Şimdi Ara

HONDA CIVIC & ASTRA ENJOY?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feanorringeril

    quote:


    civicin bir onceki kasasındaki tek kotu yan rakipleri kadar iyi yol tutmaması olabilir ama onun haricinde başarılı otomatik vitesi rakiplerine gore hızlanma degerlerinin ustun olması yakıt tuketiminin rakiplerinden cok daha cimri olması gibi bir dunya avantajı var ve gidip pistte yarışmayacaksan veya duz yolda aşırı hırcın kullanmayacaksan bu aracı yol tutus problemi zaten kesinlikle etkilemeyecektir ve diger avantajları bu problemin cok cok önune geçerek bu aracın iyi bir araç oldugunu gösterecektir

    Yaktı tüketimi, hızlanma değeri.. bunların hepsi motor ile alakalı şeyler, ben zaten motor diyerek bunları kastettim.
    güncel kasa civic, yine yeniden sınıfının başarısız modellerinden biridir yol tutuş, güven konusunda, astra ve focus da başarılı modellerdir.
    bunlar dışında tüm bu yazdıklarınız hava civa olmuş, cevap vermeyeceğim.
    quote:

    yeni civic teknolojik olarak da donanım olarak da tasarım olarak da astra'dan çok daha başarılı bir araç bence.

    astranın dizeli tiptroniği en full donanımlısıyla konya'dan istanbul'a gittim rahat edemedim ben, çok fazla ses alıyordu. civic çok daha yumuşak

    teknoloji mi arıyorsunuz? Bu sınıfta adaptif süspansiyon sistemini ilk defa sunan arabayı tercih edin. AFL far sistemini tercih edin. Şu an daha da geliştirilmişi Insignia' da, bütün otoriteler otomotiv sektöründe şimdiye kadar geliştirilmiş en başarılı aydınlatma sistemi olduğuna kanaat getirdi.
    ve tabii Astra için genel kabul görmüş bir konu vardır, hatta bir çok Opel modeli için geçerlidir bu, daha spor, sınıfındaki rakiplerine göre daha dinamik sürüş özellikleri arayanlara hitab eder. Astra' daki direksiyon tepkileri ile Civic' in tepkileri bir değil. Yol tutuşu da bir değil. Bir diğer konu malzeme kalitesi, yerlerde sürünen civic, astra değil. Ben bu, şundan iyidir demiyorum, iyi olduğu konulardan bahsediyorum. Gerisi hava civa


    diger tum yazdıklarıma itirazı olan varsa cıksın aksini ispatlasın hani senin hava civa dediklerinden bahsediyorum..

    ayrıca yeni civicin sınıfının başarısız araçlarından olduguna nasıl karar veriyosun bide onu sölersen senin dışında cahil kalmış herkesi aydınlatta bizde senin gibi bu işten anlayanlar en azından fikri olanlar seviyesine yukselebilelim ne dersin..




  • hondanın parçaları çok pahalı , astra derim ben
  • quote:


    diger tum yazdıklarıma itirazı olan varsa cıksın aksini ispatlasın hani senin hava civa dediklerinden bahsediyorum..

    ayrıca yeni civicin sınıfının başarısız araçlarından olduguna nasıl karar veriyosun bide onu sölersen senin dışında cahil kalmış herkesi aydınlatta bizde senin gibi bu işten anlayanlar en azından fikri olanlar seviyesine yukselebilelim ne dersin..

    arayan bulur, kolay gelsin.
  • şu olayı anlamadım turbo motor la
    atmosferik motoru niye karşılaştırıyorsunuz.??????

    turbo motorlarla karşılaştırın bence ( golf???? tsı gibi mesala ).

    birisi bu karşılaştırmanın mantıgını yazarsa .

    karşılaştırmada artı ve eksilerini yazmak daha uygun olcak.

    elbetteki gt turbonun verdiği performansta olcak.


    ok.
  • Arkadaşlarım, abilerim ben fazla arabadan anlamam.Anlamam derken motor kısmından anlamam fakat benim görüşüm şudur:
    Opel Astra nın 1,6 motor olanı ve Cosmo modeli son derece güzel bir araç ayrıca hızı ve konforu gayet güzel.Özellikle uzun yolda çok konforlu bir yolculuk oluyor.Görünümü dersek dış görünümü civic le eşit bence yani her ikiside çok güzel dış olarak fakat iç olarak bence Opel daha füzel.Honda civic in ön konsolu bence hiç hoş durmuyor.Ayrıca diğer arkadaşların söylediği gibi bi arabanın bi ekisisini diğer arabanın artsı kapatıyor yani opel de olan bişey honda da yok diyelim honda da olmayan bişey de opel de yok fakat opel Alman aracı olduğu için konforu çok güzel fakat honda da japon aracı olduğu için teknolojisi çok güzel fakat her iki araçta çok güzel.Karar senin sen git bayilere arabaları incele, test sürüşünü yap hangisi hoşuna giderse onu al derim fakat opel alıcaksan benzinlisini tavsiye ederim...Fakat ben biraz bütçemi zorlarım daha iyi bi araba alırım diyosan Volkswagen Jetta yı öneririm.Golf dersen de golf alacağına Opel astra hb cosmo al derim çünkü dış ülkelerde Opel astra hb in satışı Golf ü geçmiş..fakat golf te bi numara araçtır..golf veya jetta bakıcak olursan 1,4 TSI motor 122 beygir lik motor çok güzel ayrıca turbo falanda var, araçta 6 ileri 1 geri vites var bayır yukarı giderken bile 5. viteste gaz verdinmi aracın önü şahlanıyo vites küçültmeden gayet rahat ve hızlı bayırı çıkabiliyosun.Ayrıca jetta nın uzun yolda konforu gayet güzel..karar senin dediğim gibi her aracın artısı eksisi var sen git bayilere gez araçları hangisini beğenirsen onu al derim sonuçta volkswagen ve opel alman malı honda japon malı..hepsi sağlam ve kaliteli araçlar..ayrıca araçlarda şu sorun çıkıyo bu sorun çıkıyo diyenlerede pek inanma çünkü onun aracı ne durumda nasıl kullandığını bilmiyoruz.sen aracını temiz ve iyi kullanırsan sürekli bakımını yaparsan araçta pek fazla sorun çıkmaz..karar senin sen hangisini istersen onu al derim..ama bana sorarsan opel veya honda arasında bi seçim yapıcak olsam opel astra hb cosmo modelini seçerim çünkü honda nın ön konsolu hiç hoışuma gitmiyo ama bnim hoşuma gitmiyo belki senin hoşuna gider o yüzden karar senin...içine hangisi siniyosa, hangisini istiyip beğeniyosan onu al derim.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.