Şimdi Ara

Hometech HT Book 14b hdd yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bimden hometech ht book 14b aldım fakat harddiski 32 gb olarak geliyor leptopu kurdum 20.2 gb yer kaldı bu leptopa harddisk yada sd card ile gb yükseltebilirmiyiz bu arada harddisk içine gömülü yani taiınabilir hardddiskmi almalıyım yoksa leptopun yanlarında sd card yerlerı var 64 gb lık sd kart alıp taksam olurmu bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

• Bu cihazların içine 2.5 inç disk takma yeri yok.Ama micro SD kart ile 64gb desteği var.
    Forumda 128 gb takanlarda var.İsterseniz usb bağlantı ile de kapasiteyi arttırabilirsiniz.
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnba1s7XQqQ6FPCG41U8HJZGggFsPSI3ejcSNjFuXZiYTYPJgl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan yüksel

Bu cihazların içine 2.5 inç disk takma yeri yok.Ama micro SD kart ile 64gb desteği var.
    Forumda 128 gb takanlarda var.İsterseniz usb bağlantı ile de kapasiteyi arttırabilirsiniz.
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnba1s7XQqQ6FPCG41U8HJZGggFsPSI3ejcSNjFuXZiYTYPJgl

Hocam tam arkasında 2.5 hdd yeri var. Döndürdüğünde küçük kapaklı olan yer. sata 2 ama, istersen sata 3 ssd ya da hdd takabilirsin. Fakat ram takılmıyor gibi gördüm kasayı açtığımda. anakartı kesmişler baya bi.

• anonymice A kullanıcısına yanıt
    Ben elite modelinde olduğunu biliyordum msata, bunda yok biliyordum.Varsa elinizde görsel paylaşırmısınız.
    msata ssd şuan halen pahallı onun yerine 7 mm lik hdd takılırsa çok güzel olur.Bilgilendirme için teşekkürler...
  • quote:

Ben elite modelinde olduğunu biliyordum msata, bunda yok biliyordum.Varsa elinizde görsel paylaşırmısınız.
    msata ssd şuan halen pahallı onun yerine 7 mm lik hdd takılırsa çok güzel olur.Bilgilendirme için teşekkürler...

hocam 2.5 hdd girişi var bilgisayarı cevirdiginizde kucuk bir kapak var KENDINE OZEL BIR BOLUM actıgınızda 2.5 sata 2 hdd ya da ssd desteklıyor. byle anlattım cunı su anda fotograf giris ımkanım yok. ama su da olabılır belkı kasa degısmıstır. beellki.

bunun dısında manuelınde cihazınız sata 2 2.5 hdd desteklemektedir yuklemek ıcın servise muracat edınız dıye bir ibare var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymice

quote:

hocam 2.5 hdd girişi var bilgisayarı cevirdiginizde kucuk bir kapak var KENDINE OZEL BIR BOLUM actıgınızda 2.5 sata 2 hdd ya da ssd desteklıyor. byle anlattım cunı su anda fotograf giris ımkanım yok. ama su da olabılır belkı kasa degısmıstır. beellki.

bunun dısında manuelınde cihazınız sata 2 2.5 hdd desteklemektedir yuklemek ıcın servise muracat edınız dıye bir ibare var.

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için...

• mantıkken arkasında hdd takma yeri var evet ama kapasite 64 olmamalı öle olsa arkaya koymazlar kesin bir bilginiz var ise 250 gb yada 150 gb lık ssd almayı düşünüyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu cihazın ram yükselme durumu varmı ? Sadece tarayıcı açıkken ve tek sekmede 3 kere kitlendi 1 gecede. Kapatıp açmadan da düzelmedi.incelediğim kadarı ile ram şişiyor. Daha yeni ürün hiç birşey yüklü değil sadece Google Chrome yüklü. Office yüklü olmayan modelini aldım birde o yüklü olsa hiç açılmayacak sanırım. Aldığıma pişman oldum şuan güncelleme yapıyor yine kitlenirse ne işe yarayacak bu 10 dkkada bir resetmi atacaz ?
  • dizikiyafetleri D kullanıcısına yanıt
    valla bendeki modelide ısınmadan leptop şişiyo ekranı aşşağı indirip kapatınca tam kapanmıyor arkasından çıt çıkt yapıp öyle kapanıyor gerçi bu fiyata bunlarda olsun bi zahmet :) bu arada benimkinde donma takılma vs yok istersen bir garantiye götür derim?
  • Beyler konuyu hortlacak gibi olacak ama bu cihaza 14 B modeline RAM veya Ssd takviyesi yapabilen oldu mu ona göre ssd veya RAM almak istiyorum suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 14B modelinin arkasında 2.5m hdd giriş yeri var sanki adamlar bilerek koymuş ihtiyaç olursa takılsın diye onun dışında ram yükseltilirmi bilmiyorum ilerde Hometech HTbook 14B model leptopa dediğim gibi arkasındaki küçük hdd yerine hdd veya ssd takacağım 160 gb lık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.