Şimdi Ara

Hondama hırsız girdi az daha çalıyorlardı :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Serencebey

1-) Immobilizerli arabalaları -Honda icin konusuyorum- alınan orginall 3 anahtardan bırı olan kırmızı ozel anahtar olmadan calıstıramazsınız...

2-) dıreksıyon kılıdı japonlarda sanıldıgı kadar saglam degıldır. bıraz zorlama ıle kırılabılır. yapılanlarını gordum...

kırmızı anahtar: yeni anahatar kodlamak için gereklidir, aracı herhangi bir şekilde çalıştırmaz
    The Power of Dreams Honda

2010 Honda City ES
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_gezer

evet kırmızı anahtarla denersek bir kere diğer anahtarlarla da çalıştıramıyormuşuz öle duydum sanırım şifreyi değiştiriyo yada sıfırlıyo öle bişi

yeni veya yedek anahtarı araca tanıtmada kullanılıyor diye biliyorum araştırmalarım sonucunda...

( kaynak:http://www.hondam.com/forum/index.php/topic,1027.new.html )

• geçmiş olsun kardeş.
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • Geçmiş olsun kardeşim Ürkütücü bir alarm şart

Orjinalden alıntı: set

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

ya bu "araba çalınınca ruhsat içinde olursa kasko parayı vermez" lafı doğru mu şehir efsanesi mi

Ruhsatı trafikden tekrar alabiliyorsun,önemli olan anahtarlardır. Kasko para ödemek için senden aracının anahtarlarını istiyor,yoksa ödemiyor.

Yedek anahtarı veririm bende

arkadaşlar bugün 19:00 civarı arabama girdim kontağı sokacaktımki kabloları gördüm düz kontak yapmaya çalışmış ama araba çalışmamış arabaya sağ arka kelebek camı kırarak girmiş kapıları zorlamış izler var ancak açamamış kafama bir çok soru takıldı

kontak anahtarı olmadan direksiyon kiliti açılırmı ?
    araba immobilizer var ancak polisler düz kontakla arabayı çalıştırmayı denedi arabadan gıv gıv sesler geldi yani gaz yese çalışcak yada öle bişi immobilizer bi işe yaramadımı şimdi yoksa böyle mi çalışıyo ?

Allah'a şükürler olsun arabam gitmedi maddi hasar var ama o kadar fazla değil sanırım ...

1.5 ay olmuşdu alalı artık kasko yaptırmayı düşünüyom bu arada araba imzamdaki araba

Allah kimseye göstermesin...beterinden korusun

NOT:Konuyu burayada açmamın sebebi alıcakların önceden bilgilenmesi içindir hondaya kapıyı zorlayarak yada başka bi şekilde girmek çok zor

geçmiş olsun kardeş bir arabada alarım olmalıdır şartt!!

• Kasko için şunu söyleyeblirim bir kasko firması bir örnek vermişti,

Adamın birini ısrarla kasko yaptırmaya çalışıyorlamış ama adam yanaşmıyormuş derken adam gitmiş yolun kenarındaki telekom a ait telefon santral kutusuna çarpmış, hemen kamu davası açılmış ve 1 haftada tamir edildiği için de telekom bu adamdan 1 haftalık o semtin ortalama telefon konuşma ücretini almış..

Eğer kasko yaptırsaymış bu hasarı da kasko firması ödeyecekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Ocak 2007; 14:39:55 >

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Kasko için şunu söyleyeblirim bir kasko firması bir örnek vermişti,

Adamın birini ısrarla kasko yaptırmaya çalışıyorlamış ama adam yanaşmıyormuş derken adam gitmiş yolun kenarındaki telekom a ait telefon santral kutusuna çarpmış, hemen kamu davası açılmış ve 1 haftada tamir edildiği için de telekom bu adamdan 1 haftalık o semtin ortalama telefon konuşma ücretini almış..

yok artık daha neler... türkiye de mi olmuş?
  • Geçmiş olsun

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Kasko için şunu söyleyeblirim bir kasko firması bir örnek vermişti,

yok artık daha neler... türkiye de mi olmuş?

Yıl 1999 , evet Türkiyede...

• quote:

arkadaşlar bugün 19:00 civarı arabama girdim kontağı sokacaktımki kabloları gördüm düz kontak yapmaya çalışmış ama araba çalışmamış arabaya sağ arka kelebek camı kırarak girmiş kapıları zorlamış izler var ancak açamamış kafama bir çok soru takıldı

araba immobilizer var ancak polisler düz kontakla arabayı çalıştırmayı denedi arabadan gıv gıv sesler geldi yani gaz yese çalışcak yada öle bişi immobilizer bi işe yaramadımı şimdi yoksa böyle mi çalışıyo ?

Allah'a şükürler olsun arabam gitmedi maddi hasar var ama o kadar fazla değil sanırım ...

1.5 ay olmuşdu alalı artık kasko yaptırmayı düşünüyom bu arada araba imzamdaki araba

NOT:Konuyu burayada açmamın sebebi alıcakların önceden bilgilenmesi içindir hondaya kapıyı zorlayarak yada başka bi şekilde girmek çok zor

İlk öncelikle geçmiş olsun diliyorum. İmmobilizer kolay kolay çözülcek bişi değil. Hele honda da hiç değil. Benim kanımca alarm peki etkili bi çözüm değil. En iyi çözüm olarak hondalar için yeni yapılmış bir otocode sistemi. Aracınıza bir şifre giriyorsunuz. Hırsız evden anahtarı alsa bile o şifreyi girmeden araç çalışmıyor. Oldukça güzel ve etkili bir çözüm. Zaten hırsızın eline anahtar geçmemişse immobilizer seni herzaman kurtaracaktır. Honda'nın birde güzel yanı immobilizer kodlayan anahtarcılarda bile anahtar kodlanamıyo.Benim bildiğim öyle bir anahtarcı yok. Varsada o Arkadaşı tebrik etmek lazım. tekrar geçmiş olsun. görüşmek üzere...

• Önceki hondamda seninkindendi ve aynı şekilde kelebek camı kırarak girmişlerdi arabaya. Düz kontak yapmaya çalışmamış ama teybi sökmeye çalışmıştı, tabi teybin sadece kafası çıkıyor arkası sabit olduğu için bayağı uğraşmış çıkaramamış ama ön göğsü kullanılamaz hale getirmiş birde arka koltuktaki yelekle bir büyük rakı sizlere ömür
    Ertesi gün alarm taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untouch -- 25 Ocak 2007; 15:16:54 >
  • arkadaslar immo bir çözüm değil bizimde 2000 ies civic vardı 3 sene önce çaldılar kaskoda yoktu araba uctu gitti siz siz olun aracınızın kaskosunu yaptırın ücret ne olursa olsun arabanızın fiyatından yüksek olacak hali yok ya bu durumdan ağzı yanan biri olarak söylyorum alarm immo yetmıyor:(
    Mutlu ve emniyetli kullanım için bilinçli bakım şarttır.
    mckotomotiv@hotmail.com
  • İmmobilizerden bahsetmişsiniz çok güvenilir fln die 98 civic kullanıorm küçük bir elektronik hilesiyle çözdüm immobilizeri, yani anahtarcıda yapılan sahte anahtarlada çalışıo araba. Denedim her türlü arabayada olacağına eminim yani çok güvenmeyin derim. Mantıklı bi açıklama isterseniz bunuda açıklarım size ( bu arada elektronik bolumu mezunuyum )

Orjinalden alıntı: nbctech

quote:

İlk öncelikle geçmiş olsun diliyorum. İmmobilizer kolay kolay çözülcek bişi değil. Hele honda da hiç değil. Benim kanımca alarm peki etkili bi çözüm değil. En iyi çözüm olarak hondalar için yeni yapılmış bir otocode sistemi. Aracınıza bir şifre giriyorsunuz. Hırsız evden anahtarı alsa bile o şifreyi girmeden araç çalışmıyor. Oldukça güzel ve etkili bir çözüm. Zaten hırsızın eline anahtar geçmemişse immobilizer seni herzaman kurtaracaktır. Honda'nın birde güzel yanı immobilizer kodlayan anahtarcılarda bile anahtar kodlanamıyo.Benim bildiğim öyle bir anahtarcı yok. Varsada o Arkadaşı tebrik etmek lazım. tekrar geçmiş olsun. görüşmek üzere...

Öncelikle geçmiş olsun Murat kardeşim..

2001 öncesi immobilizerli araçların anahtarları kopyalanabiliyor.. Tabi bazı markaların farklı teknolojileri sebebiyle bazı 2001 önceleri kopyalanamıyor.. Fakat ufak istisnalar dışında hiçbir markanın 2001 ve sonrası araçlarının anahtarlarını yapamıyorlar.. Deneme fırsatını bulduğumuz araçlar arasında, 1998 Cherokee jipi kopyalayamadılar fakat 1999 Mercedes C serisinin çipini bir güzel çözdü alet.. 2001 sonrası hiç denediğim olmadı fakat dediğim gibi zaten bir iki istisna hariç yapamıyorlar 2001 sonrasındakileri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 11 Nisan 2009; 15:33:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.