Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.766
Cevap
186
Favori
429.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende Honor 200'ü 20250 TL ye almıştım. 250 TL kupon verdiler bana da daha önceki başka alışverişlerimde de aynı sıkıntılar olmuştu sağolsun hepsiburada bu konuda yardımcı oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben daha konuyu anlatırken hediye çekini tanımladım dedi. Çok iyiler bu konuda

• Realme gt 2 pro'yu 12.000 TL ye almıştım.Herkes saldırdı ürün tükendi.Bu da öyle olabilir.O özelliklerde bir telefon 30 dan başlıyor şimdi.Üstünden araba geçti.Gövde zerre hasar almadı.Üstte ekranda 1-2 Cm giiti..O yüzden Honor 200'ü aldım..

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Net bir bilgi yok iki model içinde. Gsmarena düz modeli incelememiş, pro için 4 yıl android demiş. Bekleyelim düz modeli incelesin ama bana 3 yılda yeter. Bir cihazı en fazla 8 ay kullanmışım bugüne kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt

Kur 2 ay sonra ne olur bilinmez .

• Tercih meselesi hocam, ben o kaba olan A55'i alıp bir de üzerine 360 derece tank kılıf uyguladım. Telefon şuan 300gr'dan daha ağırdır ve daha da kabalaştı. Bu mantıkla Unihertz Tank 3 Pro ya da benzeri tank darbe dayanıklılığı konseptli cihazların hiç satmaması gerekiyor.

@Buhar Abi hocam bu güncelleme meselesinde telefon konusunda android güncellmesi yine neyse de güvenlik güncellemesi ciddi. Tabi firmalar seve seve bu noktaya gelecekler. Avrupa birliğinden karar geçti diye biliyorum, şuan Amerika'da da bu konuda davalar var. Samsung bu regülasyona erkenden adapte olmaya çalıştığı için şimdiden bu sözü verdi. Hatta aynı düzenlemelerde değiştirilebilir pil konusunda da sınırlamalar var diye biliyorum. Yani kullanıcı kendi kendine eskiyen bataryasını değiştirebilmeli. Apple da bu sınırlamalar yüzünden type-c şarja döndü zaten. Dolayısıyla diğer firmalar da mecburen bu noktaya gelecekler ama direniyorlar. Onların direnmesini ise Samsung şuan kendi lehine kullanıyor. Amazfit Verge akıllı saatim vardı. Kullananlar bilirler efsane bir saatti hatta günümüzde bile iyi denebilecek bir donanıma sahip. Ama Amazfit basit bir güncellemeyle ekleyebileceği özelliği eklememekte direnip bu özelliği yeni saatlerine koyduğu için ve bu özellik de benim için kritik bir özellik olduğundan saati elden çıkarmak zorunda kaldım.

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt
    14 gün geçmeden mi yazmistiniz hocam, bir de hangi WhatsApp hattı

• Ben 20.500 Tl ye almıştım 3 gün sonra 20.000'e düştü. İade etmek istemedim 500 lira için. Acaba kupon tanımlatma şansım olur mu? Ve soru-cevap bölümünden mi yapmak lazım?

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam

• halsin kullanıcısına yanıt
    Ben iade kaydı açıp müşteri temsilcisi ile yazılarak hallettim sonra beni aradılar 1000 liralık kupon tanımlandı yalnız cihaz alındıktan 14 gün sonra kupon tanımlandı, cihazı iade etmemem için olduğunu düşünüyorum.

• halsin kullanıcısına yanıt

whatsapptan yazın 500 tl çek tanımlarlar

• Ali express ten aldığım kılıf geldi, vergi dahil 200 e almıştım.
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    aliexpress.
    Darbeye zırh vaka onur için 90 Lite 200 Pro 100 X50 X50I GT X9B Huawei Pura 70 Ultra artı telefon geri yumuşak silikon kapak - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007442659746.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.39123d12pRMTD8&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 9 Eylül 2024; 13:41:7 >

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, yan kenarları sert mi? Cihaza takınca kenarları kalınlaştırıyor mu hocam?

• dtabibi kullanıcısına yanıt
    Hesabım>müşteri hizmetleri nden bişeylere tıkladım. Canlı destek ve WhatsApp seçeneği çıkıyor. 1 Eylül'de sipariş ettim. Kargo teslim alma tarihinden itibaren 14 gün olması lazım.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Honor 90 alacaktım aslında baktim buda yakın fiyatı bunu düşündüm çok bir özellik vs anladim da yok zaten iyi fotoğraf çeksin hızlı olsun yeterlidir

• honor 200 pro ve iphone aynı anda kullanan var mı? honor 200'deki dynamic island deneyimi iphone'a ne kadar yakın acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 9 Eylül 2024; 14:11:46 >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    O zaman 200 modeli işinizi fazlasıyla görecektir bence.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

evet 1-2 mm ekrandan yüksek, sistem gezintisini hareketler ile kullanıyordum ama navigasyon tuşlarına döndüm. Koruma anlamında gayet iyi, dokusu tuş basma hissiyatı da gayet güzel. Tavsiye ederim.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam aman aman bir özelliği yok açıkçası, YouTube videolarını yukarı atıyor, geri sayım sayacını kurunca orada gösteriyor biraz daha jan janlı olabilirdi. Belki güncelleme ile gelir ileride. Bildirim baloncukları falan güncelleme ile göze hitap eder hale geldi.

Ha iPhone da bu ada nasıl kullanılıyor hiç bir fikrim de yok uzun süredir iPhone kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 9 Eylül 2024; 14:26:56 >
  • haqoco kullanıcısına yanıt

2 ay önce s24 ultra aldım 2. telefon olarak kullanıyorum, şimdi gördüm de honor 200 pro 30k'ya düşmüş.. hepsiburada'da hediye çekim de vardı.. biraz içim gitti açıkcası. s24 ultra'nın 4 te biri fiyata gelecekti telefon bana..

honor 90 kullandım 2-3 ay civarında çok memnun kalmıştım hatta smoothness s23 ultra'dan daha iyi gelmişti.

honor 200 pro şuan her anlam amiral gemisi katili tek cihaz gibi duruyor. İşletim sistemi de sade ve akıcılığı çok iyi. Yani utanmasam 3.telefon olarak honor 200 pro alacağım..

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.