Şimdi Ara

HOMOFOBIYE DESTEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir suru sacma konu dururken bunun silinmesi? Insanlarin uzlasmasi sanirim birilerini rahatsiz ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ece.98 -- 26 Temmuz 2016; 2:14:04 >

• Ece yapma kızım din kardeşiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homofobi diye bir şey yoktur tramessi egosu vardır

• Kafaları almayınca kapatıyorlar genelde konuları. Ayrıca kültür sanat bölümüne açabilirsin.
  • Ece.98 kullanıcısına yanıt
    Demek o konu daha saçmaymış kanks

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

Homofobi diye bir şey yoktur tramessi egosu vardır

Espri anlayisin kaliteni yansitiyor da cehaletine ne demeli bilemedim? Homofobi: eşcinsellere ya da eşcinselliğe karşı duyulan nefret, korku, hoşnutsuzluk ya da ayrımcılıktır yani uzaktan yakindan transseksuellerle alakasi yoktur. Biri cinsel yonelim iken digeri cinsiyet ifadesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Kafaları almayınca kapatıyorlar genelde konuları. Ayrıca kültür sanat bölümüne açabilirsin.

Haklisin ama nu bolum daha aktif oldugu icin bir de gunumuzun gercegi sonucta ne zamana kadar izolasyonu ve otekilestirmeyi surdurebiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

quote:

Espri anlayisin kaliteni yansitiyor da cehaletine ne demeli bilemedim? Homofobi: eşcinsellere ya da eşcinselliğe karşı duyulan nefret, korku, hoşnutsuzluk ya da ayrımcılıktır yani uzaktan yakindan transseksuellerle alakasi yoktur. Biri cinsel yonelim iken digeri cinsiyet ifadesidir.

Homofobi diye bir şey yoktur çocuğumLez egosu vardır.Senin yaşın ufak burada abilerine hakaret etmeyi bırak çekerler kulağını bir gün

• quote:

quote:

quote:

Homofobi diye bir şey yoktur çocuğumLez egosu vardır.Senin yaşın ufak burada abilerine hakaret etmeyi bırak çekerler kulağını bir gün

Maalesef, yas matureligin garantisi degil ve suan bile siddete yoneliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ece.98 -- 26 Temmuz 2016; 2:21:19 >

• Tebrikler buraya konu açtın, artık sensen tiksinmiyoruz

• Neden burdaki insanlara homofobiyi anlatmaya çalışıyorsun ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne güzel mısır hazırlamıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef, yas matureligin garantisi degil ve suan bile siddete yoneliyorsun.

Yaşın ufak.Nickinden kız gibi duruyorsun.İmza japoncaCinsel sapkınlığını animeci olabilme ihtimaline bağlayabiliriz öyleysen.Ayrıca mature yazöandan da ferreci olduğun da belli.Açtığın konularla gösterdiğin belirtiler uyuşuyor.Tebrik ederim.Ayrıca çocuğun teli umrumda bile olmaz hele dhdeki bu tip çocuklardansa hiç mi hiçEğleniyoruö vakit öldürüyorum.Kendinizi ne kadar önemli sanıyorsunuz ya.Gözümdeki şepek senden daha değerli benim için

• İnsanların uzlaşması pek tabii bizi rahatsız etmiyor aksine mutlu eder. Bizi rahatsız eden üyelerin forum kurallarına uymaması akabinde yapılan işleme itiraz etmeleri. Hatta abartıp yetmezmiş gibi ısrar ile aynı konuyu açan pek müstesna üyelerimizde mevcut, sizin gibi.

Bu sefer konunuzu silmek yerine kilitliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.