Şimdi Ara

HONOR MAGIC 8 LITE [ ANA KONU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
12
Favori
25.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6gen 4 yerine eli yüzü düzgün bir işlemciyle gelseydi ne güzel olurdu.

Maalesef, sadece MENA ve LATAM bölgelerinde satılıyor X9D.

Giriş seviyesi cihazda 12 aramamak lazım bence. Oyun harici veya aynı anda 2-3 uygulama kullanmadıkça sıkıntı olmaz. Ki kullansanda sorun olmaz android boşaltıyor veya depolamayı ram olarak kullanma ayarı var. Benim s24 fe de 8 gb ram var henüz sıkıntı yaşamadım. O kadar yapay zeka ıvır zıvırı da var.

6 yıl güncelleme alacakmış lansmanda yazdılar.

Poco f7 vardı 26k ya 12 gb ram snapdragon 8s gen 4 6500 batarya. Performans istiyorsan onu alcan. Ben batarya ve sağlam cihaz istiyorum diyorsan 8 lite.

Cihaz yurtdışında galiba 350-400 euroya çıkmış. Şuan 200 euro zaten düz hesap 10k yapıyor. Üstüne ötv kdv trt derken 200 euroluk cihaz bile 20k lara geliyor. O yüzden 22k fiyat fena değil. Bu fiyatta adaptör çıksa çok iyi olacakmış.

6 gen 4 ü ben de eleştirdim ama akıcı seviyede pubg oynatıyor. Günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz herhalde. Ama daha iyi işlemci olsa güzel olurmuş. Kamera honor 400 ün gerisinde ama idare eder.

Bence yaşlılara, işi gereği düşürme ihtimali oranlara veya batarya ihtiyacı olanlara çok güzel telefon. Fiyatta şuanki kurlar düşünülünce normal olabilir. Adaptörle 22k olsa iyiydi gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 20 Aralık 2025; 2:33:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt
    Yanındaki kulaklık hediyesi adaptörü unutturuyor gibi geldi bana. Kılıfta çıkmıyor ayrıca kutudan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biraz önce keşfettim. Sert vurmak gerekiyormuş. Resmen eklemden ses gelmesi lazım vururken. Nazik olunca sıradan bir tıklama olarak algılıyor. Yine de bunun daha detaylı ayarları varsa ekstradan yaptığınız paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katycol -- 20 Aralık 2025; 15:39:45 >

juo şarj cihazları uygun ve kaliteli, Süper Şarj protokolünü destekliyor. 45W olanı bile yeter (Type-C to Type-C)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebego -- 20 Aralık 2025; 22:12:28 >

Hocam juo nedir? Benim vivo y36 şarj aleti olmaz mi? 44 watt

Süper Şarj Protokolünü desteklemiyordur. Bu durumda yavaş şarj eder.

Honor ve Huawei SCP protokolünü kullanır. Yani Süper Şarj Protokolünü.

Fiyatı uygun ve ürün de başarılı. JUO uygun fiyatlı ürünler çıkarıyor. Bütçene göre daha yüksek Watt değerli olanı da alabilirsin. Bu bile yeter. 500 TL çok çok iyi.

Kablo ve Adaptörü paylaşıyorum. Fiyatları iyiyken yapıştır.

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

Honor 90 kullanıyorum, bunu kardeşime aldık (öncesinde X9A kullanıyordu) iki üç gündür kurcalıyorum telefonu. Kutudan A15 MagicOs 9 ile çıkması avantaj.

Benim kullandığım Honor 90'daki sürüm ile şu an aynı olmasına rağmen sanki traşlanmış ve tazelenmiş gibi.

6 gen 4 gayet seri ve güzel çalışıyor. Cihazın ince ayarlarını yapıp kullanıma hazır hale getirirken bile herhangi bir şekilde saçmaladığı olmadı. Üçüncü günü bugün cihazın.

Yani demek istediğim, şu an yüklü olan yazılımı, donanımı ile çok güzel uyumlu ve verimli çalışıyor.

Cihazın önünde 6 sene yazılım desteği var, umarım o süre içerisinde verecekleri güncellemeleri cihaza göre verirler de ırzına geçmezler.

Cihaz boşta 5 küsür GB ortalama bellek kullanıyor (normal tabiki)

Hocam benim vivo y36 şarj aleti 44 watt hızlı şarj destekliyor yani.

Elinizde 44 watt varsa rahatlıkla iş görür. Benim önceki telefonumdaki adaptör 15 watt olduğu için mecburen almak zorunda kaldım 66 wattlık. Süper hızlı şarj ile hızlı şarj arasında ne fark var derseniz hızlı şarj yapacak başka bir adaptörüm yok 25-30 wattlık bir şey olsa elimde denerdim ama ilk gün not ettiğim şarj süresini paylaşabilirim. 18.40ta şarja takmışım pil yüzdesi 19. 19.30da 100 olmuş. Bu değerler için 5-10 dk oynayabilir. Bu şekilde elinizdeki adaptörle süre karşılaştırması yaparsınız. Yetmediğini düşünüyorsanız da yeni bir adaptör alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam benim vivo y36 zaten hızlı şarj aleti Kendi kutusundan çıkan 44 watt şarj aleti. Varsın biraz geç şarj etsin sıkıntı olmaz.. benim korktuğum zararı olurmu diye düşündüm..

Elinizdeki vivo orjinal şarj aleti olduğu için sorun çıkarmaz. Ucuz çinden adı sanı belli olmayan bir şey olsaydı elinizde o zaman endişeniz normal olurdu. Hatta size şunu söyleyeyim. Telefonu ilk şarja taktığımda normal şarj yapmanın pil ömrüne katkısı olur gibisinden bir yazı belirdi. Aslında elinizde 44 lük olması sizin yararınıza olmuş.

Dostum benim yazdığımı okumadın sanırım, ben hızlı değil Honor ve aynı zamanda Huawei'nin desteklediği kendi SCP şarj protokolünden bahsediyorum. Süper Şarj etmek istiyorsan bu protokole uygun şarj cihazı kullanmalısın, öbür türlü yavaş veya normal anlamda hızlı şarj eder. He başka kullanacaksan da orjinal adaptör olsun mutlaka, bilinmedik şarj cihazlarından kaçın

Ok iyi oldu hocam o zaman nereden Baksan 2 bin civarı da adaptör masrafı çıkmadı keşke koysalardi kutuya şarj aleti. Bilmiyorum bu cihazı seçmekle iyimi yaptın gelince anlayacağım. Batarya sağlamlık seçme sebebim oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kulaklık 800 lira falandı. Kulaklığın yoksa iyi olabilir ama mesela bende kulaklık var. Adaptör de orijinal 66w honor 1500 TL civarıydı. Ben s24 fe kullanıcısı olarak kamerası ve işlemcisi biraz daha iyi olsa geçebilirdim bile. 7500 batarya tüm sorunları çözer gibi duruyor :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.