Şimdi Ara

Home Tuşu Ölü iPhone'a Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde home tuşu tamamen ölü bir iphone var. sürümü 5.0.1. snowbreeze ile yapmaya çalıştım fakat 11 ve 21 hatalarını aldım pwned dfuya alamadığım için yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• benım 3G nin de power tusu gidik bende alamadıgımdan yapamadım jb,mesajım dursun
  • Youtubeda bir yontem uyguluyorlar home tusunun etkisini arttırmak için sizde bir deneyin isterseniz. telefon kapalıyken home tusuna 1 2 damla saf alkol damlatıp guzelce yediriyolar . 5dk beklettikten sonra telefonu açıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 21 Şubat 2012; 19:46:37 >
  • home tuşunun resmini göndersem şaşırırsınız baya bir dağılmış durumda. çatladı camı kaç kez tornavida ile bastırdık dfu moda almak için ama bundan sonra almıyor artık tamamen ölü belirttiğim gibi. yazılımsal yöntemler lazım
  • Tek ihtimal abainthe jailbreakme gibi tek tusla userland jb ler beklemek gibi
  • hangi sürümler için jailbreakme olayı var? belki düşürürüm sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

hangi sürümler için jailbreakme olayı var? belki düşürürüm sürüm

ireb ile dfu moda almadan sürüm nasıl düşüreceksiniz. dfu moda almak içinde home tuşu gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pwned dfu yapmadan da bazen itunesun kendi dfusu yetiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.