Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
36
Favori
63.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar herkese. Tabi bu eski cihazın forumunda kimse kaldıysa. Tarihe not düşmek için yazıyorum bu satırları çünkü bu benim en sevdiğim telefonum oldu (:

2023 yılı şubat ayında bu cihaza Samsung m52 den geçmiştim. M52 de 778+ işlemcili olmasına rağmen 1 yılda baya yavaşladı ve 2 saat ekran süresi kaybetti ve hızlıca elden çıkarıp buna geçtim. Android 2.1 den beri Android telefonlar kullanıyorum elimden sayısız HTC, LG v30, redmi note 6 pro ve 10, mi 5s, gm5+ gibi cihazlar geçti.

LG v30 en sevdiğim olarak yerini koruyordu ancak ben artık gönül rahatlığıyla en tepeye honor 70'i koyuyorum. Neden?

+ Cihaz hala çok güzel görünüyor. 73.3mm genişlik muazzam birşey. Kompak amiral gemilerine yakın bir genişlikte fakat uzunluk 160mm civarı olduğu için baya bir ekran alanı var. Arka cam ve ekran eşit kavisli ve arada incecik bir çerçeve var. Elde tutuşu kesinlikle premium hissettiriyor. Modern telefonların düz ekran ve çerçeveleri de iyi fakat onlar plastik çerçeve olunca anında kalite hissi düşüyor. Bu cihaz öyle değil. Bu kadar yıldan sonra çerçevede sadece kılıf tak çıkar izleri var. Sağlamlığı da iyi bence.

+Magic os. Kesinlikle Android'in en sorunsuz işletim sistemi. Yağ gibi akıyor. Miui one ui ve bilimum benzeri gibi belli süre geçince factory reset yapayım demiyorsunuz. Ben aklıma geldikçe ses kısma+güç tuşu kombinasyonuyla resetliyorum. Honor cihazlarda bu wipe cache + battery calibrate gibi çalışıyor. Görsel işlevsel eksiklikleri yok değil ama sistemin sürekli ilk günkü gibi çalışması, şişmemesi ile kesinlikle en sürdürülebilir performansı olan android arayüzü.

+Snapdragon 778+. Hala 7 gen 3 ler bile aynı performansta, gpu olarak fark yaratıyor sadece. Grid autosport gibi bir oyunu dahi akıcı oynatabiliyor. Günlük kullanımda da son derece yeterli.

+ Kamerası zoom yapmadığın sürece hala yeterli performansa sahip. Ön kamera da öyle.

+ Pilim 550 döngü oldu ve hala 7-8 saat ekran süresi alabiliyorum. Tek kastığım ayar aod kapalı ve dinamik ekran yenileme hızı açık. Bunun haricinde hiçbir şeye dikkat etmedim. Şarjı yüzde 15 altına pek düşürmedim ama hep yüzde 90 üstü şarj ettim. 66w şarjda gerçekten çok iyi.

- Eksi olarak sadece ufs2.2 değil 3 olsaydı ve iyi kötü bir tele kamerası olsaydı hurdaya çıkana kadar kullanırdım.

Şimdi yeni bir telefon arıyorum s25 ve Xiaomi 15 lere baktim. S23 forumlarında insanlar 2 yılda ekran süresi 3 saat altına indi güncellemelerle cihazın içine ettiler diye isyan ediyor. Xiaomi 15 s25 ile karşılaştırmalı testte 1250mah daha büyük bataryasina rağmen s25 den daha önce pilini bitiriyor.

Güncellemesi batsın diyorum ve büyük ihtimalle honor 400 pro ya da dedikodular gerçek olurda magic8 mini gelirse ona geçeceğim. 400 serisinde kimse konuşmuyor ama honor'un yaptığı en büyük hata hp3 sensöre geri dönmek oldu. Bu sensör 90'nın sensörü ve bu cihazdan babamda var. Aynı şartlarda fotoğraf çektiğimde 90 bariz daha az detay alıyor, kontrast manasız yüksek, renk doğruluğu da iyi değil. 400 serisinde bu sensörün eksilerini ai ile kapamaya çalıştılar ama hala renkler doğruluktan çok uzak. Gürültüsüz net görselleri ai'in yaptığı az çok belli oluyor. Honor 200 de ki sensörün üstüne bu ai geliştirmeleri olsaydı çok daha iyi bir kamerası olurdu bence. Magic8 pro da daha önceki gibi 50-60 bandına gelirde minisi 40-50 bandına gelirdse gözüm kapalı alırım.

Honor 70 ile devam edersem de gayet memnun devam edeceğim onu da biliyorum (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam.
    Konuda sürekli takipteyim ancak çok da hareketli olmayan konu yazılım desteğinin de kesilmesi ile bitkisel hayata girdi diyebiliriz.

Ben de 2023 yılından bu yana son derece memnun biçimde kullanıyorum. Bir ara sebepsiz yere Honor 400'e geçmeyi düşündüm ancak cihazı elime aldıktan sonra vazgeçtim. Bizim cihazın verdiği elde tutuş hissinden sonra sizin de bahsettiğiniz gibi plastik çerçevenin hoş olmayan, kaliteden uzak hissi çok rahatsız etti. Basit, sıradan bir telefon hissi verdi. Arka kapağın da çok bariz plastik hissi vermesi de hoş değildi.

Benim ekran süresi dışında bir sorunum yok. Pek kontrol etmiyorum ancak eskiye kıyasla oldukça düştü. Gün bitmeden 2. defa şarj ettiğim oluyor. Kullanmaktan hep keyif alıyorum. Yenileme hızım yüksek, adaptif değil. Aod açık ancak sürekli değil. Ekrana dokununca gözükecek biçimde.

Bu cihazdan ayrılmak için geçerli bir sebep bulamıyorum. Ancak şunu da bilmiyorum ki değişecek isem mutlaka değecek bir premium cihaz olmalı. Samsung olur ise S serisi veya Honor Magic Pro serisi gibi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt

APK ile kurduğunuz uygulama varsa onlarda yapabiliyor. Aod ve parmak izi de çok şarj harcıyor bence. Yüz tanıma kullanıyorum ben. Bu da bugünkü ekran sürem. Yarısı mobil veride

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

Yorumlarınıza pil dışında hemen hemen ben de katılıyorum. Pil ömrü benim de epey azaldı. Eskide Accubattery programı ile pil ömrü görebiliyorduk ancak bu telefonda niyeyse pil ömrünü bir türlü ölçemedim.

Muhtelemelen ben de önümüzdeki sene çıkacak Honor modelini alırım.

Wipe cache için dediğiniz metod calısmıyor. Telefon kapalı iken Ses açma+power tuşu. Sonra yazı gelince sadece ses açma tuşu ile o menü geliyor.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)HardReset.Infoyoutube
    HONOR 70 Wipe Cache Partition: https://www.hardreset.info/devices/honor/honor-70/tutorials/ Welcome to our tutorial on how to wipe the cache partition on your HONOR 70 smartphone. The cache partition on your device stores temporary system files that help with the smooth operation of your phone. However, sometimes these files can become corrupt or outdated, which can cause issues such as slow performance, app crashes, or battery drain. Wiping the cache partition is a simple process that can help resolve these problems and give your phone a fresh start. In this video, we'll walk you through the steps to wipe the cache partition on your HONOR 70. How to remove cache files on HONOR 70? How to wipe cache in HONOR 70? How to delete cache in HONOR 70? #WipeCache #Honor70 #HonorWipeCache Follow us on Instagram ► https://www.instagram.com/hardreset.info Like us on Facebook ► https://www.facebook.com/hardresetinfo/ Tweet us on Twitter ► https://twitter.com/HardResetI Support us on TikTok ► https://www.tiktok.com/@hardreset.info Use Reset Guides for many popular Apps ► https://www.hardreset.info/apps/apps/
    https://www.youtube.com/watch?v=haLieA450qU
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Bende yapayım o zaman soft reset ile o da oluyor gibi bir bilgi görmüştüm ben. Accubattery honorlarda düzgün çalışmıyor bence de. Şarj hızını en fazla 17w falan gösteriyor ama 66w sorunsuz çalışıyor. Pil sağlığıma 3900mah diyor ama pil ömründe hiç azalma olmadı. Şarj döngünüz kaç?

Şarj döngüsü ne oluyor. Uygulamayı tekrar yüklüyorum bakalim düzelmiş mı.

Cihazın kaç kere şarj edildiği bilgisi. Ampere uygulamasından görebilirsiniz.

745 görünüyor.

Baya yüksek hocam sizin. Zaten 800-1000 arası değişim zamanı gelmiş demektir. Benim 550.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.