Bildirim
Honor 200 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok tuhaf tasarım -
Pura gibi.
-
işlemcisiyle ekranıyla kamerasıyla güzel bir cihaz olacak. 70 geldi, 90 geldi, sıra 200 de... -
100 serisi Kasım ayında tanıtıldı ama ülkemize gelmedi bile. 6 ayda bir telefon mu çıkartılır ya? Firmanın da, Türkiye ayağının da köküne kibrit suyu.
-
70 in tasarım iyiydi aynı tasarımla devam etselerdi keşke. -
Kalitesinden şüphe etmediğim bir marka ama bu seriyi böyle 6 ayda bir yenilemeye devam ederse kendisini listemden sileceğim sanırım. Honor 100 daha Global'e bile gelmedi ama şimdiden eski statüsüne düşmek üzere... Mesela Honor 90 ve A54 neredeyse aynı zamanlarda tanıtıldılar. O zamandan beri sadece A55 tanıtıldı, ancak Honor tarafında Honor 100 tanıtıldı ve şimdi de Honor 200 serisi bekleniyor. Yanlış strateji, Xiaomi'yi anımsattı bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 11 Mayıs 2024; 22:7:46 > -
Oppo da böyleydi. Reno diye bir başladı. Birkaç yıl içinde Reno 9-10 aolmuştu. -
Ne iğrenç tasarımdır çinlilerden ve telefonlarını görmekten bıktım oppo, honor, realme, redmi, xiaomi, poco, vivo, huawei, nothing, oneplus azalarak bitmeniz dileğiyle.
Elin çinlisine kazandıracağıma Samsung alıp koreliye kazandırırım daha iyi.
-
Köşeli olmayan tasarım güzel durmuyor artık. Çağın gereği gibi bişey oldu.
-
bize ne senin ne anladığından samsung fanboyu ne koreymiş peh -
Eğer tasarım böyle olcaksa arka kamera tasarımı Huawei Pura 70 serisini andırıyor. Huawei ben burdayım diyor resmen. -
Güzel tasarım hoşuma gitti.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
100 serisi Kasım ayında tanıtıldı ama ülkemize gelmedi bile. 6 ayda bir telefon mu çıkartılır ya? Firmanın da, Türkiye ayağının da köküne kibrit suyu. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X