Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
39
Favori
34.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Ekim 2024; 14:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Benim evdeki modemde VoWiFi desteği yok , yada ISS den kapalı.

Misafirlikte görünce UFO gören vatandaş gibi şaşıran ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 30 Ekim 2024; 0:57:8 >
  • Bazı özellikler belki bizim Honor katlanır telefonların gelecekteki modeline bir fikir verebilir diye paylaşıyorum. Konu başlığında dolaylı ilintili. Bazıları ne alaka der diye

https://www.donanimhaber.com/honor-magic-7-ve-7-pro-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyatlari--183660

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Vowifi için modem şartı yok hocam. Emin misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar reddit de bir kullaniciya V2 telefonuna beta kayıt magic os9 yüklemiş

https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1ggd56b/i_got_magic_os_90_on_my_honor_magic_v2/

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Sadece evde gözükmüyor, mesela misafirliği gittiğimde onların wifi sine bağlanınca çıkıyor. Eminim, ya ISS den kaynaklı yada başka bir durum.

• Hardware plus cuma gundeminde bahsedildi bu ay icerisinde magic v3 un turkiye piyasasina girecegi belirtildi heycanla beklemekteyim apple dan gecis yapmak icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt

Haber güzel ama bu sadece kayıtlı telefon almış olmanın rahatlığını sağlayacak bence. Çünkü garanti olayı Honor Türkiye için önemli değil. Zira benim Magic V2 hala ekran koruyucu bekliyor ve Honor ile ne temas kurduysam sonuçsuz kalıyor. Artık işi Hakem heyetine taşıyacağım başka yol bırakmadılar.

O yüzden garanti konusunda beklentiniz olmasın.

Bu satış sonrası hizmet sorunu nedeniyle her ne kadar çok güzel cihaz olsa da artık Honor marka cihaz almayacağım. Size de bu konuda iyi düşünmeyi tavsiye ediyorum.

Diyeceksiniz ki diğer markalar daha mı iyi? Elbette sorun yaşamak olası ama bu kadar basit bir sorunu yaşamak Samsung Fold serisi cihazda mümkün değil.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyorsunuz hocam sayfayi takip ediyorum garanti durumu vasat suan honorun ne yazikki herkes magdur garanti durumundan oturu evdeki tablet pc saat kulaklik herdeyim huawei telefon da apple dayim oda yurtdisi kayitli aldigim icin bu sene doluyor huaweide ambargo meselesi yuzunden tablette is goruyor ama telefonda bankacilik vs uygulamalari oldugu icin cok yanasamiyorum google olayindan oturu guvenlik acigi vs konularindada endiseleniyorum acikcasi o yuzden honor ne kadar kabul etmesede herseyiyle
    Huawei yi hissettiriyor bana bakalim suan aklimda fold cihazlar varda samsung da tasarim hiç sevemedim

Merhaba,

Hem size, hem gruba yazayım bu mesajı.

Magic V2 kullandığım dönemden sipariş verdiğim ve elimde mevcut hem iç, hem dış ekran koruyucu mevcut. Alırken en yüksek puanlı ve yorumlu olan koruyucuyu aldım. AliExpress'den.

Aldığım fiyata, kargo bedelini de karşılayan arkadaşlara güzelce paketleyerek kargolayabilirim. Burayı meşgul etmemek için özelden yazınız.

Su an koruyucusuz mu kullanıyorsunuz ? Yurt dışında koruyucuyu çıkartıp kullanan çok var. Fold serisinde de çıkartıp kullanan var

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Cihaz hala serviste. Almadım. Hakem Heyetine şikayeti de dün yaptım. Bakalım sonuç ne olacak.

Koruyucusuz kullanmak büyük risk çünkü ekranlar çabuk çiziliyor. Benim Samsung Fold 3 vardı. Yurtdışıydı. Garantisi nasılsa yok diye kabardığında söküp bir süre koruyucusuz kullandım. Çok çizilmişti. Bu yüzden bu telefona hiç dokunmadım, serviste hakem heyeti sonucu çıkana kadar yatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 5 Kasım 2024; 22:57:27 >
  • Honor V3 beta 9.0 güncellemesi geldi indiriyoruz bakalim

• honor v3 ve v3s in gelme emvzusu yalan oldu galiba z fold 6 kullanıyorum v3 üde deneyimlemek istiyorum v2 deneyimlemiştim fakat çok büyük eksiklikleri vardı bence.

ne gibi eksiklikler mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

ne gibi eksiklikler mesela?

Kablosuz şarj yok, suya dayanıklılık yok, zamanla iç ekran koruyucusu sürekli kalkiyor ve zamanla yine 180 derece tam acilmamaya başlıyor. Belli bir süre sonra whatsapta bildirim sorunu yaşıyorsun bende yaşadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ek olarak Honor Türkiye resmi orjinal kalemi dahi getirmedi.

yurtdışında hediye verilen , kampanyaları olan resmi aksesuar.

servis konusunda , garanti konusunda katakullileri, şaibeleri. Yedek parça konusunda çok reziller. ekrankaplama açma aperatı dahi olmayan servis duyumları.

sosyal medya üzerinden sorduğunuz cevap istediklerinizi silen faşişt bir mod kadrosu. her soruya anlamsız cevaplar. en basit şeylere cevap vermeme.

HONOR TÜRKİYE çok kötü .

birde uzun süre harici kılıflar ile kullanınca eliniz ağrıyor. bi dünya para verdiğim kılıflara yazık oldu. kutu içinden çıkan orjinal kılıfta gayt iyi dedim ama oda eli uzun süre kullanınca ağrıtyor. ama kılıfsız kullanınca ağrıtmadı yada daha az kullandığım için dir. Kibar yüksük ( ring) lazım. kılıfların çoğusunun arkasındaki masaüstü durma ayağı dengesiz tasarım hatalı. Kullanım sıkıntılı diye tüm kılıfları kapaklı, pencerede saat-bildirim vs gösteren kılıfları dahi hediye ettim birine. O paralarla keşke kalame alsaydım dedim ama illa Honor Türkiye orjinal getirir diye boşuna bekledim. Bazı kalem ullanlar verimsiz yazmış diye orjinal olmayana bulaşmadım henüz. mecbur kalırsam telefonu satıp 3e katlanır huawai alacağım çünkü çok çok estetik 3e katlanır beklentim ile Honor Magic v2 yi birkaç yıl kullanırım düşüncelerim değişiyor. HAA İŞİMİ FAZLASIYLA GÖRÜYOR ama TEKNOMANYAKLIK tutuyor işte :)

Honor Magic v3 ( HMv3 kullanlar daha stabil yazılım var dediklerinden bende tavsiye isteyenlere , telefonumu görenlere almayın , lansmana özel fiyatla aldığım halde üzdü , vatan ciddi cazip kampanyalar yaptı. Kağıt üzerinde garantili diye fazla fiyata değmez dedim. HMv3 bulursanız alın diyorum.

artısı da var tabi.

telefonun pili , şarjından şikayetci değilim. hatta göreceli olarak ben 66W huızlı şarj yerine eski samsungdan kalan orjinal düşük W lılar ile daha uzun süre doldurunca sanki 1-2 tık daha uzun gidiyor gibi.

wifi + mobil + BT vs full açık olsada günü çıkarttı.

iç ve dış ekranı 15 gün boyunca şehir dışnda yoğun kullandım , günü çıkarttı. bir kere çok aşırı kullanımda pil çok azalınca acil şarj yaptım ki 66w kendi şarjı ile çok hızlıca takviye yaptım.

Gene şehirdışında NFC kullanımında sorun yaşamadım. ( başka telefonlarda illa kapat aç vs hiç olmadı MAŞALLAH )

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlısı, eskiden çokçok eskiden beta veya yazılım portmala çokçok cazip gelirdi. Hiç brick vs de yaşamadım şükür.

şimdi sizlerin beta sürüm deneyimlerini bekjliyorum. İllaki bayağı güzellikjler , yenilikler, kolaylıklar olur umudundayız, komşuda ğişer bize de düşer ;)

darısı başımıza....

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hep aklimda olan cok istedigim bir cihaz v2 veya v3 ama ama su yazilanlari gorunce soguyorum gercekten cihazdan

• ugur025 U kullanıcısına yanıt

Uygun fiyata denk gelirsen alınır. Ama bizleri Lansman fiyatı diyerek kandırmışlar gibi hiseetim . geçmişte fiyatları bizel özel 4bin+4bin TL çekler e aldıktan sonra HepsiBurada yerine Vatandan çok çok çok daha uyguna gatta bazılarına hediye ile 50bişn altına çokça alan olmuş. Arada gün içinde, geceye özel bu ay kampanyası vs gibi denk gelen çok karlı almış Sende takip edip denk gelirsen kaçırılmayacak bir fiyata tabiki alınır.

Telefon kötü değil hatta tasarım olarak teknoloji olarak üretim ylına göre gfayet başarılı. incelik konusunda çoğu lidere ders verdi. veriyor dahi. Yazılımsal olarak ilk çıktığındakine göre büyük güncelleme ardından bşir iki minor güncelleme ile satbilitesi , kullanıcı dostluğu artıı. Ben eski telefondan geçtiğim için o tele özgü ayarlar, artık şeylerde geldi. birçok belki sıkıntı dediğim şey ( BUG) sıfırdan hardreset ardından temizkurulum yapanlar da sıkıntı minumum.

katlanır bit telefon demek normal telefon + tablet vari keyif demek. Özellikle exell tablosu vs kullanırken vazgecilmez oluyor . Ben birçok şeyde ön ekranı kullanıyorum ama iç ekrana geçince bambaşka bir deneyim oluyor. Benim gözerimde sıkıntı var o sebbeble ya telefon + tablet taşıyacağım yada böyle katlanır telefon. Benim işimi gayet iyi görüyor. AMA AKLIM HUWAİ 3 e katlanır modelinde.

Ben çok uygun olursa büyük bir ihtimal Honor Magic v3 alırım ama bizim HMv2 nin 2. elide düşük oluyor takasta. Yada direkt HMv3 yerine Huawai 3e katlanır garantisiz vs arketmez deyip alırım. Nasılsa bizim Honor Türkiye den aldığımız cihazlar için garanti yok desek yalan olmaz.

İhtitaclara göre hareket edince ben gene olsa alırım diyeyim nihai olarak. Ama bu kadar para veripte arkasında Türkye'de muhatap firma bekleyince hayal kırıklığı o sebebli. Alınır cihaz aslında.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.