https://www.honor.com/tr/support/content/tr-tr15851139// Telefon Tamirinde Yetkili Servisin Neden Önemli Olduğunun 3 Nedeni Neden telefonunuzun ekranını yetkili bir servis merkezinde tamir ettirmenizi öneriyoruz? Destek hattı desteği Destek hattı: 0850 3 999 777 E-posta desteği tr.support@hihonor.com |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (17. sayfa)
-
-
Evet haklısınız. Güven önemli. Bir de yedek parça fiyatları çok şişik geldi bana.
Mesela ben Samsung Fold 4 iç ekran 14 bine değiştirmiştim. Yaklaşık 4 ay oldu. Hadi zam gelmiş ve 18 bin olmuş olsun. Honor Magic V2 iç ekran fiyatı ne öyle
-
Telefonu parçalayıp satsak güzel kar ederiz 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung Türkiye denen istanbul samsung firmasınla çok cebelleştim. Yıllardır uğraştım. Lansmanlarda yetkililer kaçıyordu yada başa gelen çekilir diye kahve ısmarlayıp dinliyordu. Birçok gelişmede oldu lehimize aslında.
ama artık Honor ile uğraşmak da istemiyorum. Emekli oldum ben yıllardır. artık başkaları cebelleşip yola nizama soksun.
İyisine iyi ama kötüsünüde eleştirmek lazım.
Amiral gemisi telefon alıyorsak hertürlü destek olmalı. Deneyim merkezi bile açsana . getirt koy aksesuar, eko sistem cihazlar teşhir et. Acizmisin sen Honor TR.
Heleki sosyal medyada resmen zayıf bir cevap veren kesim var. Ehil insan lazım. kalifiye lazım.
-
yeni bakabildim. paylaşım için teşekkürler. umarım başımıza gelmez. Katlanır telefon deneyimim olmadığından FOLD vs aralıklı molan da toz dan tereddüt etmiştim. Bizim H.M. V2 de dikkat edebildiğimiz kadar edeceğiz umöarım.
bazı tırstığım yönler
- ekran koruyucu sorunlarının çok fazla dile getirilmes.
- katlanabilir ekran sıkıntıları. bazı leke vs gibi ekransal ki, bazılarına resmen kullanıcı hatası denmiş yurtdışında .
- servis olayı nasıl
sizin modellerden deneyimlerinizden duyumlarınızdan servis ve garanti süreci, malının arkasında durma nasıl aceba ?
bu arada mailime VIVO kampanyası gelmiş , silmeden bakayım dedim adamlar 4yıl batarya garantisi vermiş. kampanyadan yararlanıp almak istedim ama o da ne bir sanatcının imzalı resmide hediyeymiş. buna kızdım almadım :P telefonun fiyatını o tür sponsorluk reklam anlaşmaları vs ile şişiriyoırlar. o sanatçı kullanırsa kullansın , sen bana da hediye et bende süper ya derim beleş cihaza. Neyse 4 sene pil batarya sarj garantisi güzel. umarım bulaşıcı olur sektöre yayılır.
-
Darısı diğer telefonların garantisine
https://www.myvivoshop.com/pages/4-year-warranty-info
4 Yıllık Batarya Garantisi
Vivo Türkiye olarak, müşteri memnuniyetini önceliklendirerek, V30 model telefonlarınız için özel bir garanti hizmeti sunmaktan gurur duyarız. Bu kapsamda, Mart 2024 ve Haziran 2024 tarihleri arasında aktive edilen V30 model telefonlar için 4 (dört) yıllık pil garantisi hizmeti vermeyi taahhüt ediyoruz.
Bu garanti, pil sağlığının %80 oranının altına düşmesi durumunda geçerli olacaktır. Söz konusu garanti, pilin normal kullanım koşulları altında meydana gelen performans kayıplarını kapsamakta olup, pilin kötüye kullanımı, dış etkenler ya da yetkisiz müdahaleler sonucu oluşan zararlar bu garanti kapsamı dışında tutulmaktadır.
Elbette, Vivo Türkiye olarak sunmuş olduğumuz dört yıllık pil garantisi kapsamında, "pilin kötüye kullanımı, dış etkenler ya da yetkisiz müdahaleler" ifadesinin detaylandırılması hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz:
Pilin Kötüye Kullanımı: Bu terim, cihazın kullanım kılavuzunda belirtilen kullanım koşullarının dışında kullanılması durumlarını ifade eder. Örnekler, sayılanlar ile sınırlı olmamak üzere, şunları içerebilir:
• Pilin aşırı ısıya maruz bırakılması (örneğin, güneş altında uzun süre bırakılması).
• Cihazın suya veya diğer sıvılara maruz kalması.
• Pilin aşırı derecede şarj edilmesi veya uzun süreli tam şarj durumunda bırakılması.
• Uygun olmayan şarj aletlerinin kullanımı.
Dış Etkenler: Bu ifade, cihazın kontrolünüz dışında olan olaylar sonucu uğradığı zararları kapsar. Örnekler, sayılanlar ile sınırlı olmamak üzere şunları içerebilir:
• Doğal afetler (sel, deprem, yıldırım düşmesi gibi).
• Yangın veya aşırı ısı kaynaklarından kaynaklanan hasarlar.
• Kazalar ve ihmali veya kasıtlı davranış sonucu cihaza verilen mekanik zararlar.
Yetkisiz Müdahaleler: Cihazın yetkisiz kişiler tarafından açılması, tamir edilmesi veya modifiye edilmesi durumları bu kategoride değerlendirilir. Örnekler, sayılanlar ile sınırlı olmamak üzere şunları içerebilir:
• Garanti etiketinin, mührünün veya seri numarasının bozulması.
• Yetkisiz servis merkezlerinde yapılan tamiratlar.
• Orijinal olmayan parçaların kullanılması veya cihazın orijinal yazılımının değiştirilmesi.
• Cihazın pil sağlığı oranının yetkisiz şekilde herhangi bir dış müdahale ile değiştirilmesi.
Garanti süresince, pil sağlığınızın %80'in altına düşmesi halinde, ilgili pilin ücretsiz olarak değiştirilmesi veya onarılması için Vivo yetkili servis merkezlerimize başvurabilirsiniz. İşbu bahsedilen değişim ve onarım hakkını sadece bir kez kullanabilirsiniz. (Yetkili Servis Noktalarımız için: veya ) Bu hizmetten yararlanabilmek için, cihazınızın faturasını ibraz etmeniz gerekmektedir. Pil sağlığı durumuna “Ayarlar” bölümünden ulaşabilirsiniz. İşbu metinde bahsedilen garanti kapsamındaki hizmetlerimiz, sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde satın alınan ve kayıtlı olan kampanya kapsamındaki telefonlar nezdinde geçerli olup, yurtdışından yapılan başvurular kabul edilmemektedir.
vivo Türkiyeyoutubevivo Türkiye olarak, müşteri memnuniyetini önceliklendirerek, V30 5G model telefonlarınız için özel bir garanti hizmeti sunmaktan gurur duyarız. Bu kapsamda, Mart 2024 ve Haziran 2024 tarihleri arasında aktive edilen V30 model telefonlar için 4 (dört) yıllık pil garantisi hizmeti vermeyi taahhüt ediyoruz. Bu garanti, pil sağlığının %80 oranının altına düşmesi durumunda geçerli olacaktır. Söz konusu garanti, pilin normal kullanım koşulları altında meydana gelen performans kayıplarını kapsamakta olup, pilin kötüye kullanımı, dış etkenler ya da yetkisiz müdahaleler sonucu oluşan zararlar bu garanti kapsamı dışında tutulmaktadır. Detaylar için lütfen resmi websitemizi ziyaret ediniz: https://www.vivo.com/tr/content/4-year-warranty-infohttps://www.youtube.com/watch?v=lVuZ79c2hhk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 31 Mart 2024; 1:33:51 >
-
UK icin Android 14 beta programı açmışlar. My Honor uygulamasından ülkeyi UK olarak değiştirip beta programına kaydoldum. Bakalım yiyecekler mi 🙂
Huawei zamanlarımda da öyle yapardık. İşe yarıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de onu yazacaktım. Ama seçme olacak, herkes programa dahil olmayacak. 15 nisanda başlayacakmış. Bakalım olacak mı 🤣 Gerçekten Android 15 in konuşulduğu zamanda hala 14 alamamış olmak can sıkıcı.
Bende bir süredir bakıyorum ama adamlar android 14 güncellemesi bile yayınlamamış hala... Bazı kullanıcılar yazılımsal hatalar var vs diyor, bu kaplumbağa hızıyla o hatalar nasıl giderilir diye düşünüyorum...
@GoGoBaBa samsungta olduğu gibi güvenli klasör tarzı bir uygulaması var mı cihazda?
Telefonun ic ekranini acinca 180 derece olmuyor gibi. Cok cok az katli duruyor. Normalmi sizde durum nedir?
Parallel Space var. Aynı mantık.
Güvenli klasör ile space tarzı uygulamalar farklı şeyler.
Cihazın orijinalinde google hizmetleri yok mu?
Var. Güvenli Klasör google in değil Samsung un uygulaması. Benzerini parallel space olarak yapmış Honor.
Paralel space google uygulamalarını kullanmak için kurulan uygulama değil miydi
Google hizmetleri cihazın orijinal yazılımında var, paralel space uygulamasını güvenli klasör gibi kullanıyoruz. Doğru mu anlamışım?
Honor uygulaması. Ayrı bir şifre yada parmak iziyle girip kendi içinde farklı uygulama yada hesaplar kurabiliyorsunuz. Samsung S21 Ultra dan bu telefona geçtim. Orada da yoğun kullanıyordum Secure Folder ı
Vay canına Samsung mudavimi gelmiş. Yanlış snımsamıyorsam sen ve birkaçınız organize olup sınırı günübirlik geçip pasaport zammı öncesi cihaz alacaktınuz, nerdeyse bende yetiştirebilseydim düşünüyordum.
Enson s22u da idim sen çıtayı yükseltmişsindir muhtemelen
Hiç kullanmadım ama ekran görüntüsü atayım bilgi versin. Birde bir İngilizce link atayım. Seçim için gönüllü sandık izleyicisiyim. Ya sabahlarım, ya yarın gelirim buralara , videsu vs varsa paylaşırım
https://www.honor.com/uk/support/content/en-gb15855516/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Arkadaş biz daha katlanabilir telefonumuzu çözmeye çalışırken.
https://www.donanimhaber.com/huawei-surpriz-pesinde--175894
şu içinden raylı çekilen ekranlarda var.
alternatifler çoğalıyor. kafa bi dünya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X