Şimdi Ara

Honda civic fd6 ön kısımdan gelen lakır lukur ses. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
50.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet erzurumda yaptırdım direk direksiyon kutusu için ne kadar aldı bilmiyorum ama yaptığı işleri söyledi rot balansa girmiş direksiyon kutusu tamir edilmiş amortisör bilyaları sökülüp yağlanmış bunun dışında arka salıncaklar da tornaya girdi heralde toplam 750tl tuttu direksiyon kutusu için 400-450 tl arası bir şey yazmış olabilir.
  • burakarda38 kullanıcısına yanıt
    Evet tikirti sesine bende sinir oluyorum ama artik alistim. Kutuyu sokturup risk almakta istemiyorum. Direksiyonda herhangi bir titreme toplamama gibi bir sorunum yok zaten. Servis bosluk var dedi ama bence hersey normal gibi. Oldugu yerde cevirince bi ses geliyor o da amortisor ust rulmanlari yaglanacak dedi. Ben izmitte ikamet ediyorum burdaki bir usta elletme dedi daha sonra yine tekrarlarmis. Maslak oto sanayi sitesinde koç torna varmis ama ben sokturme konusunda kararsizim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim araçta da ayni ses başladı. Usta aynen Sizinkiler gibi amortisör üst rulmanlari yaglanacak dedi. Çamurluk davlumbazlari görevini çok iyi yapmadigi için toz toprak rulmanlarin oraya gidiyormuş ve bu şekilde ses yapmaya sebep oluyormuş. Vaktim yoktu sokturemedim ancak geçici çözümü söyledi ustam. Tazyikli suyu tam amortisore doğru tutarken biriside direksiyonu tam sol tam sağ yaparak oradaki kirleri götürmeye yariyor. Tabi ki de geçici çözüm. Bende 2 hafta sonra tekrar basladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuryel87 O kullanıcısına yanıt
    selamlar onuryel aracınızın direksiyon kutusunu yaptırdığınızdan beridir bir sıkıntı var mı tekrarlamadı umarım? bende yaptırmayı düşünüyorum.Saygılar
  • yaptır yaptır
  • Herkese selamlar arkadaş nihayet sorunuma çözüm bolmuş bulunuyorum.Geçenlerde İstanbul a yolum düştü orda işinin erbabı bi direksiyoncu bulduk 350 tl ye aynı dükkanda direksiyon kutusunu söktüler iki saat gibi bir sürede tamir ettiler ve taktılar.Şu an ses falan kalmadı tamir ettireli 15 günden fazla oldu direksiyonda birazcık sertlik kaldı onunda zamanla geçeceğini söylediler.Usta direksiyonun bir daha direksiyon kutusunun arıza vermeyeceğini söyledi ama dikkat edilmesi gereken bir konu direksiyon kutusu üzerinde bulunan körükleri rutin bakımlarda kontrol ettirmem gerektiğini körüklerde her hangi bir yırtılma falan var sa hemen yenisinin takılması gerektiğinin aksi halde arızanın bu kremiyer miline toz su kaçması sonucu paslanıp arıza verdireceğini söyledi inşallah uzun ömürlü olur:)
  • Hadi iyisin gene
    inşallah yine çıkmaz sorun
  • burakarda38 kullanıcısına yanıt
    SİZİN ARACINIZDA HONDA VE SERİLERİNDE FABRİKASYON Bİ ARIZADIR BİZ BUNU REVİZYONUNU FABRİKASYONDAN DAHA SAGLAM TIKIRTI BURÇLARINI DİREKSİYON KUTUSU İÇERSİNDE SABİTLİYEREK VE GARANTİ VEREREK YAPIYORUZ VE MÜMKÜN OLDUGUNCA ARAÇLARIN HER 10.000 BAKIMLARINDA DİREKSİYON KUTUSUNUN KÖRÜKLERİNİN RUTÜN KONTROLDEN GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM HELEKİ KIŞIN SU ALMA İHTİMALİ 100/100 DÜR BİRAZDA BİZLER GAYRET GÖSTERMELİYİZ SEFAKÖYDE NEHİR HİDROLİK TAMER USTA 1997 YILINDAN BERİ BU SEKTÖRDE DİREKSİYON İŞİNİN USTASI EPS DİREKSİYONLARIN REVİZYONUNU BİLGİSAYAR TARAMASINI TÜM AŞAMALARINI TİTİZLİKLE TAKİP EDEREK İŞİMİZİ BİTİRİYORUZ VE ARAÇ PLAKASINA GARANTİ FİŞİNİ YAZARAK FATURANIZ İLE SİZLERİ GAYRI RESMİ ŞEKİLDE GÜLERYÜZLÜLÜGÜMÜZDEN EKSİKLİK VERMEDEN UGURLUYORUZ 0 539 255 09 71 DİREKSİYON YAĞ KAÇAKLARI DİREKSİYON SES GÜRÜLTÜLERİNİ DİREKSİYON AGIRLAŞMALARINI ORJİNAL DİREKSİYON HAFİFLEŞTİRMESİNİ BİLE DAHA YUMUŞATABİLİYORUZ SAYGILARIMIZLA




  • izmirde şubeniz varmı
  • Sayin Nehir hidrolik ilginize tesekkur ederim Direksiyon sorunu yasayan arkadaslara gayet aydinlatici cevap yazmisiniz forumlarda direksiyon sorunu ile ilgili fazla bir sey paylasilmadigini gorerek acmis oldugum forum cok acik ve net bir hal aldi. yine burada zaman zaman direksiyonumun tamirinden sonraki surecleri paylasacagim bir ay oldu gayet menmunum problem yok daha.artil daha icime sinerek biniyorum aracima.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver burakarda38 senin sorunun çözüldü ya.. gerisini salla
  • Bendede aynı sorun var. Stabilize yola girince insanı rezil ediyor. Bi ara tıkırtı burcu falan dediler ama fd6 larda elektronik sistem olduğu için burç falan yokmuş galiba. Yakınlarda direksiyon ustamızda yok. Hayata takır tukur devam edecez galiba :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da arabayı değiştireceğiz :-) tiksindim harbiden. 5 bin liralık r11 rainbowum dağ tepe gezdim tık dememişti hey gid hey :-) nerde o eski tomofiller :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yesilcam_ Y kullanıcısına yanıt
    Fd6 var hocam bende.garantiden direksiyon kutum değişti.bastan savma yaptılar ama yine de kismen düzelme oldu.servise git garantin varsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilcam_

    Ya da arabayı değiştireceğiz :-) tiksindim harbiden. 5 bin liralık r11 rainbowum dağ tepe gezdim tık dememişti hey gid hey :-) nerde o eski tomofiller :-)

    değiştir gitsin ya, ne sıkıyorsun canını, salla gitsin
  • Bu arabalarda tıkırtı burcu var ama zor yerde değiştirmek için direksiyon kutusunu söküyorlar bir çok araçta çok basit değiştiğini duymuştum ben çok araştırdım.Servis direksiyon kutusunu değiştirmek taraftarı şimdi satsan bile alan adam gidip gösterecek servisin söylediği fiyat kutuya 3000 tl alıcı haklı olarak diyecek ki kardeşim durum ortada arabanın fiyatından kıracaksın hemde yalancı durumuna düşeceksin daha doğrusu dürüst bir insan satamaz bu halde yüzü kızarır ben sırf arabayı satma durumum olursa yalana dolana gerek kalmadan çıkıp gönül rahatlığı ile satmak için yaptırdım.Sonuçta herkes parayı zor kazanıyor kimsenin hakkına tecavüz etmeye gerek yok.
  • her zaman lakur lukur değil; bazan da takur tukur ses geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caucass

    her zaman lakur lukur değil; bazan da takur tukur ses geliyor

    Ön düzen değil Orkestra mübarek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemde senfoni orkestrası adeta
  • Arkadaşlar afyon cay ilçesinde mehmet usta var 250 liraya yaptırdım ve harika oldu bos yere başka yerlerde paranızı harcamayin.turkiyenin tim illerinden buraya geliyorlar bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.