Tam 1 sene oldu Civic'imi alalı ve tip olarak bu kadar yakışıklısını hala göremiyorum piyasada. Sanırım kendisinin yenisi çıkana kadar da eskimeyecek. Almayı düşünenler hemen alsın derim çünkü hiçbir yönden pişman olmayacaklarını rahatlıkla söyleyebilirim. ;)
+1,civic sedanımdan ben cok memnunum,makyaklı hali daha agresif gözüküyor,ledler de tam uymuş arabaya
hb için aynı şeyleri söyleyemecegım yalnız;
-fahiş fiyat tam otomatık 60.000 tl -tahta gibi süspansıyon,arka koltukta cok kısa yolcukluk ettım,zıpla zıpla nereye kdr -arka camları bıldılıgın lomboz*dur,arka oturan etrafı seyretmesı için egilmesı gerekıyor,kafasını baslığa dayasa hıcbır sey göremez -sunroof yok -arka görüş 0(sıfır) -her yerinden tıkırtı gelmesi,bindıgım araba öyleydı -sedanııdaki konforun "k" si yok hb de -çok yakıyor -1.8- -dıreksıyonda kulakçık yok. -iç konsol ergonomi yok hatta biraz karışık
gene iyi sattı bu hb sedan her yerde var
lomboz*:gemi odalarinin (ki halk arasinda kamara olarak da bilinir) yuvarlak camlarina denir...
Kimse yanlış anlamasın ama şu Civic gerçekten söylüyorum inanılmaz çirkin bi araç yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Kimse yanlış anlamasın ama şu Civic gerçekten söylüyorum inanılmaz çirkin bi araç yahu.
kedi-ciğer.
quote:
/>
Valla ben bugün iki ayrı yerde oto pazarına gittim. (İzmirdeyim) 2004-2006 arası civic vtec es bulamadım. Bence de gerçekten sorunsuz, konforlu ve karizmatik bir araç.
quote:
ona lomboz degil canım lumbuz denir :))(denizci)
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
ona lomboz degil canım lumbuz denir :))(denizci)
Buna da hort denir..
tüm modellerimi?
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
şu 2.resime bakınca içim ülperdi son kasa civici hiç böyle çirkin bir şekilde görmemiştim en yakışan renk siyah tabi bu arabaya mavi akıllara zarar
katılmıyorumbu arabaya en yakışan BEYAZ HONDA CİVİC dir zaten beyazı zor bulursun hemde cok cor