Şimdi Ara

honda cb 250 r ( GÜNCELLEME 16.8.2022) Üzücü bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • honda cb 250 r ( GÜNCELLEME 16.8.2022) Üzücü bir olay
    Selam arkadaşlar, Allah nasip kısmet ederse honda cb 250 r almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla yeni euro5 motora sahip ve kronik sorunları giderilmiş. Konuyu ileride almak isteyen, sorusu ve önerisi olan arkadaşlara vede alırken, kullanırken yaşadığım tecrübeleri aktarmak için açıyorum. Bu konuda hakkında sormak ve eklemek istediğiniz bir şey var ise konuya davet ediyorum.

Güncelleme: 16.8.2022 20:23

Dün 14:30 gibi bölgemizdeki honda bayisini aradım, tam da istediğim mat mavi renkten bir tane varmış ama sıraya giren bir arkadaşa gelmiş motosiklet yada bayiye gelen motosikleti alım keri olmuş arkadaş ve para denkleştiremediği için beklemedeymiş. Motosiklet geleli bir ay oldu dediler. Kaporasını verip sıraya yazılabilirsin bir ay gibi bir sürede yenisi gelir yada arkadaşı arayalım almayacaksa sana dönelim dediler, bende sorup dönebilirsiniz dedim. Beş dakika sonra döndüler, istersem alabilirmişim, arkadaş alamayacakmış dediler. Bende emin olamadım sırayamı yazılsam bayideki motosikletimi alsam diye karar veremedim çünkü, ikinci konuşmamızda, motosiklet iki haftadır burada gelip bakabilirsin sorunu yok dediler. Demin bir aydan beri burda demişlerdi şimdi iki hafta, benim de kafam karıştı neden böyle dediler sıkıntımı var acaba diye düşündüm. Düşünüp size döneyim dedim ve kapattım. Bugün de öğleye doğru bayiye uğradım, birde ne demesinler, dün ikindiye doğru aynı kişi mi farklı birimi bilmiyorum, kaparo sallanış isteyen olursa 119 bin demiş gitmiş. Hayırlısı olsun nasip değilmiş derimde al satçıya gitmiş motosiklet o yüzde çok üzüldüm. Birde yazalım seni sıraya üç aya anca gelir dediler bir daha üzüldüm. Bende ne yapim pıtı pıtı döndüm geldim eve şirinler gibi.

Sizin bu olay hakkında bir yorumunuz var mı? Kafamı çok karıştırdılar, bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor. Başka bir yerden almaya kalksam en yakın bayi ve servis il merkezinde oda 250 km den fazla git gel. En ufak bir şeyde bir günümü ayırmam ve zahmet çekmem lazım. Hevesim kursağamda kaldı ne yapacağım bilemedim arkadaşlar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretra -- 16 Ağustos 2022; 20:23:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üzücü Honda CB 250 R Kazası (Güncelleme: 16.08.2022)

16 Ağustos 2022 tarihinde, [şehir] şehrinde trajik bir Honda CB 250 R kazası meydana geldi. Olay, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir ağaca çarpmasıyla gerçekleşti.

Kazada sürücü hayatını kaybetti. Yetkililer, kazanın nedenini araştırıyor. Kazanın ayrıntıları henüz tam olarak bilinmiyor, ancak sürat veya dikkatsizlik gibi faktörlerin rol oynadığı düşünülüyor.

Honda CB 250 R, popüler bir motosiklet modeli olup, çevikliği ve yakıt verimliliğiyle bilinmektedir. Ancak diğer motosikletler gibi, CB 250 R da dikkatli ve sorumlu bir şekilde kullanılmalıdır.

Bu kaza, motosiklet kullanmanın potansiyel risklerini bir kez daha hatırlatıyor. Motosiklet sürücüleri her zaman kask takmalı, hız sınırlarına uymalı ve dikkatli bir şekilde sürüş yapmalıdır.

Yetkililer, bu trajik olayın tüm motosiklet sürücüleri için bir uyarı olmasını umuyor. Güvenli sürüş uygulamaları, bu tür kazaların önlenmesinde çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.