Bildirim
HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (101. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yaz -
a arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yaz -
senin erdini servis çözer ya da firmanın sitesine gidip eski yazılımı yüklemeyi dene. -
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. DVD playerda maximum kaç fps'lik videolar izlenebilir. 60 fps'lik bir video izleyebilirmiyim. Yoksa 30 fps'mi ? -
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. DVD playerda maximum kaç fps'lik videolar izlenebilir. 60 fps'lik bir video izleyebilirmiyim. Yoksa 30 fps'mi ? -
Arkadaşlar Hometech DVD playera VGA girişinden bilgisayarı bağlayıp, daha sonra bilgisyar görüntüsünü TV'den alabilirmiyim?
Saçmalıyormuyum? -
quote:
Orijinalden alıntı: drtroy
Arkadaşlar Hometech DVD playera VGA girişinden bilgisayarı bağlayıp, daha sonra bilgisyar görüntüsünü TV'den alabilirmiyim?
Saçmalıyormuyum?
çok çılgın bi fikir olmuş...
son kelimene katılıyorum -
Arkadadalar Divx-567 New Decoder kumandasinin resmini yukleyebilirmisiniz?
Cihazin ustunde New Decoder yaziyor. Kutunun İcinden cikan kumanda cihazi calistirmiyor. Ornegin play tusuna basiyoruz baska birsey yapiyor, stop tusuna basiyoruz baska bir fonksiyonu calistiriyor. Yardimci olurmusunuz bu sorunu nasil cozebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hometech 567 DVD Playeri Hurdacıya 50 kuruşa verdim. Sinir harbinden kurtuldum. HDMI çıkışından bağladığım zaman görüntü arada bir gidiyordu. ekranda karlanma çıkıyordu. Sonzamanlarda sıklaştı bu durum. Ben de kurtulmak istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: cardurata
Cihazin ustunde New Decoder yaziyor. Kutunun İcinden cikan kumanda cihazi calistirmiyor. Ornegin play tusuna basiyoruz baska birsey yapiyor, stop tusuna basiyoruz baska bir fonksiyonu calistiriyor. Yardimci olurmusunuz bu sorunu nasil cozebilirim?
bune ya ben çöpe atım geçende bunu -
Arkadadalar Divx-567 New Decoder kumandasinin resmini yukleyebilirmisiniz? Kutunun icinden gri kumanda cikti ve calistirmiyor !!!
quote:
Arkadadalar Divx-567 New Decoder kumandasinin resmini yukleyebilirmisiniz? Kutunun icinden gri kumanda cikti ve calistirmiyor !!!
Merhaba eğer kumanda aşadı eklediğim resimdeki gibiyse bu eski seri dvdlerin kumandasıdır yani new decoder olmayanların.Oyüzden senin cihazınla uyum sağlamıyor.
New decoderin kumandası buna göre daha uzun daha çok düğmeli ve rengi siyahtır.Ben cihazı artık kullanmıyorum yoksa resmini çekerdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mest47
quote:
Merhaba eğer kumanda aşadı eklediğim resimdeki gibiyse bu eski seri dvdlerin kumandasıdır yani new decoder olmayanların.Oyüzden senin cihazınla uyum sağlamıyor.
New decoderin kumandası buna göre daha uzun daha çok düğmeli ve rengi siyahtır.Ben cihazı artık kullanmıyorum yoksa resmini çekerdim.
Tesekkurler mest47, aynen bendeki kumanda resmini yuklediginiz kumandadir. Orjinal kumandasinin resmini bulabilsem cok iyi olacak ona gore arastiricam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
orjinal kumandanin resmini napacaksin,cihazin new decoderse aldigin yere götür degi$tirsinler.
quote:
Orijinalden alıntı: mest47
orjinal kumandanin resmini napacaksin,cihazin new decoderse aldigin yere götür degi$tirsinler.
Tesekkurler, geri verdim zaten son yorumlardan sonra
selamlar. bu dvdyi bi arkadaştan birkaç günlüğüne kullanmak için aldım. fakat usb den film izlerken 15.saniyeden sonra film başa dönüyor. nasıl düzeltebilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X