Şimdi Ara

Honor 600 ve Honor 600 Pro Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
36
Favori
44.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1234567...19...43
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı iyiymiş aynen @hardday alabiliyorsan direk Honor'un adaptörünü al tabi.

600 serisini bende çok bekliyordum ama fiyat olarak hayal kırıklığı yaşadım ve düz 600 ü bari alayım dedim ancak buna da 8 gb ram koymuşlar.

Şuan zaten günümüzde 6 gb ram android cihazlarda yetersiz ama 8gb ramin de ömrü kısa değil mi ?

1 sene için alınıp denebilir düz 600 ama 2 3 sene kullanacak birisi için (kendim mesela) ya da gündelik işlerde çoklu şekilde kullanan birisi için 8 gb ram az değil mi?

Hani oyunları söylemiyorum bile. Bugün için yetebilir ama kısa zaman sonra 8 gb ramdan kaynaklı donmalar, takılmalar ve hatta yavaşlık yaşamaz mıyız?

Sırf bunları düşündüğüm için düz 600 de almadım. 12 ramlı olanların gelmesini beklesem 1 2 ayı var gibi ve onlarda 40kya yakın olacaktır.

Mesla 30k-32kya oppo reno 14 de satılıyor hemde 12/256 ve işlemcide düz honor 600 den iyi. Hatta telefota bile var reno 14 de.

Peki 8gb ramli honor 600 ileriye dönük kullanabilir olarak alınır mı, ne dersiniz?

• Z1atan Z kullanıcısına yanıt

12 lik olanı gelecek gibi gözükmüyor, Lansman günü mail atmıştım Honor'a cevap vermediler.

3 gün önce yine aynı türde mail atmıştım Lansman gününü bekleyin demişlerdi.

Ama inşallah gelir ne diyeyim.

honor 400 de de sonradan gelmiş 12 ramlik versiyonlar.

Bende birkaç honorun reklam verdiği youtuberlerden dinledim belki diyor 1 2 aya 12 ramlik versiyonları da gelebilir demişlerdi.

Gelse de zaten dediğim gibi 40kları bulur gibi. Çünkü 8/512 versiyonu da 40 binttlye satılıyor.

1 2 ay da beklenmez işte acil benim gibi telefon alacaklar için. 1 aydır zaten 600 serisi bekliyordum ve bu yüzden 36kya 400 proyuda elden kaçırdım :(

İçimde el vermiyor 8/256 lık düz 600 ü almayı ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z1atan -- 9 Mayıs 2026; 21:25:51 >

Evet son 400 Pro'ları kaçırdık.

Al, ona göre arka plan optimizasyonlarını ayrı yaparsın gerisini kendi halleder, artık kaynak yönetimini o kadar beceriksiz yapmıyor Android ve bunla beraber MagicOs doğru orantısıyla.

Sonrasında kafa daha da çorba olacak, piyasa dengesiz. Al gitsin derim aciliyeti de var diyorsun.

Valla hocam hiç olmazsa alacağım ama 8gb ram işi sanki yarı yolda koyacak gibi geliyor. Şuan fix orta seviye telefonlar 12 ram ile geliyorken 8 ramli honor 600 almak belki kısa vadede değil ama 1 sene sonrası için ne olur ne olmaz kestirmek zor.

Sizinde dediğiniz kafa çorba olacak ama sanki oldu gibi de :D

• Merhaba, Honor'un 600 serisi planlamasinda izledigi politika her ne kadar en hafif tabiriyle ahlaksizca olsa da Poco vs gibi markalara guvenim olmadigindan daha cazip baska bir urun bulamayip 600 Pro'yu aldim el mecbur. Bu seriyi yuksekten satabilmek adina diger telefonlari fahis zamlama, telefonun ozelliginden kisma, kutu icerigini bosaltma, pro ile baz urun arasinda iki kat fiyat farki gibi absurtlukler gercekten insani bastan markaya karsi antipati duymaya itiyor. Aldik ama bir kilif bile yok telefonun basina ne gelecek mechul. Henuz cok taze ancak simdilik farkettigim iki sorun var, ben simdiye dek hep Samsung kullanmistim, ilk OS degisimim oldu ve bundan midir bilmem bu telefon bana kasiyor gibi geliyor, akiciliginda bir sey var gibi. Ornegin yazi yazarken yazma hizima erisemeyebiliyor bazen, degisik bir hissiyat var girdilere tepkide gecikiyormus gibi, kullanan arkadaslar siz de boyle bir sey deneyimliyor musunuz? Kullanim tarzi olarak guc tasarrufu ve koyu mod acik sekilde tutarim her zaman ve simdiye dek Samsung'larda boyle bir problem yasamamis iken bu telefonda ozellikle o dedigim gecikme hissi normalde de olmakla birlikte guc tasarrufu modunda kullanayim deyince iyice belirginlesiyor. Bir de, bu telefona S20 FE'den gectim, evde o telefonla hicbir kopma vb. seyler yasamadigim noktalarda bu telefon wi fide sorun yasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NietzscheFriedrich N kullanıcısına yanıt
    Düz 600 aldım 2 gündür neredeyse telefon elimden düşmedi bahsettiğiniz sorunları yaşamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

600 Pro aldım, bahsettiğiniz sorunları ben de yaşamadım.

Cihazı yeni aldınız güç tasarrufu modunda mı kullanıyorsunuz?  

Güç tasarrufu olayını herkes yanlış anlıyor, o açıkken cihaz acil olmadığı sürece rutin kullanım yapılmaz, boşuna kastırırsınız cihazı, kullanım amacı adı üzerinde güç tasarrufu, diğer türlü zorluyorsun cihazı güç tasarrufu modunda normal kullanım yapmaya çalışarak. Buna benzer şikayetlerde birikir zamanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 9 Mayıs 2026; 23:1:29 >

Bunlar bilerek yukarı satış takiğini çakmak için 12'likleri getirmediler işte.

yoksa ben de 12 liğe niyetliydim pro nasib oldu,

Biliyordum böyle bir şey olacağını

ulan 600 ün 1TB lık hafızalı versiyonunu satsan ne olur marifetmiş gibi 512liği getirdiler. Bunları varya makina yapmak lazım bunları.

Guc tasarrufunda degilken de ayni durum soz konusu hocam.

Güç tasarrufu modunu kullanmayın, daha cihaz kendine gelsin, arka planda görünmeyen sistem uyg güncelleyicisi tetiklenecek daha, diğer güncellemeleri yapın play store kendi mağazasındaki vs, sonra google sistem servisleri içindeki güncellemeleri, bütün bunları yaparken play service güncellemesini yapmayın, bütün bunları yaptıktan sonra teli yeniden başlatıp en son play service i güncelleyin, yoksa neden bilmiyorum teli teniden başlattıktan sonra güncellemeyi geri alıp hata ekranı cıkıp google ayarları kontrol edin herşey sıfırlanmış olabilir gibisinden yazı cıkıp bir sayfaya yönlendiriyor, bunu da ekstra yazmış olayım da sonradan patlamasın kimse, google tarafındaki bir hata.

Her neyse bunların olmaması lazım yağın yağı gibi akıyor cihaz, karşılaştığım bir hata yok sadece AI tarafında 2 tane bug gördüm, şimdilik.

Telefon Avrupa standartlarında bize geldiği için, kılıf koymuyor Honor. Çünkü Avrupa kılıfın plastiğinin bazı testlerden geçtiği belgeyi istiyor kutuya koyması kanserojen durumlar için. Buda firmaya ayrı bir yük getiriyor. Aynı şekilde adaptör ve kablo içinde Avrupa standartlarının karşılanması isteniyor cihazın satışı için. Ayıp olmaması için herhalde kabloyu koyalım dediler. :)

Bu arada ram olayına takılma, 4 sene önceki 4/6 GB li ramlar hâlâ çoğu oyunu oynatıyor. Ama donanım isteyen oyunları oynuyor isen 3 sene sonra dediğin gibi eski akıcılığı olmayabilir. Ben oyun olmadığı için hayatımda hiç düşünmeden bu lansman fiyatını değerlendirmek istedim. Kasa ve tipide hoşuma gidince karar vermek zor olmadı. Bence iyi bir seçim yaptın. Rahat olun.

şU AN yani önceki kullandığın tel neydi

• One plus nord 10 kullanıyorum, 2022 nin başında almıştım. Her oyunu oynar, 30w hızlı şarj hâlâ iş görür. Kamera orta kalite iş görüyor. En büyük sıkıntı güneş altında en sona getir ekran parlaklığını yine görünmüyor bişi. Sahada olduğum için çok uğraştırdı. Ekranda IPS olunca. Şuan kullansam iki yıl daha gider herhalde. Hafıza kartı takar isen tabi:) 128 hiç birşeye yetmiyor. Hemen doluyor artık.
    Yani 8 GB RAM 256 GB ve bu işlemcisi ile 5 yıl götürür benim gibi kullanıcıları.

Deli gibi video resim arşivi yaparım diyene 512 GB bile riskli. Gerçi onda da USB c otg ile telefonda ki video ve resimleri flash belleğe atılır orada depolanır.

@solo il GALA

Kullanımın ne üzerine beklentilerin ne üzerine söyler isen daha net cevap verilir.

Sınırsız full kalite Google fotoğraflar kullanmak varken bu kadar alana ihtiyaç yok. S25+ tan geçtim honor 600 pro ya pişmanım. Geniş açısı berbat daha dar. Ve video geniş açı 30 fps. 30 fps mi kaldı artık. Kılıf da yok. İPhone 18 pro max çıktığı gibi gidecek elimden

Samsung Galaxy Note 4
  • 
Sayfa: önceki 1234567...19...43
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.