Şimdi Ara

Homend Dustrider 1225 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben gecen ay morhipo'dan 69 TL ye aldım bana sorarsanız bir kuruş fazla etmez zaten ama süpürge iş görüyor sonuçta toz çekecek. Servis konusunda süperler ondan yana hiç bir sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip dik elektrikli süpürgeleri genellikle üzerinde filtrenin de bulunduğu toz haznesi ayırıcı kapağı, sert plastikten ve de arada boşluk kalan şekilde yapıyorlar. Yani arada az da olsa mutlaka boşluk kalıyor. Bugün media markt da 7-8 tane farklı ürün inceledim ve içlerinden yalnızca Homend Dustrider 1225 inki tam oturuyordu. Hem kalıbı tam oturuyordu hem de plastiği kauçuk katılmış yumuşak ve kalın olduğundan toz kabına tam yapışıyordu. Bu üründe motora ve de oradan dışarıya toz kaçması diğer ürünlere göre çok az olacaktır.
  • HOMEND servisi bence harika. Homend dustbreak 1211 kullanıyorum. Eşim borusuna bir şey kaçırmış ve makina ısına ısına kendi gövdesini eritmiş. Adamlara gönderdim. 2 ay kalmıştı garantisinin bitmesine. Komple filtre gövde vs değiştirip yolladılar. Hiç bu nasıl oldu nasıl becerdiniz bunu vs demeden hemde. Bir kuruşta masraf olmadı edvden alıp eve bırakıyorlar :))))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.