Şimdi Ara

Honda Citye hava filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 23 Temmuz 2009; 13:56:15 >

• kardeş bu konuda fazla bilgim yok ama alırken kaliteli marka ve olsun yoksa bişeyeye benzemez 200 ytl üstü harikalar yaratan fillreler var
  • bende 2007 city var.hava fitresi bulamadım..anadolu yakasında araştırdım bulamadım benzin sarfiayatın artar dediler. bende ses sistemini değiştirmeyi düşünüyorum ama orjinal cd çaları değiştirmek şimdilik çok zor görünüyor.
  • Sadece hava filtresi takmak performans kaybı yaratır çünkü motordan gelen sıcak havayı direk alır. O yüzden kendinize ait bir air intake yapmanız lazım. Şu aracın var bu aracın yok die birşey yoktur sadece air intake için gereken boruyu ayarlamanız ve üzerine sensörleri kaynak yaptırmanız lazım. Bence siz pipercross üniversal filtre alın sonra altta resimde görülen bir boru bulmaya çalışın kaput altındaki boşluklara göre

Honda Citye hava filtresi
  • yakıt sarfiyatında çok artış olur mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik_34

yakıt sarfiyatında çok artış olur mu??

şöyle açıklıyayım hava filtresi yanma odalarına daha çok oksijen gelmesini sağlayarak benzinin tam yanmasını sağlar. Bu yüzden benzini tam verimli kullanacaksınız bu bir artıdır kurum açısından. Fakat sesi değişeceği için sizde duymak isteyeceğiniz için daha çok gaza basacaksınız o yüzden evet daha çok yakacaktır ama normal şartlarda pek bir fark olacağını sanmıyorum
  • anladım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E46 su ve hava kontrolü
    4 yıl önce açıldı
    Citroen C5 Lastik Hava Basıncı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de jazz var...benim merak ettiğim konu filtre kiti takıldıktan sonra güzel ses alabilir miyiz? bu işe kalkışmaya değer mi yani? teşekkürler...
  • Bende 94 1.4 hb honda var, hava filtreli, geyet güzel ses çıkarıyor.. ne abart egsoz gibi kafa şişiriyor, ne uzun yolda kafa şişiriyor, yüksek devirde güzel tatlı bir motor sesi çıkarıyor.. İsteyen istanbul pendik sahile gelip dinleyebilir :)
  • merhabalar...jazzım için bu filtre konusu tekrar gündeme geldi bende. önümüzdeki pazartesi taktırmak istiyorum. önceki arabam böyle işlere müsait olmadığı için pek ilgilenmiyordum bu konularda bilgisizim yani. ama kafamda soru işaretleri var. taktırmak bişey değil sağlam montajını yaptıracağım yerler var. ama montajdan sonra problem yaşarmıyım onu merak ediyorum. yani çeşitli arızalara teklemelere falan sebep olur mu? rölantide düzensizlik, aracın çalışmaması ya da arıza ışığı vs. gibi durumlar yaşar mıyım? çünkü uzun yola da çıkıyorum + araç garanti kapsamında. bu konuda bilgili/tecrübeli üyelerden destek bekliyorum...teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.