Şimdi Ara

Honda Civic Elegance 2008 fiyatı yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trcn

Bu millete yazık yahu, gerçekten yazık genel olarak konuşuyorum. Şu istenen paralara vak yahu, sadece civic için değil diğer tutulan araçlar için de konuşuyorum. Bize her şey müstehak gibi, sonra da kalkıp sıfır araba fiyatlarından dem vuruyoruz, çok yüksek falan filan diyoruz. Daha sonra da kalkıp ikinci elde birbirimize geçirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da.

Daha 1 sene olmadı, 2008 Mitsubishi Lancer aldım, Civic, Golf, Corolla ile aynı sınıfta araç; hiçbir kazası yok, üstelik boyası da yok. 23 bin liraya almıştım. Ha satabilir miyim, orası kısmet.

Hocam bedavaya almışsınız,1 sene önce aradığım arabaydı ama nasip olmadı.
    Donanım ve km hakkında bilgi verin belki alırız. :)
  • aynı aracı bende arıyorum istanbul içi ilanlar en az 40000 tl oda hasarlı olanlar.

Bakalım denk getirebilecekmiyiz.
  • Honda nın piyasasına akıl sır erdirmek mümkün değil, sebebine gelirsek 2004-2005 makyajlı kasa Honda Vtec ES almaya karar vermiştim araba da donanım olarak çok bir şeyde yok fiyatlar (boyasız temizler) 34-36 arası civarındaydı.
    Motor başarılı diye fiyatları arttırdıkça arttırdılar bu da bir üst kasaya yansıdı doğal olarak ama yalıtım konusunda eksikleri her iki kasada da olduğu söylendi bence alternatifleri de düşünün ki makyajsız kasalarda arkadaşların dediği gibi sıkıntılar varsa.
    Wv Jetta Comfortline güzel arabadır tavsiye ederim hatchback düşünürseniz Seat Leon veya Golf olabilir mesala kullandığım araçlar bunlar olduğu için tavsiyede bulundum başka alternatifler de düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYER66 -- 11 Temmuz 2014; 19:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: trcn

Bu millete yazık yahu, gerçekten yazık genel olarak konuşuyorum. Şu istenen paralara vak yahu, sadece civic için değil diğer tutulan araçlar için de konuşuyorum. Bize her şey müstehak gibi, sonra da kalkıp sıfır araba fiyatlarından dem vuruyoruz, çok yüksek falan filan diyoruz. Daha sonra da kalkıp ikinci elde birbirimize geçirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da.

Daha 1 sene olmadı, 2008 Mitsubishi Lancer aldım, Civic, Golf, Corolla ile aynı sınıfta araç; hiçbir kazası yok, üstelik boyası da yok. 23 bin liraya almıştım. Ha satabilir miyim, orası kısmet.

Hocam bedavaya almışsınız,1 sene önce aradığım arabaydı ama nasip olmadı.
    Donanım ve km hakkında bilgi verin belki alırız. :)

Gecikme için kusura bakma.

Benim aldığım eski kasa, biraz da fiyatı o yüzden iyi; gerçi yeni kasaları (köpekbalığı) da çok yüksek değil tutulan araçların fiyatlarıyla kıyasladığımız zaman. Aldığımda 118 bindeydi; çok fazla donanımı yoktur bu kasanın. Elektrkli ayna, ABS, 2 hava yastığı falan; ama köpekbalığı kasalarda özellikle invite donanımı meşhur tabiriyle gırtlağına kadar dolu.

• Arkadaşlar aracı aldım 2 gündür iyiki aldım diyorum Allah utandırmasın..Çok farklı bir araç içiyle dısıyla durusuyla bence yeni kasalardan daha güzel görünüyor ..ısıklarda gaza hafif dokunman yetiyor uçuyosun hemen motor sesini icerde duyman baska bir heyecan..koltuklar on numara diyebilirim cok rahat..navigasyon icindeydi buda ayrı bi hava katıyor araca..Allah herkese istediğini nasip eder insallah..cok tsk ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktavia

Arkadaşlar aracı aldım 2 gündür iyiki aldım diyorum Allah utandırmasın..Çok farklı bir araç içiyle dısıyla durusuyla bence yeni kasalardan daha güzel görünüyor ..ısıklarda gaza hafif dokunman yetiyor uçuyosun hemen motor sesini icerde duyman baska bir heyecan..koltuklar on numara diyebilirim cok rahat..navigasyon icindeydi buda ayrı bi hava katıyor araca..Allah herkese istediğini nasip eder insallah..cok tsk ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için..

kaca aldınız
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.
  • Geçen sene 2008 elegance 32.000 de boyasız hasar kayıtsız 35.000e almıştık.Fiyatlar fırlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.

tesekkürler amin cümlemizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: oktavia

Arkadaşlar aracı aldım 2 gündür iyiki aldım diyorum Allah utandırmasın..Çok farklı bir araç içiyle dısıyla durusuyla bence yeni kasalardan daha güzel görünüyor ..ısıklarda gaza hafif dokunman yetiyor uçuyosun hemen motor sesini icerde duyman baska bir heyecan..koltuklar on numara diyebilirim cok rahat..navigasyon icindeydi buda ayrı bi hava katıyor araca..Allah herkese istediğini nasip eder insallah..cok tsk ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için..

kaca aldınız

41.000 TL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.