Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu alet o çözürnürlüğü desteklemez.o çözünürlükte bir video için htpc kullanmanı tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar

Ben de bugün ürünü almış bulunmaktayım fakat bazı problemlerim var.

1 - Ürünü malesef sadece dvd ve divx lerle test edebildim ki onlarla da test ettiğimde subtitle tuşuna bastığım zaman altyazı çıkmadı :(

2 - 160 GB WD PASSPORT harici harddiski FAT32 ye dönüştürüp bağladım.İlk taktığımda disk yok dedi.Sonra tekrar format attım.Bu sefer de waiting yazdı.Diskte sadece 2gb lık film dosyası olmasına rağmen baya bekleyip sadece Found diye bi dosya ve içinde 33 tane ööööööö dosya olan bi pencere açıldı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler
  • peki bu alette izleyebileceğim hd filmleri nereden edinebilirim? uygun dosya formatları nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boo

peki bu alette izleyebileceğim hd filmleri nereden edinebilirim? uygun dosya formatları nelerdir?

bu alette hd film izleyemezsiniz. Hd kalitesinde olmasada o kaliteye yakın olarak maksimum çözünürlüğü 720 x 576 olan avi uzantılı divx filmleri izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

quote:

peki bu alette izleyebileceğim hd filmleri nereden edinebilirim? uygun dosya formatları nelerdir?

bu alette hd film izleyemezsiniz. Hd kalitesinde olmasada o kaliteye yakın olarak maksimum çözünürlüğü 720 x 576 olan avi uzantılı divx filmleri izleyebilirsiniz.

sanırım bu fiyat aralığında alabileceğim bütün divx playerlar için aynı durum söz konusun yanılıyor muyum? sormamın nedeni bir tanıdığıma tavsiye ettim, kötü bir şey aldırmak istemem. eğer hd oynatabilen versiyonları varsa bunu ben satın alıp onlara başka bir şey önereceğim.
    yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

sanırım bu fiyat aralığında alabileceğim bütün divx playerlar için aynı durum söz konusun yanılıyor muyum? sormamın nedeni bir tanıdığıma tavsiye ettim, kötü bir şey aldırmak istemem. eğer hd oynatabilen versiyonları varsa bunu ben satın alıp onlara başka bir şey önereceğim.

dvd - divx bölümündeki diğer başlıklarda hd oynatan cihazları görebilirsiniz. fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama en az 600 - 700 ytl civarında olacağı kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dvd - divx bölümündeki diğer başlıklarda hd oynatan cihazları görebilirsiniz. fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama en az 600 - 700 ytl civarında olacağı kesin.

konu hakkında ne kadar cahil olduğum ortaya çıktı :D
    çok teşekkür ederim yardımlarınız için, sanırım aldırdığım alet o fiyata alınabilecek oldukça iyi bir alet

• arkadaslar bende alacam bu dvd playerden ama verdiğim resimdeki mp4 ü oynatırmı?büyük arsiv var cunku bosa gitmesin ha bide altyazılar .srt uzantılı..

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

resim-mp4 ün-tıklayın

bi de bu playerla iyi performans alabileceğim 5+1 önerirmisiniz max. 200-220 ytl.. ama gerektiğinde camları titretecek, amplifikatörlü bi ses sistemi düşünüyorum.. ara sıra elektro-gitarı baglamak içincvblarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiTaRoF -- 14 Temmuz 2008; 17:24:45 >

• resim çıkmıyor kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: ZiTaRoF

arkadaslar bende alacam bu dvd playerden ama verdiğim resimdeki mp4 ü oynatırmı?büyük arsiv var cunku bosa gitmesin ha bide altyazılar .sub uzantılı..

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

bi de bu playerla iyi performans alabileceğim 5+1 önerirmisiniz max. 200-220 ytl.. ama gerektiğinde camları titretecek, amplifikatörlü bi ses sistemi düşünüyorum.. ara sıra elektro-gitarı baglamak içincvblarınızı bekliyorum

• arkadaşlar hdmı ile karıncalanma problemi yaşayan var mı?

varsa nasıl bir çözüm getirdiler, çözebildiler mi...
  • arkdşlr selam bugün 567 alarak size katıldım bu modeli almamda bu forumun ve bazı arkadaşların katkısı oldu. öncelikle okuduğum kadarıyla bir yazılım yüklemek daha iyi oluyormş ben bilgisayar dan çok anlayan biri değilim bir arkadaşımız bana özellikle dosyayı usb ye nasıl yüklendiğini anlatıp yazarsa çok sevinirim gerisi topikte var ..... kullandığım tv 106 ekran phılıps 9632d tşkrlr
  • cihaz geldide alt yazı ismi ile filmin isminin aynı olmasını istiyor cihaz zeus dostum sende demi böyle ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

cihaz geldide alt yazı ismi ile filmin isminin aynı olmasını istiyor cihaz zeus dostum sende demi böyle ?

alonzonun yazılımını yükle bir sorun kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantarcı

arkdşlr selam bugün 567 alarak size katıldım bu modeli almamda bu forumun ve bazı arkadaşların katkısı oldu. öncelikle okuduğum kadarıyla bir yazılım yüklemek daha iyi oluyormş ben bilgisayar dan çok anlayan biri değilim bir arkadaşımız bana özellikle dosyayı usb ye nasıl yüklendiğini anlatıp yazarsa çok sevinirim gerisi topikte var ..... kullandığım tv 106 ekran phılıps 9632d tşkrlr

CD iLE YÜKLEME

1-Boş bir cd yi büyük harflerle MEDIATEK olarak adlandırın.

2-MTK.BIN yazılımını cd ye yazdırın.

3-Dvd player ınızı açın

4-Open/close butonuna basın.

5-Kopyaladığınız cd yi yuvaya yerleştirin.

6-Open/close butonuna tekrar basın.

7-Cd okumaya başlayacak ve ekrana şu mesaj gelecektir. (TERFİ DOSYASI TESPİT EDİLDİ)

8-Cd yi okuduktan sonra cd yuvası otomatik olarak açılacaktır dışarıya çıkacaktır. Cd nizi disk tepsisinden alın.

9-Ekrandaki mesaj ve cd yuvası kapanana kadar bekleyin (Yaklaşık bekleme süresi 1,5 dk dır ) .

USBden YÜKLEME

Fat32 formatında olan USB diskinizi MEDIATEK olarak adlandırın.ardından USB diskin içine MTK.BIN dosyasını kopyalayınız.
    Yazılımı yüklemek için USB diski, CD çekmecesi boş vaziyette player’a taktığınız zaman DİSK YOK yazısını gördükten sonra USB/CARD tuşuna basınız, çıkan yükleme ekranında 10 - 15 saniye sonra CD tepsisi dışarı çıkacaktır. USB diski alınız ve 3 dakika kadar bekleyiniz. Hiçbir şeye müdahale etmeyiniz ve CD tepsisini içeri sürmeyiniz. Çekmece kendiliğinden kapandığında yazılım yüklenmiş olacaktır.

Yazılım yüklendikten sonra, Öncelikler sayfasında fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı önce kumandanın Power tuşundan kapatınız, daha sonrada cihazın arkasında bulunan güç anahtarından kapatıp 5 saniye sonra açınız. Bu son bölüm çok önemlidir, kesinlikle uygulayınız.

• yeni yazılımın artıları neler arkadaşlar? ne gibi yenilikler getiriyor?

quote:

Orjinalden alıntı: mavihan

quote:

Orjinalden alıntı: kantarcı

arkdşlr selam bugün 567 alarak size katıldım bu modeli almamda bu forumun ve bazı arkadaşların katkısı oldu. öncelikle okuduğum kadarıyla bir yazılım yüklemek daha iyi oluyormş ben bilgisayar dan çok anlayan biri değilim bir arkadaşımız bana özellikle dosyayı usb ye nasıl yüklendiğini anlatıp yazarsa çok sevinirim gerisi topikte var ..... kullandığım tv 106 ekran phılıps 9632d tşkrlr

CD iLE YÜKLEME

1-Boş bir cd yi büyük harflerle MEDIATEK olarak adlandırın.

2-MTK.BIN yazılımını cd ye yazdırın.

3-Dvd player ınızı açın

4-Open/close butonuna basın.

5-Kopyaladığınız cd yi yuvaya yerleştirin.

6-Open/close butonuna tekrar basın.

7-Cd okumaya başlayacak ve ekrana şu mesaj gelecektir. (TERFİ DOSYASI TESPİT EDİLDİ)

8-Cd yi okuduktan sonra cd yuvası otomatik olarak açılacaktır dışarıya çıkacaktır. Cd nizi disk tepsisinden alın.

9-Ekrandaki mesaj ve cd yuvası kapanana kadar bekleyin (Yaklaşık bekleme süresi 1,5 dk dır ) .

USBden YÜKLEME

Fat32 formatında olan USB diskinizi MEDIATEK olarak adlandırın.ardından USB diskin içine MTK.BIN dosyasını kopyalayınız.
    Yazılımı yüklemek için USB diski, CD çekmecesi boş vaziyette player’a taktığınız zaman DİSK YOK yazısını gördükten sonra USB/CARD tuşuna basınız, çıkan yükleme ekranında 10 - 15 saniye sonra CD tepsisi dışarı çıkacaktır. USB diski alınız ve 3 dakika kadar bekleyiniz. Hiçbir şeye müdahale etmeyiniz ve CD tepsisini içeri sürmeyiniz. Çekmece kendiliğinden kapandığında yazılım yüklenmiş olacaktır.

Yazılım yüklendikten sonra, Öncelikler sayfasında fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı önce kumandanın Power tuşundan kapatınız, daha sonrada cihazın arkasında bulunan güç anahtarından kapatıp 5 saniye sonra açınız. Bu son bölüm çok önemlidir, kesinlikle uygulayınız.

• 10.3 den çok fazla farkı yok. orjinalini kasten soruyorsan altyazıları adam ediyor.daha kullanışlı menü ve uzaktan kumanda vb.
  • Arkadaşlar alet genelde sorunsuz ama Lost'un netten indirdiğim .mp4 uzantılı dosyalarını oynatmıyor...Ama total video converterda aynı şekilde mpe4,pspmp4,ipodmp4 gibi formatlara çevirdiğim zaman oynatıyorAcaba cihazın menüsünden bi ayar yapılıyormu dosya formatı hususunda yoksa hep böyle çevirimi yapçam.Çünkü bir bölümü çevirmesi 1 saati buluyor..Saygılar.
  • Kısa bir toparlama;

Özellikle yeni alan arkadaşlar önceki mesajları pek okumuyorsunuz sanırım.

Herşeyden önce yazılımı çıkaran arkadaşın kendi insiyafitindedir ve haklı olduğu yerler fazlasıyladır.Bazı sorunlar olmuştur. Firmada yazılım için destek vermediği için standart kullancıların yükleme sonucu olacak hataları mağduriyet yaratmaktadır.

Divx altyazı sıkıntısı çeken arkadaşlar altyazı ve film adları birbirine benzer çok uzun olmayan ve Türkçe karakter içermeyen şekilde düzenlerseniz pek bir sıkıntı olmayacaktır.

Divx cihazlar genelde 720x576 üzerindeki çözünürlükleri oynatamazlar bu sadece 567 için değil bu fiyatlardaki geneldeki cihazların hepsi aynıdır.

HD-DVD zaten ölü bir medya olduğundan pek değer verilmemekte bunun yanısıra cihazlarımız oynatamamakta donanım ve yazılımsal olarak mümkün değildir.

• Bu arada bu cihazla ilgili bi sorum daha olacak acaba creativa inspire t6060 hoparlör sistemini bu cihaza bağlayan var mı.Benim Pc'me takılı ve cihazın neresine bağlantı yapacağımı da açıkçası pk bilmiyorum.Deneyen varmı vey ma şöyle bişey yapabilirimiyim misal midi müzik setimin iki hoparlörünü lale jack kullanarak cihaza bağlasam verim alırmıyım?
  • son yazılım yüklü cihazda 10-4 olan ama alt yazı ile filmin isminin birebir olmasını istiyor.Eski yazılımına göre alt yazılar çok net olmuş.+ bazı özellikelr gelmiş cihaza
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.