Şimdi Ara

Honda'nın Türkiye'de üretilen ilk scooter modeli PCX125 ön siparişe açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla sevinemiyorum çünkü bulunduğum yerde bu motoru kullananların %90'ı tas kafalar ve ergenler oluyor ve trafiğin ağzına ediyorlar. Bu haber yolda daha fazla tas kafalı/ergen göreceğiz demektir

• Bu fiyata bile satması biraz zor. Zira BİM'de bile 60 bin TL ye satılıyor. Millet artık kalite ve markaya bakmıyor. Ucuz olsun ayağımı yerden kessin yeter mantığıyla yürüyor.

• Sarı sitede 2. ele param yetmedi bende ön sipariş verdim (; Haziranda teslim edilecek gelişmeleri yazarım.

Aslında ön yargım yok hem mondial hem de cf moto kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim çinliler gerçekten çok kaliteli değiller ve senin verdiğin örnek hintliler üzerine farkettiysen ben hint malına laf söylemedim aynı motoru ben de kullandım baya seri kalkıyor ve çok ucuza almıştım.

Bu arada 230 bine 450sr almıştım motor fiyatına göre çok iyi ama gittiğin servis bir sorun olduğunda gördüğün muamele bile neden ucuz olduğunu anlamanı sağlıyor.

Durduk yere arka stop kapandı sabit ışığı bile yanmıyordu 1 hafta sadece bunun için serviste kaldı motor

Sürekli tekler gibi garip bir ses çıkarıyordu - egzozdan gelen ısı motorun grenajını eritti - stickerleri giderken üstünden söküldü daha aldığım 2.gün oldu bu  tamam bu paraya motorla 200 görüyosun şekilli şukullu eyvallah ama her şeyin bir bedeli var işte honda olsa sağından solundan ses gelmesinden endişe etmezdim motor kitlese bile en azından arkanda duracak bir servis olduğunu bilmek ve iyi hizmet almak varken neden ucuza çin rezilliği çekesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 20 Mayıs 2026; 13:12:13 >

Haziran teslimde fiyat sabit.Bana temmuz da sıra gelir dediler , 10 lira da kapora verdim ama xmax yada xmax a dönebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor, güven, daha az servise gidip gelme rahatlığı, acaba ne zaman motor yer, inşallah Şanzıman dağıtmaz vs gibi sorular olmadan, uzun süreli bir motor keyfi. Tabii başka markaları karalamaya gerek yok ama Çin malı motor alıp sürekli servisle uğraşıp, delirip motoru yakmayı düşünen çok insan gördüğüm için söylüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.