TB’a kadar depolama kapasitesiyle güçlü bir donanıma sahipti. 5.150mAh batarya kapasitesiyle de uzun kullanım ömrü vadeden cihaz, 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği sunuyordu. Kamera tarafında ise OIS destekli 50 MP ana kamera, 40 MP ultra geniş açı lens ve 3.5x optik yakınlaştırma sunan 50 MP periskop telefoto kamera yer alıyordu. Ön kameralar ise hem iç hem de dış ekran için 20 MP çözünürlükteydi.Magic V4, bu güçlü donanımın üstüne yeni nesil geliştirmeler ekleyerek rekabette öne çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle ince tasarım, yüksek pil kapasitesi ve güçlü işlemcisiyle amiral gemisi seviyesinde bir deneyim sunması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda cihaz hakkında daha fazla detayın ortaya çıkmasıyla, Honor’un bu modelle nasıl bir strateji izleyeceği netleşecek.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.