Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısınız. Bir soru daha sormak istiyorum MKV uzantılı filmleri oynatabilen bir player var mıdır acaba ya da şu anki playerlara gelen güncellemeye bu özellik sağlanabilir mi?

Sorduğum sorular biraz saçma olabilir; çünkü bu işlere yeni başladım. :D

Şu anda araştırma yapıyorum arasında kaldığım modelleri yine buraya yazarım üstad. Teşekkür ederim.
  • Bütçenizi bilmiyorum ama bu saatten sonra HD decode edemeyen playerlara yatırım yapmanın çok bir manası yok. HD playerlar epey ucuzladı ve giderek ucuzluyor.

Eğer filmleriniz DVD ortamında değilse ( DVD video veya divx ), hard diskte veya usb belleklerdeyse optik sürücüsü olmayan HD bir player almak, özellikle 37" ve üstü TV sahibi iseniz daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

Beş para etmez!!! Prodji ve D-Zon3'nun 2-3GBlik riplerini dvdden donarak usbden hiç açmıyor!!! 2. ses'e geçiş yapmıyor !!!! oysa Philips 3260 2.5gblik çift sesli divxleri USB'den açabilirken! bu cihaz bunu dvd üzerinden bile yapamıyor ...!!

Çok kalitesiz bir işçiliği var açıkçası beş para etmez ... bunun yerine philips'in usbli modelini alın rahatınıza bakın...çiftsesli ve2.5gblik brripleri sorunsuzca izleyin ...

söylediklerim newdecoder için geçerli .. eski decoder nasıl onu bilmiyorum !

Ben eski decoderli ve Alonzo yazılımlı cihaz kullanıyorum Prodji ve D-Zon3 ripli filmleri usb den sorunsuz izleyebiliyorum...
  • Aslında hd player almaktansa pc mi tv ye bağlasam işi daha ucuza bağlamış olmaz mıyım? Yani pcyi tvye bağladığımda tam ekran film izleyebilir miyim? Çünkü filmleri zaten HD izleyemem uyumlu tv miz yok. Hala tüplüye talibim. Şu an için pcyi tvye bağlamak daha mantıklı bence. Sanırım bir ucu scart ve diğer ucu s-video ve audio olan bir kablo yetiyormuş. Ekran kartıda uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSs37

Aslında hd player almaktansa pc mi tv ye bağlasam işi daha ucuza bağlamış olmaz mıyım? Yani pcyi tvye bağladığımda tam ekran film izleyebilir miyim? Çünkü filmleri zaten HD izleyemem uyumlu tv miz yok. Hala tüplüye talibim. Şu an için pcyi tvye bağlamak daha mantıklı bence. Sanırım bir ucu scart ve diğer ucu s-video ve audio olan bir kablo yetiyormuş. Ekran kartıda uyumlu.

eger ekran kartınız arkasında S video çıkışı varsa takarak izleyebilirsiniz ben senelerce öyle kullandım harika oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErSeMikLi

quote:

Aslında hd player almaktansa pc mi tv ye bağlasam işi daha ucuza bağlamış olmaz mıyım? Yani pcyi tvye bağladığımda tam ekran film izleyebilir miyim? Çünkü filmleri zaten HD izleyemem uyumlu tv miz yok. Hala tüplüye talibim. Şu an için pcyi tvye bağlamak daha mantıklı bence. Sanırım bir ucu scart ve diğer ucu s-video ve audio olan bir kablo yetiyormuş. Ekran kartıda uyumlu.

eger ekran kartınız arkasında S video çıkışı varsa takarak izleyebilirsiniz ben senelerce öyle kullandım harika oluyor.

Kablolarda direnç fazlalığı yüzünden görüntüde kesilme falan olmaz dimi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErSeMikLi

quote:

Kablolarda direnç fazlalığı yüzünden görüntüde kesilme falan olmaz dimi?

ben 1,5 metrelik kablo kullanıyordum hiç sorun yaşamadım hatta oyunları bile böyle oynuyorduk,
    eger siz daha fazla bir uzunlukda kablo kullanacaksanız bunu kabloyu yaptıracagınız yere sorunuz.

• Arkadaşlar bende hometech 567 divx new decoder var. En son yazılımı yükledim. 120 gb harici hdd bağlıyorum içerisinde 30 gb film var ve direk okuyor ve hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ben bu cihazdan şuana kadar memnunum arkadaşlar. fiyatına göre harika bir cihaz .....
  • 10 liraya s video ve audio yu scarta çeviren bir kablo aldım ve bilgisayarı tv'ye bağladım. Beklediğimden güzel bir sonuç aldım ve filmleri dizileri böyle izliyorum hatta pes 2010 bile oynuyorum sanırım dvd player almaktan daha güzel oldu. Herkese tavsiye ederim.
  • elimde alonza 10.4 yazılımlı Hometech 567 var.temizdir.tüm parçaları mevcut olup altıun uçlu hdmı kablosu ile 50 tl ye satıyorum.alıcıların dikkatine.
  • Selam.
    ht567 cihazı 2gün önce carrefour izmitte gördüm promosyonlu 66tl'ye satılıyor.Almayı düşünenler kaçırmasın.Sanırım tüm carrefourlarda bu indirim mevcut.Bu paraya gerçekten çok uygun.

Bu arada wd 1tb taşınabilir aldım,cihaz sorunsuz okuyor fat32 olunca.Diğer taşınabilirlerimi okumamasının sebebi adaptörleri olmamasıydı galiba.Şu an çok iyi oldu tüm arşivimi playerdan görebiliyor,izleyebiliyorum.Önerilir.
  • Sonunda sorununuzun giderildiğine sevindim. Güle güle kullanınız inşallah. HB'deki indirimden yararlandınız sanırım.
  • Teşekkür ederim dangerous hocam.Electroworld Adapazarı açılışından mybook essential modelini 139tl'ye aldım,epey uyguna geldi.
  • Arkadaşlar ben bu cihazı 2 yıl önce ilk çıktığında alıp Alonzo 10.4 firmware ile uzunca bir süre kullandım, sonra sorun oldu ve Sidekick yükledim. Ancak zon zamanlarda o da sıkıntı yaratmaya başladı.

Benim eski cihaza uygun yeni yazılım çıktı mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergin

Arkadaşlar ben bu cihazı 2 yıl önce ilk çıktığında alıp Alonzo 10.4 firmware ile uzunca bir süre kullandım, sonra sorun oldu ve Sidekick yükledim. Ancak zon zamanlarda o da sıkıntı yaratmaya başladı.

Malesef çıkmadı ve çıkmazda. Hemen hemen aynı zamanlarda almışız. Bende halen 10.4 kullanıyorum. Sen "sorunlar çıkmaya başladı" demişsin ama sorunları yazmamışsın. Bende de olmuştu. Cihaz geç açılmaya başlamıştı. İçindeki elektrik aksamından 2 kondansatör değiştirmiştim ve sorun hallolmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

Orijinalden alıntı: erergin

Arkadaşlar ben bu cihazı 2 yıl önce ilk çıktığında alıp Alonzo 10.4 firmware ile uzunca bir süre kullandım, sonra sorun oldu ve Sidekick yükledim. Ancak zon zamanlarda o da sıkıntı yaratmaya başladı.

Malesef çıkmadı ve çıkmazda. Hemen hemen aynı zamanlarda almışız. Bende halen 10.4 kullanıyorum. Sen "sorunlar çıkmaya başladı" demişsin ama sorunları yazmamışsın. Bende de olmuştu. Cihaz geç açılmaya başlamıştı. İçindeki elektrik aksamından 2 kondansatör değiştirmiştim ve sorun hallolmuştu.

İzlediğim filmlerde sık sık takılmalar ve kilitlenmeler olmaya başladı. Çözünürlük, format, boyut vs. açılarından aynı olmasına rağmen bir filmi açarken diğerini açmıyor vb. sorunlar çıkmaya başladı. Bazen alıp camdan atasım geliyor

• cihazı yeni satın aldık (16 mayıs 2010) carrefourdan.
    üzerinde new decoder yazısı var, siyah kumandalı olan ..

fakat 480p yani 720*400 formatındaki filmi açamadı ?
    yazılım falan yüklemedim .

bilgisi olan varmı acaba ?

EDIT:
    MP4 X264 CODEC FILMLERI OYNATMIYORMUŞ BU PLAYER

hatta sanırım bunların hiç biri oynatmıyor, yani mtk chip setli olan dvd playerlar .
    sanırım bunların artık zamanı geçti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxiQ4 -- 19 Mayıs 2010; 9:36:36 >
  • Evet bunların zamanı geçti ne yazıkki. Yukarıda yer alan resimdeki videonun boyutu 3.41 GB. Dvd player en fazla 2.18 GB yi destekliyor. Filminizi ikiye bölerek rahatça izleyebilirsiniz. Codeciniz Xvid onda bir sorun yok.

Hatta size videonuzu ikiye rahatça bölebileceğiniz assistant dosyasını da yollayayım.

Dilerseniz Emule, dilerseniz Http. (Aradaki noktayı kaldırırsınız.)

• @dangerous

bende bu programı arıyordum, bulamamıştım.
    çok makbule geçti teşekkürler.
  • arkadaşlar 1 seneyi geçiyor sanırım . Bu hometech den satın almıştım . new decoder olanı değil.. Bu yeni cihaz için sanırım aral yeni bir yazılım vermiş heralde.. peki bizim eski 567ye uyar mı bu .. gerçekten aldıgımdan beri üründen pek memnun değilim pişman oldum çok. özellikle yazılımın güncellenmemesi çok kötü bir durum .. keşke o zaman üstüne 100 tl daha koyup güzel birşey alsaydım ... Satmaya kalksam bunu alan da olmaz bence ..imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Mayıs 2010; 17:40:49 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.