Şimdi Ara

HONDAcılar Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretilcek de ben resimlerini bulamadaım elimdeki dergide var ama size gösteremiom....Bulan arkadaşlar koyarsa ii olur............Yalnız sedan arkadan çok kötü olmuşşş önden de accord zaten....Kokpit de ii...Motor da..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Üretilcek de ben resimlerini bulamadaım elimdeki dergide var ama size gösteremiom....Bulan arkadaşlar koyarsa ii olur............Yalnız sedan arkadan çok kötü olmuşşş önden de accord zaten....Kokpit de ii...Motor da..

Eyvallah kardeş. Ben de merek ediyorum aslında. Civic sedan lamayı istiyorum. Motor olarak bir farkı var mı yeni civic'in?
  • Hondanın karizmasına karizma katacak bi araba
  • bi arkadastan hondaların servis bakım yedek parça masraflarının yüksek olduğunu duydum.1.6 sedan civic almayı düşünüorum.Bakım masrafları ne kadar olur?Bide 1.6 sedan civic'in standart donanımında cd çalar,klima ve abs var mı?
  • standart donanımda hepsi var pek pahalı da değil zaten bakımı sana LS ve ES arasındaki farkları yazıyım
    Lsde 2 hava yastığı var esde 4
    Cd çalar + Kaset çalar var esde
    Çelik jant var esde........
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ecar limon

quote:

Üretilcek de ben resimlerini bulamadaım elimdeki dergide var ama size gösteremiom....Bulan arkadaşlar koyarsa ii olur............Yalnız sedan arkadan çok kötü olmuşşş önden de accord zaten....Kokpit de ii...Motor da..

Eyvallah kardeş. Ben de merek ediyorum aslında. Civic sedan lamayı istiyorum. Motor olarak bir farkı var mı yeni civic'in?

Motor olarak fark var ama:
    1.6 motoru nası bilmiom ek olarak 1.8 ve 1.4 motor eklencek galiba yukarıda veya başka honda linkinde vardı ben yazdım teknik özelliklşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 23 Ağustos 2005, 21:31:52 >

• Yaw arkadaşlar sorum olacak size honda typr-R 3sene soora kaç YTL olur soru geyik amacıyla sorulmamıştır
  • quote:

Orijinalinden alıntı: jeandan

Yaw arkadaşlar sorum olacak size honda typr-R 3sene soora kaç YTL olur soru geyik amacıyla sorulmamıştır

2.el 30-35 e bulunur herhalde şimdi ben en ucuz 45.000 gördüm..

• 240 hp gösterio
  • Walla babalar gibi arabaymış neyse yapcak bişe yok ama içim cızzzzz etti gerçekten mugen eli değmiş boru değil walla
  • Yaa gidip de 60-70 milyara salak sulak araba alan gençlere yanıom walla...
  • Bu 2. el çok yau bırakın bunu babalar gibi 2006 model alın... 58 liste fiyat, 57.5 a falan bırakırlar.. Zaten yapılcak modifiye işlemleri belli..
  • BEYLER BİR ARAKADAŞIM S200 ARIYOR.EN FAZLA 35000 YTL VEREBİLİR.BU FİYATA ARACI NEREDEN BULABİLİR???NE KADAR BAKTIYSA HEP DAHA PAHALILAR ÇIKMIŞ.BİR DE BU ARACI ALANLAR GENELDE HIZ YAPMAK İÇİN ALIYOR VE SONUNDA ÇOĞU DA TAKLA ATIYOR.ARACIN TAKLA ATIP ATAMDIĞINI NEREDEN ANLAYABİLİRİM???BİR DE NELERE BAKMAM GEREKİR???
  • s2000i o fiyata bulamaz herhalde taklada atmaz o araba ama fazla hızlıdır kendileri
  • quote:

Orijinalinden alıntı: jeandan

s2000i o fiyata bulamaz herhalde taklada atmaz o araba ama fazla hızlıdır kendileri

BELKİ BULURUM UMUDUYLA ARKADAŞ ARIYOR.BU ARADA JEANDAN NE ADAMLAR VAR...ADAM YOLDA DÜZGÜN GİDEMİYOR AMA GİDİP S200 ALIYOR VE TAKLA ATIYOR...(BEN ŞAHSEN GÖRDÜM)
  • Zzaten ii arabalar genelde sürmeyi bilmeyenlerin oluo.... Senin arkadasş TT bulur belki...
  • quote:

Zzaten ii arabalar genelde sürmeyi bilmeyenlerin oluo.... Senin arkadasş TT bulur belki...

kardeş o ilk cümlene ben girmiyorum değil mi?????bu arada adam s2000 hastası artık bulamazsa başka tercihlere yöneleceğiz...
  • Yok yaa sen girmezsin hepsi demedim yaa genelde dedim....Bakıom adamın altında var 7.45 salak salak manevra yapmaya çalışıo..VS..
  • eyvallah hocam...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.