Şimdi Ara

HongMeng işletim sistemi Android hakimiyetine zarar verebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google’in iki guzel servisi var, search ve maps. Diger her sey çöp..

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    hiç bir geliştirici Çin nüfusunu gözardı edemez. Windows Phone olayı çok farklı bir şey. eğer Çinliler Windows Phone kullansalardı neler olabilirdi bir düşün.

• Acilen alternatif e ihtiyaç vardı zaten, batı menşei os lar bişekilde engellendi veya rakip olmak istemedi bu zor süreç.. Çin bunu başaracak nadir ülke donanımıd a zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Ekrem bey diyor ki ya ipon alın yada Huawei. Nasılsa Ikiside bizim patronun dükkanı.
    zamzung mu alalim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen hawehawe yada ipon alabilirsin müsaade ediyorum np
    yok zamzung alacagim ben zamli zamli oyş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 11 Temmuz 2019; 15:7:24 >
  • 10 yıldan fazla mazisi olan Google'ın Android'i, işletim sistemi dünyasında 50 yıllık tecrübesi olan Apple'ın IOS'u varken, bu sistemler yıllardır gelişirken damdan düşer gibi ortaya çıkıp başarı sağlayacağını pek sanmıyorum. Başarılı olmasını isterim, yenilik iyi olur tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

10 yıldan fazla mazisi olan Google'ın Android'i, işletim sistemi dünyasında 50 yıllık tecrübesi olan Apple'ın IOS'u varken, bu sistemler yıllardır gelişirken damdan düşer gibi ortaya çıkıp başarı sağlayacağını pek sanmıyorum. Başarılı olmasını isterim, yenilik iyi olur tabi.
    Ben kendim 194 yaşındayım amerikan iç savaşında güneyin subayıydım. amerika da apple iç savaştan sonra köleliğe karşı kuruldu. ilk kurucusu abraham lincoln sonra sitiv jobs geçti başına. ios'u ben 1969 yılında kullanıyordum. hey gibi günler hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 18:27:45 >

Dediğim gibi sana serbest istediğini alabilirsin. Başkasına bu kıyağı yapmam haa only for you
    iyi o zaman ben hemen bir zamzung almaya gidiyorum

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

iyi o zaman ben hemen bir zamzung almaya gidiyorum

Alıntıları Göster
    Hala almadın mı???

• Alternatif her zaman iyidir.

Google kullanıcılarını mal olarak görüp, her daim sağıyor. Orneyjn klavye konusu.

LG kullanıyorum ve lg klavye seçtim ayarlardan. Sonra habire klavyeyi google klavyesi'ne ayarla diye bildirim çıkıyor. Sanki millet Google klavye (swype ve Google klavye) kullanmaya mecbur.

Adamların derdi, her klavye hareketini izleyip, bunu reklama dönüştürme.

• quote:

Hala almadın mı???

Alıntıları Göster
    aldim aldim

• Huawei kendi işletim sistemini geliştirme işini ciddiye almalı. Uygulama ekosistemi kısa/orta vadede nicel olarak iOS ve Android kadar zengin olamayacaktır. Ama buna gerek de yok. En popüler bin akıllı telefon uygulaması ve oyunu ekosisteme eklense çoğu kullanıcı için yeterli olur. Akıllı telefondan heves alınınca marketteki uygulamaların sayısal çokluğu anlamsızlaşıyor. Kullanıcıların birçoğu telefonlarına yüklediği yüz uygulamanın yirmisini aktif olarak kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

Ben kendim 194 yaşındayım amerikan iç savaşında güneyin subayıydım. amerika da apple iç savaştan sonra köleliğe karşı kuruldu. ilk kurucusu abraham lincoln sonra sitiv jobs geçti başına. ios'u ben 1969 yılında kullanıyordum. hey gibi günler hey

Alıntıları Göster
    Aşırı komiksin.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.