Şimdi Ara

honor lar silineçekmi bu pach de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar honorlar silineçek diye bi söz dolaşıyor bu pach le ne kadar dogru bilmiyorum ama bilgisi olan varmı ben bu av haftasında 2 char a 105 k honor kastım silinirse bıracam oyunu sanrım.

• :) Dedikodulara inanma

Ben daha öncesinde GM'e Ticked atmıştım ( 4 hafta önce ) şu an için böyle bir planlamamız yok dedi.

ve Dün tekrardan ticked attım ve sordum ne kadar Arena puanı ve Honor saklayabiliriz s3 için dedim ve gelen net cevap şuydu :

s3 geldiğinde Honor ve Arena Puanlarınız Resetlenmeyecek. Ve şu an için tüm oyuncular Maximum 5000 Arena puanı ve 75000'de Honor puanı biriktirebilirler. O nedenle Stockpile ( yani biriktirme ) yapabilirsiniz. dedi.

banada söylüyorlar "Ati arena puanları 3000den fazla olanların puanlarını 3000'e çekiceklermiş" felan diye ( ualn iyiki bi 3000 i geçtim ne varki şurda 4260 puan saklıyorsam ayıp yani ) Hurafe Hepsi sen farmlamana bak :)
  • :D bu güzel habermis :D de bari arena rest lensi :D berbat bi puan ım var :D
  • Arena resetlecek zaten, sezon 3 ile beraber hem personal, hem takım ratinginiz 1500 olarak başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Arena resetlecek zaten, sezon 3 ile beraber hem personal, hem takım ratinginiz 1500 olarak başlayacak.

yok arkadaş Arena puanlarıda silinsin istiyor :) rating resetlenmesi yetmiyormuş
  • 75k honor yaptım yatıyom ne zamandır silinirse bende account u silerim
    rest yani
  • bunların hepsi hurafe:P

senin daha önce zaman harcadığın biriktirdiğin bişeyi silmezler silemezler.sadece kota koyuyorlar buda gayet mantıkla.yoksa çinliler 1 gecede dizer tüm seti:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla aslında isteselr silerler nasıl milletin kastıgı rank sisteminide 1 kalemde sildikleri gibi :) sanırım istese blizz için sorun çıkaracagını sanmam
  • 2 chara toplam 105k mı
    iyi kasmışın. biz 2 kişi 1 charı kasamıyorz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESancak -- 26 Kasım 2007; 19:22:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.