|
Fiyatı iyiymiş aynen @hardday alabiliyorsan direk Honor'un adaptörünü al tabi. |
|

|
Fiyatı iyiymiş aynen @hardday alabiliyorsan direk Honor'un adaptörünü al tabi. |
|
Düz honor 600 alan dostlar, 600 serisini bende çok bekliyordum ama fiyat olarak hayal kırıklığı yaşadım ve düz 600 ü bari alayım dedim ancak buna da 8 gb ram koymuşlar. Şuan zaten günümüzde 6 gb ram android cihazlarda yetersiz ama 8gb ramin de ömrü kısa değil mi ? 1 sene için alınıp denebilir düz 600 ama 2 3 sene kullanacak birisi için (kendim mesela) ya da gündelik işlerde çoklu şekilde kullanan birisi için 8 gb ram az değil mi? Hani oyunları söylemiyorum bile. Bugün için yetebilir ama kısa zaman sonra 8 gb ramdan kaynaklı donmalar, takılmalar ve hatta yavaşlık yaşamaz mıyız? Sırf bunları düşündüğüm için düz 600 de almadım. 12 ramlı olanların gelmesini beklesem 1 2 ayı var gibi ve onlarda 40kya yakın olacaktır. Mesla 30k-32kya oppo reno 14 de satılıyor hemde 12/256 ve işlemcide düz honor 600 den iyi. Hatta telefota bile var reno 14 de. Peki 8gb ramli honor 600 ileriye dönük kullanabilir olarak alınır mı, ne dersiniz? |
|
12 lik olanı gelecek gibi gözükmüyor, Lansman günü mail atmıştım Honor'a cevap vermediler. 3 gün önce yine aynı türde mail atmıştım Lansman gününü bekleyin demişlerdi. Ama inşallah gelir ne diyeyim. |
|
honor 400 de de sonradan gelmiş 12 ramlik versiyonlar. Bende birkaç honorun reklam verdiği youtuberlerden dinledim belki diyor 1 2 aya 12 ramlik versiyonları da gelebilir demişlerdi. Gelse de zaten dediğim gibi 40kları bulur gibi. Çünkü 8/512 versiyonu da 40 binttlye satılıyor. 1 2 ay da beklenmez işte acil benim gibi telefon alacaklar için. 1 aydır zaten 600 serisi bekliyordum ve bu yüzden 36kya 400 proyuda elden kaçırdım :( İçimde el vermiyor 8/256 lık düz 600 ü almayı ama... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z1atan -- 9 Mayıs 2026; 21:25:51 > |
|
Evet son 400 Pro'ları kaçırdık. Al, ona göre arka plan optimizasyonlarını ayrı yaparsın gerisini kendi halleder, artık kaynak yönetimini o kadar beceriksiz yapmıyor Android ve bunla beraber MagicOs doğru orantısıyla. Sonrasında kafa daha da çorba olacak, piyasa dengesiz. Al gitsin derim aciliyeti de var diyorsun. |
|
Valla hocam hiç olmazsa alacağım ama 8gb ram işi sanki yarı yolda koyacak gibi geliyor. Şuan fix orta seviye telefonlar 12 ram ile geliyorken 8 ramli honor 600 almak belki kısa vadede değil ama 1 sene sonrası için ne olur ne olmaz kestirmek zor. Sizinde dediğiniz kafa çorba olacak ama sanki oldu gibi de :D |
|
Güç tasarrufu olayını herkes yanlış anlıyor, o açıkken cihaz acil olmadığı sürece rutin kullanım yapılmaz, boşuna kastırırsınız cihazı, kullanım amacı adı üzerinde güç tasarrufu, diğer türlü zorluyorsun cihazı güç tasarrufu modunda normal kullanım yapmaya çalışarak. Buna benzer şikayetlerde birikir zamanla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 9 Mayıs 2026; 23:1:29 > |
|
Bunlar bilerek yukarı satış takiğini çakmak için 12'likleri getirmediler işte. yoksa ben de 12 liğe niyetliydim pro nasib oldu, Biliyordum böyle bir şey olacağını ulan 600 ün 1TB lık hafızalı versiyonunu satsan ne olur marifetmiş gibi 512liği getirdiler. Bunları varya makina yapmak lazım bunları. |
|
Guc tasarrufunda degilken de ayni durum soz konusu hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güç tasarrufu modunu kullanmayın, daha cihaz kendine gelsin, arka planda görünmeyen sistem uyg güncelleyicisi tetiklenecek daha, diğer güncellemeleri yapın play store kendi mağazasındaki vs, sonra google sistem servisleri içindeki güncellemeleri, bütün bunları yaparken play service güncellemesini yapmayın, bütün bunları yaptıktan sonra teli yeniden başlatıp en son play service i güncelleyin, yoksa neden bilmiyorum teli teniden başlattıktan sonra güncellemeyi geri alıp hata ekranı cıkıp google ayarları kontrol edin herşey sıfırlanmış olabilir gibisinden yazı cıkıp bir sayfaya yönlendiriyor, bunu da ekstra yazmış olayım da sonradan patlamasın kimse, google tarafındaki bir hata. Her neyse bunların olmaması lazım yağın yağı gibi akıyor cihaz, karşılaştığım bir hata yok sadece AI tarafında 2 tane bug gördüm, şimdilik. |
|
|
|
600 kullanan arkadaşlar memnun mu ? tavsiye edermisiniz ? |
|
Sınırsız full kalite Google fotoğraflar kullanmak varken bu kadar alana ihtiyaç yok. S25+ tan geçtim honor 600 pro ya pişmanım. Geniş açısı berbat daha dar. Ve video geniş açı 30 fps. 30 fps mi kaldı artık. Kılıf da yok. İPhone 18 pro max çıktığı gibi gidecek elimden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |