Şimdi Ara

...:::HONDA JAZZ FUN CVT SEYİR DEFTERİ:::... (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.488
Cevap
25
Favori
173.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabanın yedek parça kodlarını bilen varsa Allah rızası için acilen yazsın, konu sahibine de bildirelim ilk mesaja eklesin bir zahmet. Polen filtresi ve ön fren balatası alacağım, kodu falan karman çorman yazmış satıcılar, ayrıca doğru kod nedir hangisidir onu da bir türlü bulamadım.
  • cıngıllı C kullanıcısına yanıt
    Tüm konuyu incelemedim ama şu foruma bir bakınız.

http://jazzcikardesler.com/forumnew/index.php?topic=3323.msg92193#msg92193
  • insaat2121 kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkür ederim. bugün inceledim orayı, 2005 için var o konuda parça kodları :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıngıllı

Arkadaşlar bu arabanın yedek parça kodlarını bilen varsa Allah rızası için acilen yazsın, konu sahibine de bildirelim ilk mesaja eklesin bir zahmet. Polen filtresi ve ön fren balatası alacağım, kodu falan karman çorman yazmış satıcılar, ayrıca doğru kod nedir hangisidir onu da bir türlü bulamadım.

http://www.sakurafilter.com/index.php/productdetail/index?snum=CAC-16130&title=Sakura%2520Number%2520-%2520CAC-16130&id=2
    Bu polen filtresini kullanıyorum, çok iyi. Ama zor bulunuyor. Buradaki ölçülere göre başka markalara da bakabilirsiniz.

https://www.trwaftermarket.com/tr/catalogue/product/GDB3493/#Tab4
    Bende balata konusunda aynı sıkıntıyı yaşadım ve en sonunda uygun balatayı buldum. Aloparçadan almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 24 Aralık 2015; 21:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Sonunda yaaa, çok teşekkür ederim hocam :)))) bu bilgiler zaman içinde sayfalar arasında kaybolur hocam keşke ilk mesaja ekleseniz, başka arayan olursa kolayca bulsa
  • cıngıllı C kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Doğru söylüyorsun, en kısa sürede ilk sayfaya ekleyeceğim.

• Aracım !
    ...:::HONDA JAZZ FUN CVT SEYİR DEFTERİ:::...
  • Merhaba arkadaşlar.Bende 111.yıla özel opel corsa var.Fakat aracımı değiştirip 1.3L Elegance (Otomatik vites) almayı düşünüyorum.

Bu iki araç arasında iç hacim olarak fark var mıdır?Çünkü 2 yaşındaki kızım çocuk koltuğuna oturdugunda ayakları ön koltuğa değmeye başladı.Bende trafikte çok büyük bir araçla boğuşmak istemiyorum.

Yeni alan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

İyigünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcangoz

Merhaba arkadaşlar.Bende 111.yıla özel opel corsa var.Fakat aracımı değiştirip 1.3L Elegance (Otomatik vites) almayı düşünüyorum.

Bu iki araç arasında iç hacim olarak fark var mıdır?Çünkü 2 yaşındaki kızım çocuk koltuğuna oturdugunda ayakları ön koltuğa değmeye başladı.Bende trafikte çok büyük bir araçla boğuşmak istemiyorum.

Yeni alan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

İyigünler.

Corsa'ya nazaran iç hacminin geniş olduğu kesin. Ama siz yine de showrooma kızınızla bir gidip deneyin.

• 2015 Yılının En Güvenli Otomobilleri Belli Oldu

Supermini kategorisinde Honda Jazz

http://www.otohaber.com.tr/fotohaber/Servis/2015-yilinin-en-guvenli-otomobilleri-belli-oldu?page=5

http://www.euroncap.com/tr/derecelendirmeler-ve-oedueller/s%c4%b1n%c4%b1f%c4%b1n%c4%b1n-en-%c4%b0yisi/2015/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 18 Ocak 2016; 11:57:08 >

• Benim gibi bir takım ilginç sorunlar yaşayan var mı merak ettim.
    1- Direksiyonun üzerindeki kaplama neredeyse tamamen soyuldu
    2- Sağ ön kapının cam açma düğmesi arıza yaptı garantiden değiştirdim
    3- Ayna açma/kapatma düğmesi arıza yaptı garanti için başvurdum değiştirilecek.
    4- Klimanın üst butonlarının ışıkları çalışmamaya başladı (Auto/On-Off ve Hız düğmesi). Farlar yandığında butonların ışıklandırması çalışmıyor
    5- Yine farlar yandığında radyonun altındaki havalandırma kontrol ve cam/ayna ısıtma düğmelerinin aydınlatma ışıkları çalışmıyor.

Klima ve havalandırma ışıkları için konsolun komple sökülmesi gerekiyormuş. Sökün diyeceğim boş bir zamanda
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Araba kaç model, üretim yeri neresi, kaç km'desin?

Benim araç 2012 model, Çin üretimi ve 42.000 km'deyim. Bahsettiğin sorunların hiçbirisi bende yok. Direksiyonu sıkmadan tutarım. İlk aldığım gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Araba kaç model, üretim yeri neresi, kaç km'desin?

Benim araç 2012 model, Çin üretimi ve 42.000 km'deyim. Bahsettiğin sorunların hiçbirisi bende yok. Direksiyonu sıkmadan tutarım. İlk aldığım gibi duruyor.

2012
    2013 Şubat trafiğe çıkış
    Üretim yeri sanırım Çin

Çin üretimlilerin motor şasi no.ları LUC ile başlıyor. Benimki Çin üretimi olmasına rağmen sorunsuz.

Söylediğiniz arızaların bir kısmı elektriksel. Aküyle ilgili de olabilir. Benim halen daha orjinal aküsü üzerinde.

Çok km yapıp aracı hor kullanmamışsanız size kusurlu bir araç denk gelmiş. Yapacak bir şey yok. Garantisi bitene kadar kullanır, ondan sonra elden çıkartırsınız.

Geçmiş olsun. Yıllardır Jazz ile ilgili forumları takip ederim bu kadar üst üste sorun yaşayan görmedim. Bu da bir şans belki de.

"Yine farlar yandığında radyonun altındaki havalandırma kontrol ve cam/ayna ısıtma düğmelerinin aydınlatma ışıkları çalışmıyor." demişsiniz.
    Bu yanmayan ışıklar için yine forumlarda o bölüme biraz sertçe vurun (kırılmayacak ölçüde yumruk atın) deniliyor.
    Ve bunu yaptıktan sonra ışıkların yanmaya başladığı söyleniyor. Bir kişiden değil bir kaç kişiden duydum bunu.
  • 50 bin tl istiyorlar hala düşmedi sizce eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

50 bin tl istiyorlar hala düşmedi sizce eder mi?

Ben de satsam 50 Binden aşağı satmam. Aracı sıfır aldığımız fiyattan daha yüksek bir rakam ama satıp başka araba almak istediğimizde onların fiyatı da uçmuş oluyor maalesef.

Bu fiyatı hak eder mi? Otomatik sorunsuzluğu, geniş iç hacmi, kullanım kolaylığı ve sayamadığım birçok özelliğinden dolayı hak eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: insaat2121

Geçmiş olsun. Yıllardır Jazz ile ilgili forumları takip ederim bu kadar üst üste sorun yaşayan görmedim. Bu da bir şans belki de.

"Yine farlar yandığında radyonun altındaki havalandırma kontrol ve cam/ayna ısıtma düğmelerinin aydınlatma ışıkları çalışmıyor." demişsiniz.
    Bu yanmayan ışıklar için yine forumlarda o bölüme biraz sertçe vurun (kırılmayacak ölçüde yumruk atın) deniliyor.
    Ve bunu yaptıktan sonra ışıkların yanmaya başladığı söyleniyor. Bir kişiden değil bir kaç kişiden duydum bunu.

Bu yöntem üstteki klima kontrol ışıklarında işe yarıyor, ancak bir kaç dakika sonra tekrar sönüyor. Çok rahatsız edici. Ayrıca radyonun altındaki yerde işe yaramıyor. Özellikle kışın gece araç kullanırken buhar çözücü düğmesine kolay ulaşamamak can sıkıcı

Çin üretimi 2012 cvt var bende ilk sahibiyim. 35000i geçti. Dediklerinizden hiçbiri yok.

• 50 bin bakımı dışarıda yaptıracagım yg tavsiyeniz varmı.10/40 YADA 5/40
    birde soru şu yakıt filtresi ve buji ne zamn degişir.
    Son olarak fren hidroligi dolu eklesem yetermi
    2012 model fun cvt
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.