Bildirim
Honda Civic Otomatik Lpg Sizce Nasıl? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yarıdan fazlası uzun yolda yapılan ilk 3 bin km ortalaması bu. İlk bin km uzun yolda 6.5 ortalama yaktı, otobanda hız yaparak. Ama mesela köye çıkıyorum sırf dağa tırmanış şeklinde bir yol, ortalama 11-13 çıkıyor, tabi dönüş de iniş olduğu için 4.5 litre ortalama çıkıyor , yine de gidiş dönüş ortalaması 8-9 litre oluyor toplamda. Uzun yol ortalaması ekonomik kullanımda 5 litre civarına da inebilir, ben yolu boş geniş görünce 150-170 görmeden tamamlayamıyorum maalesef şehirlerarası yolu
Arabayı sadece hafta sonu gibi kullandığım için de Lpg ile uğraşmak istemedim. -
Bakımları10.000 de bir ve bakım fiyatlarının pahalı olduğunu söyledi bugün arkadaşım.Adana,Mersin bayileri hiç indirim yapmadıklarını söyledi.
Bende bu fiyat aralığında tercihimin egea olacağını belirttim.Hemen Mersin bayisine gittik.Deneme sürüşü yaptık.
Aracı çok beğendi.Bir hafta kiralayıp uzun yol yapacak.Beğenirse alacak.
Bence kiralayıp kullanmadan araç alınmaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X