Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manie kullanıcısına yanıt
    Honor dan çok memnunken ve senelerce severek kullanacakken birde Realme Gt2 pro da aldık. 😂 Kapalı kutu bekliyor. Batarya 5000 mAh olmasına rağmen verimli kullanan göremedim. 5 saat ekran süresi alanlar var. Ortada kaldık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Sanırım batarya 1 hafta 10 gün içinde oturur ve güzel ekran sureleri vermeye başlar. Hayırlı olsun bu arada . Benim cihazım hala kargoda 3 gündür bekliyorum, tahmini teslimat 10 Nisan diyor 🥲 hayırlısı bakalım

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Evet çok iyi denk geldi . Ama honor 70 de aklım kalmadı değil, kavisli ekran çok şık duruyor ve tip olarak honor 70 daha yakışıklı cihaz izlenimi veriyor bende . Kısmet gt2 proya imiş 🙂

Akrabada almıştı realme. Dun kullanmaya başlamış. Aksam detaylı inceleyeceğim batarya ne durumda bakacağız.

• Hepsiburada da 12.500 TL'den 12.000 TL'ye düşmüş. En son 11.600 TL'ye düşmüştü.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)www.hepsiburada.com
    Honor 70 128 GB 8 GB Ram 5G (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-70-128-gb-8-gb-ram-5g-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00002W35OP

Performans konusunda çok ciddi akıl çelici olmuş gt 2 pro ama honor daha hafif ince kavisli ekran ve imx800 sensör olayı var. İkisi de pişman etmez ama oyun oynayacak adam gt 2 pro alır. Kardeşim kavisli ekran olduğu için kırarım ben diye a73 bakıyordu honor yerine şuan gt2 ye döndü o da. Sd888 var onda pro yu aratmaz çok.

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Hocam gt2 en ucuz pttavm de var 11.600 TL. Gt2 pro medimarkt da ara ara stoklara giriyor 12.999 TL den. Ayrıca yapı kredi kk varsa 500 TL wordpuan veriyor. Bence stokları takip edip mm san gt2 pro alsa çok daha mantıklı. İki tel arasındaki farkları atıyorum, aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer bence Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

Teşekkürler stok takip edelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Yiğit

Hepsiburada da 12.500 TL'den 12.000 TL'ye düşmüş. En son 11.600 TL'ye düşmüştü.

www.hepsiburada.com
    Honor 70 128 GB 8 GB Ram 5G (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-70-128-gb-8-gb-ram-5g-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00002W35OP
    11399 + %20 nays iadesi ile almıştım. Daha dusugunu görmedi.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat, güle güle kullanın. Cihazın kamerasından memnun musunuz, özellikle fotoğraf çekimi için alınır mı.

• Özgür Yiğit kullanıcısına yanıt
    Honor 70 için diyorsaniz fotoğraf için çok başarılı. Her yönüyle başarılı bir cihaz

• gt2 güzel cihaz alanlara hayırlı olsun şöyle bir sıkıntısı var gen1 işlemciler baya ısınıyor. hangi markada olursa olsun.ısınmada elektronik cihazlarda maalesef çok istenmeyen bir durum..alan arkadaşlar ileride yazarlar yorumlarını daha detaylı öğreniriz.

• nebula72 N kullanıcısına yanıt

Gt 2 serisinde çok ciddi bir soğutma bloğu var. Gsmarena testinde throttle testte performansı büyük ölçüde koruyor görünüyor ve ısınmadığını not düşmüşler.

• 15 gün önce 11.640TL'ye hepsiburadan almıştım. Seçmemdeki en önemli sebep fotoğraf çekim kalitesi idi. Merak ettiğim telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu kırılmaya karşı dirençli mi?

• tanir70 T kullanıcısına yanıt

Ekran dandik kardeş en ufak şeyde çiziliyor gorilla glas yoktur üzerindeki sadece ince.film bı alt modelinde gglas 5 var bunda yok büyük devavantaj bu

• Konu realme konusuna dönmüş. Çok aktif bir konusu var zaten.

• xpowex X kullanıcısına yanıt

En ufak şey ne mesela?

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    Telefonumu geçtiğimiz Aralık ayında aldım. Aldıktan 1 ay sonra telefonum mutfakta tezgahta dururken, cam mutfak masasının ayağını tamir etmek için masayı kaldırdığımda elimden kaydı ve 1 cm kalınlığındaki temperli cam tabla infilak eder gibi patladı ve mutfağın her tarafına saçıldı. Bu parçalardan iki tanesi de telefon ekranına saplandı. Korka korka şeffaf filmi kaldırdığımda allahtan ekranın hiçbir zarar görmediğini farkettim.

Bu olaydan sonra birçok aksesuacıya uğradım yeni cam filmi için ama malesef bulamadım. Yaklaşık 4 aydır telefonumun ön kısmında hiçbir koruma yok bu yüzden ve çok şükür tek bir çizik bile yok.

Kısacası teknik özellikler ne olursa olsun, dikkatli ve özenli kullandığınız sürece telefonunuza birşey olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.