Şimdi Ara

Honda Eğitim Merkezi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ahali küçük bir sorum olacak. Ben seneye Güvenli Sürüş 1 ve 2'ye katılmayı düşünüyorum. İnternet sitesinde ücret olarak 545 TL yazıyor. Ödemede taksit imkanı var mı yoksa direk elden nakit olarak mı vermek zorundayız? Buna dair bi bilgi bulamadım bilen varsa beni aydınlatmasını rica ederim

• İnternetten kayıt sırasında kredi kartı tek cekim veya havale ile ödeniyor. Taksit imkanı en son baktığımda yoktu. Ama kredi kartı ile tek cekim ödeyip sonra belli bir komisyon karşılığında bankaya taksit yaptırabilirsin.
    Bir de Honda fan club'a üye olup üye numarasını girerek küçük bir indirim elde edebilirsin. Online üye olunabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirmik K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi forumlar
  • taksit yapılıyor , ben world kart 3 taksit yaptım , güv. sürüş 1
  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    Oyleyse iyiymis hocam sagolun. Maksimum 3 taksit oluyor sanırım?

• sevenpounds kullanıcısına yanıt
    egıtım aldıgınızda tecrubenız var mıydı
    bende alayım dıyorum bu yaz ama 2 yı mı alsam dırek 10 bıne yakın tecrubem var ıstanbulda

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben birinci seviye egitimine gittim uzun yol tecrubem vardi, 1000 lik motorla gelip 60 70 bin tecrubem var diyen arkadas olmuştu ayni gruptaydik. Vr inan motor kullanmayi bilmiyormusum dedi bana siralama da ortalardaydi. Bence direk birinci seviyeden baslayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    bırıncı de vıraja gırme fren vs gıbı egıtımler var mı baya tatmın eder mı egıtım sonunda
    yanı bunlar bende karaduzen hep bi tereddüt

Tabi tmel olabilecek hersey var inanin motoru yeniden kesfetmis gibi ilk kez biniyormus gibi hissedeceksiniz. Mesela ben ayagimi yere koymaya alistigim icin bununla alakali cok sorun yasadim ustumden attim sayilir ama hala istemdisi ayagimi yere koyarim arasira.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkurler

Rica ederim hakkinizda hayirlisi olsun.

Benim bisiklet hariç hiç tecrübem yoktu ,
    tavsiyem 1. seviyeden başlamanız , temeli sağlam alın , tecrübe zaten yapacaksınız , önce 1.seviye , 3-4 ay sonra 2.seviye çok iyi olur görüşündeyim.
  • hafta sonları dolu genelde yazı beklıyorum hafta ıcı kayıt ıcın veya tavsıyesı olan var mı kayıt ıcın kacında acılıyor mesela

Ayin sonuna dogru 3/4 gun boyunca surekli takip edin yayinlanmasi lazim cok cabuk doluyor.

• Hondanın eski eğitmenlerinden Aydın hoca kendi firmasını kurdu o fiyatlara birebir eğitim veriyor.
    Smart Riding Academy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.