Şimdi Ara

HONDA PCX 125 + SJ1000 ACTION CAM (KASK BAĞLANTISI) + BRANDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Michelin denilen bu lastik dört mevsim mi peki?

Evet yumuşak hamurlu olduğu için her mevsim asfaltına uyum sağladığı söyleniyor.
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 günde 150 km yol yaptım, sen 1 günde yapacaksın sorun olacağını sanmıyorum ama dik oturmaktan biraz belin veya sırtın ağrıyabilir. 100 km'de bir mola verirsen 10 dk falan rahat rahat gidersin.

Açıkçası sigortayı çok incelemedim ya yaptırdım geçtim tüm firmalar zaten aynı teminatı veriyorlar.
    Bir ara bakarım demiştim, sigortacini'den yaptırmıştım istersen arayıp bilgi alabilirsin.

Umarım sen de alırsın bir PCX ve aramıza katılırsın. En kısa zamanda bekliyoruz seni de aramıza.
  • Haklısınız ben de Michelin City Grip düşünüyorum da uygun zamanı bekliyorum. Havalar şu an iyi gibi benim lastikler de 15000 km görmüşler, değişim istiyorlar.
    Ben hesaplama yapmadım valla koyuyorum benzini akıp gidiyor PCX
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Kendi PCX'imin yerine koydum da içim acıdı ya. Ben gözüm gibi bakarken elin hırsızı gelip neler yapacak oğluma. Gece gece sinirlendim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Yeni motorsiklet alan arkadaşlara hayırlı olsun kazası belasız uzun yollar nasip olsun inşallah
    Bende pcxi ilk çıktığı andma beri takip edip alamayan bi scooterciyim 5 bine sıfır alaınabilecek zamanda alamamıştım şimdi o fiyata alanlar 6 bine satıyolar motorlarını :)
    gelelim benim hikayeme bende de bi.pcx hayranlığı vardı alamadığım için bu yaz kafaya koymuştum 4 yıllık emektar mondial 150 zcmi 30 bin kmde 1100 tlye satıp iyi bi motor alıcaktım
    Aradım taradım pcx fiyatları pahalı geldi ya kmsi yüksekya çizik kazalı vs. Benim aklmda 5,5 bin tl filan vardı o aralıkda iyi motor bulamadım
    Bende diğer hayran olduğum sym gts 250i evo bakmaya başladım onu araştırırken kymco xciting250i tavsiye edenleri gördüm aklımda bu iki motor vardı fiyat aralığım 7,5 - 8bin arasıydı pcxe 5,5-6 vermekdense bu tercih aklıma yatmışdı hem büyük cc hemde daha heybetli motolardı
    Uzun lafın kısası izmirden tokatta sym bulmuştum yol uzunda olsa gidip alıp gelicektim son anda manisada xciting buldum 2011model daha 1900 kmde tornavida dahi değmemiş motora kısmetimiz bunaymış dedim, büyük lastikleri ve heybetli duruşuda beni cezbetti aldım geldim
    Şimdi motor sürmenin keyfini yaşıyorum gerçekden süper makinaymış 100km hıza nasıl çıkıyo anlamıyorum bile araç sollamak inanılmaz rahat kesinlikle
    Ha sym mi kymcomu derseniz kesinlikle ikiside çok iyi ve satış rekorları kırmış kalitesi tartışılmaz motorlaf symnin beni cezbetmesinin sebebi önden görünüşüydü gündüz farı filan çok yakışıklıydı, kymcoda daha iri ve büyük lastikli ve kalkış çok seri
    Tasarım zevk meselesi kimisi sym beğenir kimisi kymco ben xciting almama rağmen sym evonun tipini daha çok beğeniyorum
    Biraz uzun oldu herkese kazasız belasız yolculuklar arkadaşlar
    Izmirden arkadaşlr varsa görüşebiliriz ;)

Hocam tam olarak benim düşündüğümü yapmışsınız. :) Şu an ben Yamaha commuter kullanıyorum ve artık konfor istediğim için bir maxi scooter düşünüyorum. Ve aklımda ilk PCX vardı. Fakat tek düşündüğüm nokta 125 cc. olmasıydı. Zaten şu an 125 cc biniyorum ve uzun yola gerçekten yetmiyor. Ben de PCX i araştırırken SYM Joyride, GTS 250 ve 250 Evo'ya rastladım ve gerçekten çok hoşuma gitti derken bir de Xciting'i gördüm ve bu da harika dedim içimden. Honda kalitesi tabii ki tartışılmaz ama SYM ve KYMCO da çok çok iyi markalar. Kesinlikle tercih edilebilir. Ve PCX'den bu modellere geçilebilir. Çünkü 250 cc çok büyük bir fark yaratır. Fiyat aralığım gereği Evo ve Xciting'den vazgeçtim ve bir GTS 250 buldum. Makina gerçekten çok temizdi, 2009 modeldi ve 8500 km'deydi. Tam alacağım derken çok büyük bir ayrıntıyı kaçırdığımı farkettim. GTS 250'de enjeksiyon değil karbüratör var ve bu da hemen hemen bir otomobil yakıtı demek. Bu yüzden hayal aşamasında kaldı benim motorsiklet. Şartları zorlayıp bir Evo veya Xciting düşünüyorum önümüzdeki yaza. Ya da uygun olsun diyecek olursam da Joyride düşünüyorum. Sonra da keyifli uzun yollar yapmak istiyorum :)
    Motorunuz hayırlı olsun, kazasız-belasız binin.

• nekatronik N kullanıcısına yanıt
    amin hocam hepimize kazasız belasız sürüşler
    Symde kymcoda kendini ispat etmiş motorlar
    Şu sıra sym evoların ikinci elleri birsz pahalı nedense benim aklımda ankara ve tokattaki sym evo vardı ilanlar hala duruyo malu sitede
    Dediğim gibi ben sym evonun özellikle önden görünüşüne hastayım gündüz farı filan ama xcitinde gerçekdennçok heybetli ve iri bi motor o cüsseye rağmen kalkış ivmelenme filan müthiş
    Neyse pcx konusunu meşgul etmeyelim
    Gider ayak pcxi öveyim böyle bi yakıt yok sakin kullanımda 10 kuruş çok rahat yakalanbiliyo :)
    benim xciting 2700 km oldu 19 krş gördüm 5000 kmye kadar 16-17 olur tahminim ama agresif kullanıyorum hevesimi atamadım daha :)
    herkese güzel keyifli kazasız beladız sürüşler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.