Şimdi Ara

Honda jazz düz vites 2011 yarın almalımıyım yoksa ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman.

Sanırım alacağım ama rengine karar veremedim siyah ve beyaz arasında muazzam fark var gibi farklı araç gibi duruyorlar.Arabanın siyah olması dezavantaj gibi.
  • Beyaz renk her zaman favorimdir. Hem güneşi çekmez, hem çizikler belli olmaz hemde kirli bile olsa belli etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Beyaz renk her zaman favorimdir. Hem güneşi çekmez, hem çizikler belli olmaz hemde kirli bile olsa belli etmez.

Onuda geçtim sanki otomatik almalıydım.3-4 bin fazla bütçe sorun değildi umarım pişman olmam birgün satmak zorunda kalırsam.Hem siyah hem manuel olması endişe yaratıyor ama konuda arkadaşlar iyi fiyat diyor.Alacağım yarın sabah
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Siyah asil renktir. Ancak bakımı (temiz tutması) zordur. Bunun dışında kafanıza bir şey takılmasın... 2008 Jazz'ım siyahtı... Şimdi ise beyaz bir araca biniyorum. Kafanızı daha fazla karıştırmayayım.
    Aynı özelliklerde bir beyaz bir de siyah varsa benim tercihim beyaz olurdu. Ancak renkten ziyade ikinci elde bakımlı ve temiz olmak gibi çok önemli kriterler var bence.
  • Aracı aldım akrabaların hışmına uğradım. Bu kadar para verip manuel araba almak nedir nasıl bir düşüncedir. Resmen arabayı yerin dibine soktular. Manuel jazz eşittir çöp diyrn bile oldu. Otomatik almalıymışım. Vay arkadaş.

Bu arada aracı almakta yardımcı olan bütün arkadaşlara tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 3 Eylül 2015; 21:04:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Aracı aldım akrabaların hışmına uğradım. Bu kadar para verip manuel araba almak nedir nasıl bir düşüncedir. Resmen arabayı yerin dibine soktular. Manuel jazz eşittir çöp diyrn bile oldu. Otomatik almalıymışım. Vay arkadaş.

Bu arada aracı almakta yardımcı olan bütün arkadaşlara tşk ederim

İçinize sindiyse sıkıntı yok.Akrabalar binmeyecek sonuçta arabaya.Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.